- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
aylin valla cok sasiriyorum hem kilo vermek icin ugrasiyosun hem ondan yedim bise olmaz diyosun yok yemicem bunu yicem diyosun yok yok onuda yemicem biber dolmasi yicem diyosun... güzelim yapma böyle kararli ol zamanin daraliyo...kilo ver güzelligine güzellik gelsin dahaada cok güzel ol fistik gibi kizsin valla.
mesela o yedigin mantidan iki üc tane attin agzina noldu? degermi? keske atmasaydin
okadarcik seyden ne olucakki... 1 hafta kalmis tr ye gitmeme, okadarda sIkamam kendimi...
hem bu pasta degilki veya cikolata, bir kac tane attim agzima ufacik dörtgenler...
neden sasiriyorsunki kücük kacamaklarin neyine zarari olucakki..
okadarda SIkamam kendimi... mesela kabak dolmasi cekti canim... icinde BASMATI pirinci varmis annem dedi... kücücükkk birsey, 2 yk eder ici valla... nolcakki ondan...
HIC pirinc yemeden HIC makarna yemeden olmaz bence... ayda 1-2 kere cok cokkk az tadimlik yenmeli bence... ne diosun selin abla??
seninde yazdigin gibi basmati ile yapmis annem... 2 tane kücücük kabak tanesi uzunlugu 5cm herhalde... inceligi 2,5 cm gibi birsey.. cok ince..
birsey olmaz... aa öle cok üstüme gelmeyin ama özledimm sebzeyi yaa... hep et tavuk tavuk burger olmaz..
basaririm ben merak etme sutem kaydirigubbakcemile5 motivasyonum halen yüksek bakkk, moralim yerinde... kaydirigubbakcemile5 selin ablada bunu istiuyorduu