Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

çok saol selintepe ablacım demek istiorum kaç yaşındasın bilmiorum amakaydirigubbakcemile3 ben 19 yaşındayım çok ama çok saol gerçekten sık kullananlarada kaydettim bir sorun çıkarsa ordan bakarım okadar güzel anlatılmışki çok saolun inş sizin sayenizde ellileri görebilcemmmm çok saolllllll tekrardannnnnnopuyorumnanaktana.s.

Tatlım, 37 yaşındayım, teyze bile desen olur yani :) Yok kız deme, abla de sen. Teyze lafını çok duyardım o yüzden itici geliyor bana şu an. İnşallah görürsün hayatım kolay gelsin sana

su iciyomda cikmiyo geri ama naberrr:) sistim iyice

nan 1bucuk litre baska 2 litre baska
tövbe 2bucuga cikmak öggg

Suzan lütfen, aşkolsun öggg'leme hemen :)) Cidden 2,5 - 3 litre su içmen lazım günde. Bütün herşeyi unut, sil aklından, bu birinci kural, sadece bu diyette değil bütüüün diyetlerde en önemli nokta.
Geri çıkmayabilir çünkü vücudun susuz kalmış anladığım kadarıyla. Aynen aç kaldığında depoladığı gibi su içindce depolamış hemen. Daha çok içerek bu sorunu aşabilirsin. Bir müddet sonra alışacak ve depolamaya ihtiyacı kalmayacak. Kız harbi sen kilo veremedim dedin ya, daha öncesinde çok su içmiyorsan çoğunu depolamıştır vücudun. Bak şimdi ters giden şeyi bulduk sende. Pazar gününe kadar 2,5 litre su iç bak neler oluyor.

ben pek su icmem bi kac bardak
bak belki bu yüzden olabilir :) giz ne zeki kadinsin vallaaa

Suzancım tabi ki o yüzden, iki bardak su ile bu diyet asla yapılmaz, bütün iç organların tehlikeye girer. Protein ağırlıklı diyetler özellikle çok su içilerek yapılır ki, proteinin içindeki bir asit vücuda zarar vermeden idrar yoluyla atılır. Aman dikkat et hayatım muhakkak suyu çok iç, keşke daha önce yazsaydın bunu. Olsun, zararın neresinden dönersek kardır, ben de diyorum bu kız neden kilo veremedi hayret bişeysin :)))) İçtiğin su ancak seni yaşatır, bir de eriyen yağların dışarı atılması olayı var. Onu nasıl atacaksın ay? Yağlar derimizden dışarı çıkmayacak ki, yüzdelik dilimde çok az bir kısmı ter ile atılıyor.
Kızz, motora takacaksın gör bak. İyi bari rahatladım.

aaaaaaaaaaa sayfalar nerde dün gece selin abla çok güzel şeyler yazmıştı bir tane diyetten bahsetmişti 7 günlük 3 veya 5 kilo arasında verilio die selin abla beni duyyasan nolur ayrıntılı yaz zamanım çok kısıtlı 10 günüm kaldı nasıl bir diyet o hemen başlamak istiorummmmmmkaydirigubbakcemile:ecrin_bebek:

Sevgilim_benim'cim sen şu an kaç kilosun ve kaç günde kaç kilo vermeyi planlıyosun hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…