ben geldimmm
bugünkü menüm:
sabah:
2 yumurta omlet 1p
ara:
5 yk yogurt 5p
peynir 1p
az domates salatalik mozzerella 6p diyim
öglen:
5yk yogurt 5p
1 kabak yemegi 4p (vazgectim) salatalik yicem 4p
aksam:
taze fasulye 7p
30 puan oldu sanirim...
yogurtu birakamiyorum sicakta cok iyi geliyor napiyim....
nasil selin abla? sebze özledim kiyma et görmek bile istemiyorum su an hehe
Ayy kızlar çok sinirim bozuk yaa
demin eşimle pazara gittik o arabada beklio beni ..bende başladım bikaç parça bişey aldım sıra kayısıya geldi .. Adam kafasına göre çürük çarık dolduruo bende birden istemsiz ben sertlerinden alıcaktım dedim.
adam pis pis sırıttı sertte var abla onuda veririrz demezmi aldığım kayısıları fırlattım suratına doğru ağzıma ne geldi saydım.Sinirden elim ayağım boşandı alıcaklarımıda almadan çıktım pazardan Eşim anladı sordu ama ben sıcaktan falan dedim geçiştirdim .yoksa allah korusun sağı solu belli olmaz ..
hala çok siirliyim yaa tehgahını yerle bir etseydim keşke belki sinirim geçerdi mafoldumben
ıyiyim hayatım, seni de çok iyi gördüm, pardon okudum :)) Bugünkü menün de çok güzel aynı senin gibi. Yoğurdu bırakma, sana zararı olmaz emin ol. Yürüdün mü bugün?
gelsenkirchen
sen?
ben viyanadayim orda uzmanlik düsündüm bi ara doguyu tavsiye etmiyolar batidada calisma izni sorunu var..ora nerde cikaramadim..gerci bildigim ve gittigim bi münih bi köln bi bonn bide frankfurt var..onlarida az gördüm...
pis utanmaz hayvan adam.. kiyamam sana üzülme canim benimAyy kızlar çok sinirim bozuk yaa
demin eşimle pazara gittik o arabada beklio beni ..bende başladım bikaç parça bişey aldım sıra kayısıya geldi .. Adam kafasına göre çürük çarık dolduruo bende birden istemsiz ben sertlerinden alıcaktım dedim.
adam pis pis sırıttı sertte var abla onuda veririrz demezmi aldığım kayısıları fırlattım suratına doğru ağzıma ne geldi saydım.Sinirden elim ayağım boşandı alıcaklarımıda almadan çıktım pazardan Eşim anladı sordu ama ben sıcaktan falan dedim geçiştirdim .yoksa allah korusun sağı solu belli olmaz ..
hala çok siirliyim yaa tehgahını yerle bir etseydim keşke belki sinirim geçerdi mafoldumben
selin abla arada 3tane kuru kayısı yesem olurmu sadece ikindi vaktinde yiycem akşam arada biişey yemem artık kiraz yok burda ya kuru kayısı yanında 1çay bardağı süt çokmu olur
kizlar vazgectim fasulyeden.... kabak dolmasi yemek istiyorum aksam....
icinde bulgur pirinc var, ama cogunlukla kiyma var....
kabaklar incecik, 2 tane yesem birsey olmaz sanirim?
nerden baksan 2 yk olur ici