Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar topiqin anahtarı bende olduqu için erkenden kalkıp açtım siteyi kaydirigubbakcemile3 off yaa ne çok uyuyosunuz kalkın artık yaa Selinin gelmesinede daha 1 saat var offohaoldumsmile

Bugün biraz yoğun gibiydi sabah geciktim, herkese günaydınlar, hatta tünaydınlar :)))

günaydın arkadaşlar...bende bundan sonra akif olarak yazıcam bu başlıkta çok aklıma yattı ...
selintepe bu güzel bilgiler için çok çok teşekkür ederim sanaopuyorumnanaktan
kızlar belirli bir tartılma günü yapacakmıyız?

Aşkım, rica ederim. Aslına bakarsan ben bu tartılma olayını bi düzene sokamadım, normalde haftada bir tartılınması lazım ama yine başıboş kaldı herkes her gün tartılıyor maşallah.
Ben sana her Cuma tartılmanı öneriyorum, neden Cuma, çünkü eşimiz çoluk çocuğumuz , evli olmayanların da anne baba kardeşler evde, bu yüzden yemekler kahvaltılar daha bir çeşitli ve güzel oluyor, piknikler davetler oluyor, kaçamak yapabiliyoruz, Cuma günü daha eksik çıkar tartılar haftasonu aldığımız üç beş gramı da haftaiçi yeniden veririz.

duaların kabul olsun inşallah selintepe :)

İnşallah hayatım sağol :) Dün gece bi deniyim dedim, başlangıçta kurduğum hayal ile sonlardaki o kadar farklıydı ki araya ne zaman nasıl birşeyler girdi de oraya geldim anlayabilmiş değilim :))))))))))) Gece gece deli gibi kendime güldüm.

kaydirigubbakcemile5 supersin selin abla aynen bende denicem , emegine saglik

Bişey değil canısı, bi dene bakalım nolacak.

tmm selin bu lafin banaydi tartilmicam artik cumaya kadar hüüühhhhüüüühhhüü

sayfanin nefesisin canisin sen selintepe :) kiz selini anladikda bu tepe neyin nesi?

yaparim valla yaz yawrum varim ben
hem bak yine su iciyorum zorlada olsa. öyle gaza geldimki selin herifimin dediklerinden sonra

yaaazzzzzz

Şimdi öncelikle yarın hiç ama hiç yağ almıyorsun. Yağsız, 0 yağlı yoğurt, süt, peynir yoksa evde, git markete al bugünden, yarın yemek için. Yarın gün boyu saf protein yiyeceksin, yani yağsız kırmızı et veya derisiz tavuk (haşlama ya da ızgara farketmiyor), yağsız süt, yağsız yoğurt, yağsız peynir ve haşlama yumurta. Başka hiçbişey yok hayatım ve muhakkak 2 litre ve yukarısı su.
Aslında senin kilonda olan birisi bu yazdıklarımı 5 gün yapmalı ama yapabilir misin bilmiyorum. 5 gün yaptığın taktirde 5 kilo vermen mümkün. Yapabileceğine inanıyorsan başla. Kek mek, kahvenin yanında püsküüt falan yok sempatiksalakcinni Vay efendim azcık sebze yesem nolur falan yok, efendime söylüyüm bir lokma börek yiyim yok. Bir gün ya da beş gün seçimini yap, bir gün yaparsan direnişi kırarsın beş gün yaparsan epey bi kilo verirsin. Hangisi kızz?

sayfanin nefesisin canisin sen selintepe :) kiz selini anladikda bu tepe neyin nesi?

