Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin herkeseeee opuyorumnanaktan
az karbonlu bir gün geciririz insallahhh :)
günaydın arkadaşlar topiqin anahtarı bende olduqu için erkenden kalkıp açtım siteyi kaydirigubbakcemile3 off yaa ne çok uyuyosunuz kalkın artık yaa Selinin gelmesinede daha 1 saat var offohaoldumsmile
günaydın arkadaşlar...bende bundan sonra akif olarak yazıcam bu başlıkta çok aklıma yattı ...
selintepe bu güzel bilgiler için çok çok teşekkür ederim sanaopuyorumnanaktan
kızlar belirli bir tartılma günü yapacakmıyız?
duaların kabul olsun inşallah selintepe :)
kaydirigubbakcemile5 supersin selin abla aynen bende denicem , emegine saglik
yaparim valla yaz yawrum varim ben
hem bak yine su iciyorum zorlada olsa. öyle gaza geldimki selin herifimin dediklerinden sonra
yaaazzzzzz
tmm selin bu lafin banaydi tartilmicam artik cumaya kadar hüüühhhhüüüühhhüü
sayfanin nefesisin canisin sen selintepe :) kiz selini anladikda bu tepe neyin nesi?
vaaaay bunu bi gün bende deneyebilirim ya cokta zor gelmedi simdi kulagima yarin bende deniyorum hatta simdiden bile ne yiyecegimi planladim kafamda
sabah 2 yumurtadan omlet (yagsiz teflon tavada)
öglen: haslanmis tavuk
aksam: peynir; haslanmis yumurta
ya bide ben bisi dicem ben kilo veriyorum biliyorum cünkü tartim öyle diyor bana ama ben kendimi hic vermis gibi hissetmiyorum cünkü pantolonlarim hala oluyo yani bir bolarma var ama sonucta 8.5 kilo verdim acikcasi belimden düsmesini beklerdim ama yok...annemde sey dedi demekki önceden cok skmis pantolonlarin dedi...bu olay benim birazcicik moralimi bozuyor.
tmm selin bu lafin banaydi tartilmicam artik cumaya kadar hüüühhhhüüüühhhüü
Bak herkes nasıl da anlıyor kime ne dediğimi sempatiksalakcinni
yapicam kiz söz valla gidip alicam bugün bunlarida ama yagsiz peynir yok.
sabah kahvaltimi :) sütmü iciyim :))))))) hicde sevmem ya icicem ama
Yağsız peynir var, lor peyniri. Bulabilirsen çok çok az yağlı beyaz peynir de olur ama bulması zor, bir de Erzurum çeçil peynirinde 0 yağ var ama deri peyniri de deniyor, Ankara'da Ulus'ta var ama başka illerde nerede var bilemem. Kahvaltı seni zorlayacak farkındayım ama geçici bir dönem olarak düşün bunu, oruç gibi falan düşünürsen fazla zorluk yaşamazsın. Pembe kutularda sıfır yağlı sütler var sadece sabah içmek zorunda değilsin gün boyu bu yazdıklarımdan istediğin kadar tüketebilirsin.
vaaaay bunu bi gün bende deneyebilirim ya cokta zor gelmedi simdi kulagima yarin bende deniyorum hatta simdiden bile ne yiyecegimi planladim kafamda
sabah 2 yumurtadan omlet (yagsiz teflon tavada)
öglen: haslanmis tavuk
aksam: peynir; haslanmis yumurta
ya bide ben bisi dicem ben kilo veriyorum biliyorum cünkü tartim öyle diyor bana ama ben kendimi hic vermis gibi hissetmiyorum cünkü pantolonlarim hala oluyo yani bir bolarma var ama sonucta 8.5 kilo verdim acikcasi belimden düsmesini beklerdim ama yok...annemde sey dedi demekki önceden cok skmis pantolonlarin dedi...bu olay benim birazcicik moralimi bozuyor.
Canım aynen sen de, menüler güzel ama aralarda acıkırsan sınırsız yazılan herşeyden yemek serbest. Doyana kadar, hatta hep diyoruz ya çatlayana kadar diye :))) Pantolonların birden düşecek belinden, ben de aynını hissetmiştim, birden zayıflamış görüneceksin, birden herşeyin bol gelmeye başlayacak ve birden herkes ne kadar zayıfladın diyecek, bir sınır var orayı geçmen lazım aşkım.
merhabalar,
ben birşey soracaktım.hani yağsız süt,peynir demişsiniz ya.
bundan kastınız light peynir,light süt mü? yoksa 0 yağsız olanları var mı?
Canım light değil, üzerinde yazıyor zaten bu ürünlerin yüzde 0,01 yağ oranlıları tercih edeceksin. Ülker içim marka yoğurt var örneğin ben alıyorum hep. Sütte de var, peyniri de yukarıda yazdım.
aaylincim menü icin tskler bende yapicam senin gibi gel beraber sey edek 5gün yapmaya caliscam tartilmicamda...
selin seviyorum kiz seni :) sagolbayanssulusmile
Me too baby :)sempatiksalakcinni
sey edek sutem abla ama ben 5 gün yapabilirmiyim bilemiyorum bi yarin deniyeyim sonrasi belli olur :) bu arada kahve serbestmi yani ben ama genelde süt ve tatlandiriciyle iciyorum degilse sorun degil yesil cay yada formcay icerim sabahlari
selinim ben yarin kahvede icmicem,
yapicam ya biktim nefret ediyorum icimdeki bu ince suzani cikarmak istiyorum hedef kilo aslinda cokda degil bi 90i görsem ondan sonra rahatlarim daha yavas giderim anliyomusun simdi bu son kalan 7 8 kilo beni mahvediyo.
anlatamiyorum ya icimdeki duygulari öyle bi hirs varki birseyler yapmam lazim diyip duruyorum cabaliyorumda sonucu göremeyince insan üzülüyo tabiki birde su var ben bikmiyorum yine yeniden baslamaya yoksa cok cabuk bikarim aman bosver diyen insanim bu kg isini birakmicam istemiyorum ya tak etti canima yasim 33 giyemediklerime mi yaniyim sagligim kayiyo onami yaniyim beni bu hallere düsürenler utansin :)