inşallah bu diyetle şekeri ve ekmeği hayatımdan çıkarıcam...çünkü şekeri ve ekmeği cok tuketıyorum ...günde 1 ekmek yediğim oluyodur..ekmeksiz doymuyorum...çayımı kahvemi orta boy fincanda içiyorum onada 3-4 şeker atıyodum...
canım o yumurta için verilen liste yani omlet gibi düşün. ama sadece menemen tüketeceksen dometes biber puanlarını baz al derim ama uzman dilim-tatlicadiarzu-
Off en acı şey ekmek yemesem olur aramam bile ama ben şekersiz çay nasıl içerim bilmiyorum
normalde şimdi çay içen ben içmiyorum şeker atarım die
anam anamdelikafadulden delü 1 ekmek nası yiyon ben 2 günde zor yiyorum. gerçi benim kabızlık şeysişekeri iptal ediyosun bacım 4 şeker 48 puan senin öğün tamam olur klava:
bugün saat 04.30 kalktım annem rahatsızlandı acile gitmk zorunda kaldık.neyseki şimdi daha iyi sabah kahvaltımı 08.00 de yapabildim.
1 bardak lahana suyu:1 p
1 dilim kızarmış ekmek:8 p
biraz peynir:1 p
1 yumurta:0 p
şekersiz çay:0 p
toplam:10 p
bugün 2.günümdeyim az önce tartıldım ve 1 kilo gitmiş görünüyor tabi regl dönemindeyim ne kadar doğru bilemiyorum.dünü 53 p kapattım..............ama gerçekten süper bir diyet puanın bittimi suçluluk duygusundan hiç bir şey yemiyorsun çok güzellgamyoncuiremsu
nescafe kaç puan
geçmiş olsun canım ya:Saruboceq:
hiç bende öle suçluluk duygusu falan olmuyokaydirigubbakcemile3 ilk gün ilk gün iki katı kadar falan yedim yinede verdim biraz. bugün ikinci gün yani dün sabahladım çünkü. 48 puandım en son bas bas bağırıyorum galetanın puanı diye kimse cevap vermiyo. 10 kadar beklicem söleyen olmazsa yiycem artık napimlaelaelaelaelae
geçmiş olsun canım ya:Saruboceq:
hiç bende öle suçluluk duygusu falan olmuyokaydirigubbakcemile3 ilk gün ilk gün iki katı kadar falan yedim yinede verdim biraz. bugün ikinci gün yani dün sabahladım çünkü. 48 puandım en son bas bas bağırıyorum galetanın puanı diye kimse cevap vermiyo. 10 kadar beklicem söleyen olmazsa yiycem artık napimlaelaelaelaelae
galeteyi bilmiyorum ama dün fındık grissiniyi sormuştu 1 tanesi 3p. mış...
sağol canım
ben daha önce söylemiştim
galetanın 1 tanesi 3 p tatlımmkaydirigubbakcemile5
kız görmedim ben o yazıyı özür dilerimnerden buldun sen bu puanı ben topikteki bütün listelere batım nettede araştırdım bulamadım. yiyeyim bari iki üç tanecokacimcoook
bağırdım okadar enerji kaybettimsırnaşık şey
Evet çok istiyorum şeker atmadan içmek ama olmuyooo
ama 2 hafta kilolatım için gerekirse çay içmicem
inş. Bu arada alışırımm bizim ailede şeker hastalığıda var örnek almıyorum alışmama gerek aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?