Kankimin soyadı Tepe. Ben onun manevi kızıyım :))), taa ilk bilgisayarlar çıktığında 10-15 sene önce almıştık bu maili öylece kaldı anlayacağın.

yapicam kiz söz valla gidip alicam bugün bunlarida ama yagsiz peynir yok.
sabah kahvaltimi :) sütmü iciyim :))))))) hicde sevmem ya icicem ama

vaaaay bunu bi gün bende deneyebilirim ya cokta zor gelmedi simdi kulagima yarin bende deniyorum hatta simdiden bile ne yiyecegimi planladim kafamda

sabah 2 yumurtadan omlet (yagsiz teflon tavada)
öglen: haslanmis tavuk
aksam: peynir; haslanmis yumurta

ya bide ben bisi dicem :KK43: ben kilo veriyorum biliyorum cünkü tartim öyle diyor bana ama ben kendimi hic vermis gibi hissetmiyorum cünkü pantolonlarim hala oluyo yani bir bolarma var ama sonucta 8.5 kilo verdim acikcasi belimden düsmesini beklerdim ama yok...annemde sey dedi demekki önceden cok skmis pantolonlarin dedi...bu olay benim birazcicik moralimi bozuyor.

merhabalar,
ben birşey soracaktım.hani yağsız süt,peynir demişsiniz ya.
bundan kastınız light peynir,light süt mü? yoksa 0 yağsız olanları var mı?

vaaaay bunu bi gün bende deneyebilirim ya cokta zor gelmedi simdi kulagima yarin bende deniyorum hatta simdiden bile ne yiyecegimi planladim kafamda

ya bide ben bisi dicem :KK43: ben kilo veriyorum biliyorum cünkü tartim öyle diyor bana ama ben kendimi hic vermis gibi hissetmiyorum cünkü pantolonlarim hala oluyo yani bir bolarma var ama sonucta 8.5 kilo verdim acikcasi belimden düsmesini beklerdim ama yok...annemde sey dedi demekki önceden cok skmis pantolonlarin dedi...bu olay benim birazcicik moralimi bozuyor.

aaylincim menü icin tskler bende yapicam senin gibi gel beraber sey edek :KK66: 5gün yapmaya caliscam tartilmicamda...

selin seviyorum kiz seni :) sagolbayanssulusmile

sey edek sutem abla :KK66: ama ben 5 gün yapabilirmiyim bilemiyorum bi yarin deniyeyim sonrasi belli olur :) bu arada kahve serbestmi yani ben ama genelde süt ve tatlandiriciyle iciyorum degilse sorun degil yesil cay yada formcay icerim sabahlari

Bak herkes nasıl da anlıyor kime ne dediğimi sempatiksalakcinni

yapicam kiz söz valla gidip alicam bugün bunlarida ama yagsiz peynir yok.
sabah kahvaltimi :) sütmü iciyim :))))))) hicde sevmem ya icicem ama

Yağsız peynir var, lor peyniri. Bulabilirsen çok çok az yağlı beyaz peynir de olur ama bulması zor, bir de Erzurum çeçil peynirinde 0 yağ var ama deri peyniri de deniyor, Ankara'da Ulus'ta var ama başka illerde nerede var bilemem. Kahvaltı seni zorlayacak farkındayım ama geçici bir dönem olarak düşün bunu, oruç gibi falan düşünürsen fazla zorluk yaşamazsın. Pembe kutularda sıfır yağlı sütler var sadece sabah içmek zorunda değilsin gün boyu bu yazdıklarımdan istediğin kadar tüketebilirsin.

Canım aynen sen de, menüler güzel ama aralarda acıkırsan sınırsız yazılan herşeyden yemek serbest. Doyana kadar, hatta hep diyoruz ya çatlayana kadar diye :))) Pantolonların birden düşecek belinden, ben de aynını hissetmiştim, birden zayıflamış görüneceksin, birden herşeyin bol gelmeye başlayacak ve birden herkes ne kadar zayıfladın diyecek, bir sınır var orayı geçmen lazım aşkım.

merhabalar,
ben birşey soracaktım.hani yağsız süt,peynir demişsiniz ya.
bundan kastınız light peynir,light süt mü? yoksa 0 yağsız olanları var mı?

