Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ama gecen hafta hep dediginiz gibi yedim belki daha az 2 kg verdim...yarismada gecen hafta vardim yani...orasi öyle...

günaydin herkese

günaydin selin abla... yazini okudum...

madem kilo vermememi tartilmaya bagliyorsun, ozaman sadece cuma günleri tartilicam ben alistigim gibi.... ama bugün de tartildim regl den dolayi biraz hafiflemismiyim diye, 88,0 cikti... ben pazartesi kac kiloydum ki????? hic bilmiyorum sen daha iyi bilirsin not ettiysen abla..

regl dönemine geldigi icin, ben haftaya da bu diyete devam etmek istiyorum...
bu rejimi birakirsam kilo almaktan korkuyorum... yoksa makarna bulgura saldiririm bide... saldirmak degilde, yani az da olsa yerim...

herkes nekadar güzel kilo vermis ya, hele zara.... nasil oluyorda bende olmuyor...

neyse moralimi bozmicam, haftaya da devam edicem..

abla bende sit yarisma felan yapmayin, her cuma tartilin sadece... sende bizim gibi liste yap... biz darkolive izlem ablayla öyle yapiyoruz, daha zevkli oluyo...

bunu yazdim

ben tr ye 87-86 kg ile gitmek istemiyordum yaa offffffffffff

Biliyorum ama birkere başlamış oldum bir bitireyim o zaman bu diyete başlayacağım kafama yatmıyor değil zemuszemus
Siz günlük ne kadar puan yiyorsunuz? Bence 50 puan çok gibi? eşim bugün kendine 30 luk bir liste hazırladı. Sorularımla seni çok sıkmıyorumdur inşallah benneyaptımki

Bu hafta genelde 20-30 arası oldu puanlar, ama geçen hafta 40-50 idi ortalama. 81 kiloluk birisi için 30 puan çok iyi, ama belli olmuyor, eşinin erkek olması iyi, en azından özel günleri yoktur :)) O günlerde moralimiz bozuluyor bizim.

aylin90

boy:168cm
kilo: 88,4
hedef 17.07.2010 kadar = 82kg
hedef 14.11.2010 kadar= 70kg
Birinci hafta yarışma sonu kilosu: 87,8
Verdiği kilo : 600 gr.
2 Hafta Yarışma Başlama Kilosu: 88.1 (Hergün tartılıyor)
2 Hafta Yarışma Sonu Kilosu :88.0

Hayatım, senin bilgilerin bunlar. Bir hafta sonra karışmıycam sana zaten, Cuma'ya kadar aynı şekilde devam et, veremezsen söz karışmıycam.

Bu hafta genelde 20-30 arası oldu puanlar, ama geçen hafta 40-50 idi ortalama. 81 kiloluk birisi için 30 puan çok iyi, ama belli olmuyor, eşinin erkek olması iyi, en azından özel günleri yoktur :)) O günlerde moralimiz bozuluyor bizim.

Bilgilerin için çoook teşekkürler kaydirigubbakcemile3
evet erkekler hep daha şanslı oluyor nedense :kızgın:

aylin90

boy:168cm
kilo: 88,4
hedef 17.07.2010 kadar = 82kg
hedef 14.11.2010 kadar= 70kg
Birinci hafta yarışma sonu kilosu: 87,8
Verdiği kilo : 600 gr.
2 Hafta Yarışma Başlama Kilosu: 88.1 (Hergün tartılıyor)
2 Hafta Yarışma Sonu Kilosu :88.0

Hayatım, senin bilgilerin bunlar. Bir hafta sonra karışmıycam sana zaten, Cuma'ya kadar aynı şekilde devam et, veremezsen söz karışmıycam.

:gitme: 100gr mi gitmis? tmm regl avr o yüzden oldu
su regl bi bitsin bakicam artik napicam....

önder sarac var atv de, aciiii yiyin diyor metapolizmayi sasirtir canlandirr yag yakar diyoo
aci yiyinn

:gitme: 100gr mi gitmis? tmm regl avr o yüzden oldu
su regl bi bitsin bakicam artik napicam....

Aslında haklısın Aylin, Cumaları tartılmak daha mantıklı, çünkü haftasonu komple cozutuyoruz :) Bu Salı başlayalım, haftaya Salı bitince Cuma'ya kadar yarışma dışı dikkatli bir dönem geçiririz, haftaya Cuma da haftalık olur tartılmalarımız düzene girer. Sağol canım. Lütfen bu hafta olumlu düşünmeye çalış ve biraz da olsa spor yap.

Aslında haklısın Aylin, Cumaları tartılmak daha mantıklı, çünkü haftasonu komple cozutuyoruz :) Bu Salı başlayalım, haftaya Salı bitince Cuma'ya kadar yarışma dışı dikkatli bir dönem geçiririz, haftaya Cuma da haftalık olur tartılmalarımız düzene girer. Sağol canım. Lütfen bu hafta olumlu düşünmeye çalış ve biraz da olsa spor yap.

haklisin abla sporsuz olmuyor istee... annemde kiziyorr.....
neyse ben devam edeyim böyle...
kosu bandina cikicam sanirim simdi...
hic de yapasim yok ya...
ama regl daha cabuk biter ödem cabuk atilir öyleymis

bütün hevesim kacti bú regl yüzünden yaa
keske spor yapsaydim belki 82 ile giderdim tr ye :KK43:(((

canım yaa bu diyete yeni başladım tecrübem çok az ama
yine de söylemeden edemiycem.
Kilo verememenin tek sebebi fazla stres yapman, o kadar çok takıyosun ki
rahat olsan eminin verirsin

ay hic yapasim yok bu sicakta spor yaaa
offfff
carsiya gidiyorum ben yaa
kendi basima gezicem :KK43:((((

selamlar....
dün tartıldım..2.5 kg vermişim..hihoyyyt
bu diyetle tam 4.5 kg verdim..çok çok çok mutluyum...:sm_cool:
70 kiloyla başladım şu an 65.5 kiloyum...:teytey:
ama dünü saymıyorum diyet miyet kalmadı malum pazar günü..:mymeka:

uyy 2011 e 58 kiloyla girmek hic de fena olmaz:)) ama bende aylin90 gibiyim. Yani hic zayif bi cocuk olmadim ve bünyem kilo almaya cok müsait ondan simdi birakirsam (ki daha 2 hafta oldu hayatta birakmam) hemen alirim o verdigim 3.5 kiloyu. Ama 75 felan olsam eylüle kadar süper olur.
adasim sen bence spor icin aksami bekle cok sicak oluyo hava allah korusun tansiyonun düser müser kötü olur. bide yanina birini al eger bulabilirsen ben 2-3 gün arkadasla gittim insan daha hevesle gidiyo. Maalesef arkadas artik ekiyor beni hep bahane uyduruyooor.

X