Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

İyiyim hayatım, seni de çok iyi gördüm, pardon okudum :)) Bugünkü menün de çok güzel aynı senin gibi. Yoğurdu bırakma, sana zararı olmaz emin ol. Yürüdün mü bugün?

terbiyesize bak sen.. ne kadar ayıp ya bence eşne söylemediğin iyi olmuş .. ne biçim insanlar varyaaa

ah şu pazarcılar benim başımada geldi böyle bir olay bisüre kendime gelemedimmm çok kötü olmuştum yakınına söylesen sonu kötü olur bağırmaktan başka bişey yapamıyorsun öyle terbysz insanlar var iştee maalesef

selin abla arada 3tane kuru kayısı yesem olurmu sadece ikindi vaktinde yiycem akşam arada biişey yemem artık kiraz yok burda ya kuru kayısı yanında 1çay bardağı süt çokmu olur

ıyiyim hayatım, seni de çok iyi gördüm, pardon okudum :)) Bugünkü menün de çok güzel aynı senin gibi. Yoğurdu bırakma, sana zararı olmaz emin ol. Yürüdün mü bugün?

ay tsk ederim :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
opuyorumnanaktan
selulitlere iyi geliyormus ve yag yakimina güyaa... bilemiyorum, yogurt dan bahsediyorum

günler gectikce heycanlaniyorumm
10 gün kaldi istanbulba ayak basmama bayanssulusmile

yürüdüm bakkala gittik annemle... 30dk diyelim
simdide dans ediyorumm

Son düzenleme:
bende bugün 3kilometre engelli yürüdüm kizim yapisti bacagima onla oldu engelli yürüyüs...:))))

kizlar vazgectim fasulyeden.... kabak dolmasi yemek istiyorum aksam....
icinde bulgur pirinc var, ama cogunlukla kiyma var....
kabaklar incecik, 2 tane yesem birsey olmaz sanirim?
nerden baksan 2 yk olur ici

gelsenkirchen
sen?

ben viyanadayim orda uzmanlik düsündüm bi ara doguyu tavsiye etmiyolar batidada calisma izni sorunu var..ora nerde cikaramadim..gerci bildigim ve gittigim bi münih bi köln bi bonn bide frankfurt var..onlarida az gördüm...

ben viyanadayim orda uzmanlik düsündüm bi ara doguyu tavsiye etmiyolar batidada calisma izni sorunu var..ora nerde cikaramadim..gerci bildigim ve gittigim bi münih bi köln bi bonn bide frankfurt var..onlarida az gördüm...

kölne bir saat uzagim canim
düsseldorfa oberhausene yakinim

Sağolun desteğiniz için kızlar .. sinirim yatıştı biraz çok şükür .iyiki adamn tezganını indiripte olayı daha çok büyütmemişim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pis utanmaz hayvan adam.. kiyamam sana üzülme canim benim
ay nasil teselli edilir böyle durumlarda bende bilmiyoru... bak bu tarz yok iste burda
burda herkes birbirine cok saygili.... kibarlar ... hep sizli konusurlar ....off canim ya iyiki kocana dememisin kesin stres yapardi gidip o utanmaz herife. o adaminda anasi bacisi karisi kizi var demi

söyle kisa bi liste yaz bize sana zahmet

mesela.

ekmek peynir ok
ekmek sucuk no ok :) gibilerinden

ayy annemle manti kapattik cig cig bir kac tane yedimm
tüühh :)))

aylin valla cok sasiriyorum hem kilo vermek icin ugrasiyosun hem ondan yedim bise olmaz diyosun yok yemicem bunu yicem diyosun yok yok onuda yemicem biber dolmasi yicem diyosun... güzelim yapma böyle kararli ol zamanin daraliyo...kilo ver güzelligine güzellik gelsin dahaada cok güzel ol fistik gibi kizsin valla.
mesela o yedigin mantidan iki üc tane attin agzina noldu? degermi? keske atmasaydin

selin abla arada 3tane kuru kayısı yesem olurmu sadece ikindi vaktinde yiycem akşam arada biişey yemem artık kiraz yok burda ya kuru kayısı yanında 1çay bardağı süt çokmu olur

Canım, aralarda da öncelikli tercihlerimiz tabi ki yine et ürünleri, yok diyosan daha sonraki tercihimiz süt ürünleri, ona da hayır diyorsan yeşil sebzeler ve çiğ sebzeler, yok ona da olmaz diyorsan meyveler. Kuru kaysının üç adedi 3x6=18. Gün içerisindeki puanlamana göre yiyebilirsin tabi.

kizlar vazgectim fasulyeden.... kabak dolmasi yemek istiyorum aksam....
icinde bulgur pirinc var, ama cogunlukla kiyma var....
kabaklar incecik, 2 tane yesem birsey olmaz sanirim?
nerden baksan 2 yk olur ici

Aylincim, konu açılmışken yeni öğrendiğim bizim için faydalı bazı bilgileri aktarayım hemen. Dolma hepimiz yapıyoruz malum, evde yalnız yaşamadığımıza göre. Bizim için en uygun dolma biçimi içinde kıymanın bol olduğu ve az miktarda siyah bulgurla yapılmış dolma. Bulgurlu dolma sevmeyenler içinse kepekli kahverengi pirinçten az miktarda eklediğimiz dolmalar ikinci tercih. Haftada bir öğün, bu şekilde pişirilmiş dolmaların bize çok da zararı olacağını düşünmüyorum. Ben kepekli pirincin gi değerinin de normal pirince göre epey düşük olduğunu öğrenince eşim ve oğluma yaparken onlarınkini normal pirinçten kendiminkini kahverengi pirinçten yaptım, lezzette fark yok fakat normal pirinçten biraz daha geç pişiyor. Karbonhidrat olduğu için yine kendiminkine yağ katmadım hiç, sadece kıymanın yağı vardı içinde. Onlarınkini ayrı, bana ait olan 4 adedi de ayrı pişirdim, iki gün ikişer tane yedim. Normal pirince göre acayip doyurucu, hemen iki dolmada dahi doyuyor insan, güzeldi, özlemişim ama bi daha da uğraşmam o kadar açıkçası. Deneme amaçlı yaptım sadece. Çok canı çekenler bi denesin güzel oluyor. Ama haftada biri geçmemek lazım. Bu arada gi değeri düşük olan pirinçler basmati ve kahverengi pirinç diye geçiyor. Bir de yabani pirinç var ki nerden alınır nerden bulunur bilmiyorum, onun değeri çok düşük. Bilen varsa yazsın lütfen.

selincim bi liste yaz canim ya. bak demek ben yanlis yiyomusum hep
ekmekle sucuk peynir hep karistirmisim... off cok karisik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…