günaydin kizlarrrr,
bügün cok büyük bir hevesle kalktim aldim tartiyi elime herzaman tartildigim yere gectim veeeeeeee bastim. Aman allahim ne göreyim sadece 1 kilo eksilmis. Koskoca hafta sadece 1. Yok olamaz dedim yani okadar yemedim spor yaptim nasil 1 kilodan baska veremem. Kalktim giyindim sabah sabah hic üsenmeden bisikletime bindim ve dogru eczanenin yolunu tuttum. Keske tutmasaydim keskeeee........
Neyse ordaki bayan ilgilendi benimle ama tartida su boksörler tartilir ya hani eski birsey duruyorsun sonra ayarini yapiyorlar, onlardan, yani yalniz hic tartilamam....kadinin yardimiyla tartilabilcem ancak....hadi onada bir neysee dedim kadin ayarliyo ayarliyo bana ne söylese begenirsiniz 85.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!
nasil olur dedim bizim evdeki bu sabah bana 81.5 felan gösterdi dedim. Bilemem dedi ama bu tartida bi yanlislik pek olmuyor dedi. Moralim bozuk bir sekilde bindim yine bisikletime tuttum evin yolunu. Anne dedim bizim bu tarti yanlismi dedim...galiba dedi gelen tartiliyo dedi 4 kilo kadar daha az gösteriyor dedi. O an ben zaten yikldim ama olsun dedim ben kendimi 81.5 gibi hissediyorummm.
Uzun lafin kisasi kzlar. Ben bu diyete 89la baslamisim (bizim tarti 85 gösterdi). ilk hafta 2.5 verdim bu haftada 1 yani suan itibariyleeeee 85.5 kg yum
(
Ama ben niye sadece 1 kilo verdim hiccc anlayamadim...spor yaptim. Listenin disina hic cikmadim. Suda var suan adet günlerimin son gününü yasiyorum yani bugün bilemedim yarin kesn bitmis olur artik ondan mi bilemicem fakat 1 cokk az yaa
bugünü valla karagünüm olarak ilan ediyorummmmafoldumben