Canım light değil, üzerinde yazıyor zaten bu ürünlerin yüzde 0,01 yağ oranlıları tercih edeceksin. Ülker içim marka yoğurt var örneğin ben alıyorum hep. Sütte de var, peyniri de yukarıda yazdım.

aaylincim menü icin tskler bende yapicam senin gibi gel beraber sey edek :KK66: 5gün yapmaya caliscam tartilmicamda...

selin seviyorum kiz seni :) sagolbayanssulusmile

Me too baby :)sempatiksalakcinni

selinim ben yarin kahvede icmicem,
yapicam ya biktim nefret ediyorum icimdeki bu ince suzani cikarmak istiyorum hedef kilo aslinda cokda degil bi 90i görsem ondan sonra rahatlarim daha yavas giderim anliyomusun simdi bu son kalan 7 8 kilo beni mahvediyo.
anlatamiyorum ya icimdeki duygulari öyle bi hirs varki birseyler yapmam lazim diyip duruyorum cabaliyorumda sonucu göremeyince insan üzülüyo tabiki birde su var ben bikmiyorum yine yeniden baslamaya yoksa cok cabuk bikarim aman bosver diyen insanim bu kg isini birakmicam istemiyorum ya tak etti canima yasim 33 giyemediklerime mi yaniyim sagligim kayiyo onami yaniyim beni bu hallere düsürenler utansin :)

sey edek sutem abla :KK66: ama ben 5 gün yapabilirmiyim bilemiyorum bi yarin deniyeyim sonrasi belli olur :) bu arada kahve serbestmi yani ben ama genelde süt ve tatlandiriciyle iciyorum degilse sorun degil yesil cay yada formcay icerim sabahlari

Aylincim 5 gün yapanlar 2. gün bittikten sonra normale dönüyorlar, yani ilk iki günden sonra vücut alışıyor ve zorlanmıyor. Kahve serbest tatlandırıcı serbest, sıfır yağlı süt ile içersen serbest. Yeşil çay form çay herşey serbest. Ay şimdi heveslendim, misafirim olmasa yeminle ben de yapıcam çok merak ediyorum ühühüü kıskandımm

ne kiskaniyon nan sen bizi
fistikgibisin valla

ben cikmam lazim bebelerim durmuyo hatta ve hatta ben bugünden hafif basliyim bu dediklerine. hadi öptüm $ap $utp

aaylin seninle beraber $ey ettigim icin cok mutuyum :) ciaooooo

selinim ben yarin kahvede icmicem,
yapicam ya biktim nefret ediyorum icimdeki bu ince suzani cikarmak istiyorum hedef kilo aslinda cokda degil bi 90i görsem ondan sonra rahatlarim daha yavas giderim anliyomusun simdi bu son kalan 7 8 kilo beni mahvediyo.
anlatamiyorum ya icimdeki duygulari öyle bi hirs varki birseyler yapmam lazim diyip duruyorum cabaliyorumda sonucu göremeyince insan üzülüyo tabiki birde su var ben bikmiyorum yine yeniden baslamaya yoksa cok cabuk bikarim aman bosver diyen insanim bu kg isini birakmicam istemiyorum ya tak etti canima yasim 33 giyemediklerime mi yaniyim sagligim kayiyo onami yaniyim beni bu hallere düsürenler utansin :)

Kahveyi tek başına içemiyorsan içme, ama kahve yasak değil bi daha yazayım. Evet ya, başla artık, ben yapabilir misiniz diye yazmadım ve üzerinde durmadım, ben yapmadığım için zor mu kolay mı bilmiyorum ki. Yalnız ilk iki gün dayanacaksın tahminlerime göre saf protein insanı bomba gibi yapar, bi tuhaf hissedeceğin kesin. Ve bunda hergün tartılmak serbest hayatım, özellikle yazar belirtmiş her gün tartılabilirsiniz diye. Suyu da 5 gün tam olarak iç, yoksa hiç işe yaramaz ve boşuna tırmalarsın yine.
Benim 33 yaşında bir arkadaşım var, şimdi sen yaşını yazınca o aklıma geldi, kız 57 kilo ve yemin ediyorum kimse 33 demez ona, görenler 25 zannediyor. Tek suçlu kilo hayatım, hadi ver artık hepsini. Yiter yaa :)))

ohh ne güzel olmuş topik selin abla canlandırdı yine
ne güzel bilgiler bunlar valla, hepsini kaydediyorumm...

Wildrosee uygulamak yok, sadece kaydet sen :))) Kişilere özel yazdım ben onları. Tamam mı aşkım.

X