Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aylin valla cok sasiriyorum hem kilo vermek icin ugrasiyosun hem ondan yedim bise olmaz diyosun yok yemicem bunu yicem diyosun yok yok onuda yemicem biber dolmasi yicem diyosun... güzelim yapma böyle kararli ol zamanin daraliyo...kilo ver güzelligine güzellik gelsin dahaada cok güzel ol fistik gibi kizsin valla.
mesela o yedigin mantidan iki üc tane attin agzina noldu? degermi? keske atmasaydin

okadarcik seyden ne olucakki... 1 hafta kalmis tr ye gitmeme, okadarda sIkamam kendimi...
hem bu pasta degilki veya cikolata, bir kac tane attim agzima ufacik dörtgenler...
neden sasiriyorsunki kücük kacamaklarin neyine zarari olucakki..
okadarda SIkamam kendimi... mesela kabak dolmasi cekti canim... icinde BASMATI pirinci varmis annem dedi... kücücükkk birsey, 2 yk eder ici valla... nolcakki ondan...
HIC pirinc yemeden HIC makarna yemeden olmaz bence... ayda 1-2 kere cok cokkk az tadimlik yenmeli bence... ne diosun selin abla??
seninde yazdigin gibi basmati ile yapmis annem... 2 tane kücücük kabak tanesi uzunlugu 5cm herhalde... inceligi 2,5 cm gibi birsey.. cok ince..
birsey olmaz... aa öle cok üstüme gelmeyin ama özledimm sebzeyi yaa... hep et tavuk tavuk burger olmaz..
basaririm ben merak etme sutem kaydirigubbakcemile5 motivasyonum halen yüksek bakkk, moralim yerinde... kaydirigubbakcemile5 selin ablada bunu istiuyorduu

Kim mantı yedi, noldu? :))) Ayliiiiiin sempatiksalakcinni

ay cig yedim yavvv bir kac tane attim agzima kücücük
ben bile sorun yapmadim sakin olun aa :lepi:
eritirim ben onuu göbis atarak merak etme

burda var yabani pirinc yollamak isterdim..ben kizim dogduktan sonra onun ilk yemeklerine almistim dogal olsun diye..

yok canim sakinim ben senin iyiligini düsünerek yazdim

sagol ablammm
birseycik olmaz okadarcik seyden...

tmm sizimi kiracam... 2 kabak yerine 1 tane yerim o da kücücük
ins geceye kadar doyarim onla

slm kizlar, ben yine menümü yazmak istiyorum :)

sabah herzamanki gibi
1 dilim ekmek = 15
peynir =1
bir dilimcik pastirma =1

öglen
2 yumurtadan peynirli omlet = 1

aksamda acikirsam yerim ama suan öyle görünmüyor

su: 2 litre spor : aklimda kosu var ama cok halsizim :KK43:

uff ya dün anneme biraz sebze yemegi yap dedim tamam dedi sabah bak bi internete bahceden kabak getirmisler taze taze degisik bisey yapariz dedi. Sabah uyandigimda ne göreyim hamur yogurmus :KK43:( kabak yemegide baska vakte kaldi. Bunu diyecegim hic aklima gelmezdi ama sebze yemeklerini özledim :))

iki hafta da 4 ila 6 kilo verebilmem için puanım kaçta kalmalı bana fikir verin neler yapayım anneme gidince eşim olmayacak beni gördüğünde biraz fark olsun şaşırsın istiyorum yardım lütfen:Saruboceq::Saruboceq:

aman aylin 90 takma kafana ufacik seyden bir sey olmaz. insan hep ayni sey yemek den de sikiliyo. tebrik ederim söz fotolarina gördüm .allah tamamina erdirsin.bu arada ne kadar cok tatlilar .meyva sepeti var di cok begendim. her seyin dört dörtlük olmus.cok da sisman gözükmüyon.bir on kilo versen sana yeter.bunu da fazla sikmadan ver.

aysebru nerelerde ne zamandır yok haberi olan var mı?kızlar bi de size çok ilginç bişi dicem diet çikolatanın karbonu normal çikolatanın karbonundan çokakannehir

biri bana bu çelişkiyi açıklasın lütfen:KK1:

aysebru nerelerde ne zamandır yok haberi olan var mı?kızlar bi de size çok ilginç bişi dicem diet çikolatanın karbonu normal çikolatanın karbonundan çokakannehir

kalori düsürmek icin yagi azaltiyolar sanirim..

ayseebru caniimm nerdesin sen cook merak ettik seni nolun geri dön sensiz olmuyo inan

merhaba canım
kaç gündür fırsat bulup giremiyorum.
biliyorsun evi su basmıştı, temizlik derken eşim topla eşyaları taşınalım dedi.
bir yandan ev topluyorum bir yandan da kızım hasta 3 gündür ateşi var. doktora gtürdük kanında mikrop çıktı. hafta sonu havuza götürmüştüm ordan kaptı herhalde.
çok sıkıntılı yorucu günler geçiriyorum.
yazdıklarınızıda okuyamadım bir türlü.
dietim biraz bozuldu tabi özen gösteremiyorum.
aa en kısa zamanda dönücem inşallah.

selincim ne zamandır konuşamadık.
grup yarışındada kendi grubumu elimde olmadan kötü etkiledim.
inşallah herkes çok çok kilo vermiştir. bende şu sıkıntılarımı atlatıp geri gelicem.
kızlar herkesi öpüyorum.
şimdi çıkıyorum kızıma bakmam gerek bugün ateşi hep 39 du inşallah gece bir şey olmaz.

off gecmis olsun allahim sana güc kuvvet versin onuda basarirsin sen ayseebrum kuvvetli kadinsin sen evelallah herseyden evvel bir türk kadinisin.. ama sunu unutma herkes adina yaziyorum seni cok özledik :)

X