Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar dikkatsizliğim yüzünden tekrar kilo alımım oldu ve hep yaptığım diyeti uygulamaya başladm karbonhidrat üzerine besleniyorm hep çokda güzel veriyorum kilo ancak dikkat ediorm ne zmn meyve yesem kilo alımım duruo yanlış anlaşılmasın yediğim meyve aşırıya kaçmıor ancak duruyo kilo alımım sizlerdede oluo mu??

kepekli lavaşı nerde bulabilirim ki okullar açılana kadar 10 12 kilo vermek istiyorum benim de eşim kilodan nefret eder artık ondan kilomla ilgili bir laf daha duymamak için acelem gerçi dün belimin inceldiğini farketti yaklaşık bu diyetle 6.günümde bir bir buçuk verdim ama sanki on kilo vermiş kadar kendimi hafiflemiş hissediyorum

Kepekli lavaşa büyük marketlerde ara sıra rastlıyorum ben, her gördüğümde de Sariz aklıma gelir :))))) Büyük marketlerin ekmek reyonlarına bak hayatım, ordaki görevlilere sor.
Bir de bu diyetin özelliği kiloda az vermişsin gibi olur ama epey yağın erir. O yüzden kızlara diyip duruyorum tartılmayın diye :) Gene yazdım hergün yazıcam heheheheh.sempatiksalakcinni

bende 71 kg olmusum :))) 2 kg vermisim 73 tüm...suzan cizelgemi degistir canim 39 yap sunu ...kilo ciksin cizelgemde nekadar kg verdigim degil...

Kızz, Zara tebriklerr. olumunekankayizsmile

Günaydınlar,
Ben de 4 günde 1.600 kg vermişim
boyum 1.62 şu anki kilom 54.800

Canım tebrikler, boy-kilo oranına göre çok iyi bir rakam.

sürekli tartılıyorum dayanamam ben bir hafta yoksa motive olamıyorum sanki ne zaman tartıdan uzak kalsam kilo aldım

kızlar dikkatsizliğim yüzünden tekrar kilo alımım oldu ve hep yaptığım diyeti uygulamaya başladm karbonhidrat üzerine besleniyorm hep çokda güzel veriyorum kilo ancak dikkat ediorm ne zmn meyve yesem kilo alımım duruo yanlış anlaşılmasın yediğim meyve aşırıya kaçmıor ancak duruyo kilo alımım sizlerdede oluo mu??

Canım, bu tür diyetlerde belirli bir gıdayı kesip uzun bir süre yemez ve sonra tekrar almaya başlarsan ilk etapta kilo vermen durur, hatta kilo dahi alabilirsin. Vücudunun meyveye alışması için zaman geçmesi gerekiyor, o yüzden yaptığımız tüm diyetlerde herşeyden azcık da olsa almalıyız ki sonrasında duraklama dönemi yaşamayalım. Karbonhidratı fazla olan ekmek, pirinç, bulgur, baklagiller ve şeker'i almadığın sürece meyve de yesen kısa bir süre sonra tekrar kilo vermeye başlayacağından eminim.

eto benim duydugum laflari bi bilsen aahaahhh bu erkekler niye böyle. gecen beni sözde hirslandirmaya calisiyo kilo vermemisin hi belli degilfilan falan. dedimki iste siz erkekler saniyosunuzki ben karimi böyle hirslandirrim ama yanllis halbuki deselerki suzancim ben sana inaniyorum güveniyorum basarcaksin ozaman kadin kendini kuvvetli hisseder daha azimli olur dedim.. ama bizim erkekler tam tersini yapar... benim herfi dinledi dinledi haklisni dedi bana :))))

selin sanada teeeesüfün en kocamani hemde.. herkesden ilk ben yazdim sabah sabah ben kilomu bildirdim halen bekliyorum senden mesaj tmm kalsin istemem artik! benden sonra gelenlere aninda cevap niye?

kızlar bende bu dıyete baslamak istıyorum fakat yağlardan gitmiyormuş.ben 66 kılodan 60 kıloya dustum.55 ideal kılom. bel bölgemde yaglanma var 88 karın olçüm.sizlerin nasıl oldu yağlardanmı gitti kılolarınız yardım cı olursanız cok sevınecemmopuyorumnanaktan

Eto'cum tartıdan uzak durduğun zamanlarda yemeni de kesmediğin için kilo almışsındır, ama güzel bir diyet + tartıdan uzak durmak çok güzel sonuçlar doğurur. Her gün tartılmamız gereken zaman, ideal kilomuza ulaştığımız zamandır. O zaman korkmadan her gün tartılabiliriz ki aldığımız ufak tefek kiloları dahi görüp daha dikkatli olarak tekrar kilo almamaya çalışmak için.

kiz ne güzel kilon var daha neyine kilo vemek istiyosun sende :))) kac kg olmak istiyosunkialkisalkisalkis

Canım çok uzun boylu değilim ya birde aldığım kilolar genelde göbekte birikiyo
mideme baskı yapıyo, birde gün boyu pc başında oturuyorum çok rahatsız ediyo beni
ama bu diyet çok güzel aç kalmadan inceliyoruz. Ayrıca resimlerine baktım fakat yorum
yapmamıştım sen de çok güzel kilo vermişsin tebrikler valla böyle çok yakışmış tam gaz devammm...

selin sanada teeeesüfün en kocamani hemde.. herkesden ilk ben yazdim sabah sabah ben kilomu bildirdim halen bekliyorum senden mesaj tmm kalsin istemem artik! benden sonra gelenlere aninda cevap niye?

Kız Suzan, hani nerde senin kilon, ben niye görmedim, kaç kilo verdin kızzzz yaz çabuk?

eto benim duydugum laflari bi bilsen aahaahhh bu erkekler niye böyle. gecen beni sözde hirslandirmaya calisiyo kilo vermemisin hi belli degilfilan falan. dedimki iste siz erkekler saniyosunuzki ben karimi böyle hirslandirrim ama yanllis halbuki deselerki suzancim ben sana inaniyorum güveniyorum basarcaksin ozaman kadin kendini kuvvetli hisseder daha azimli olur dedim.. ama bizim erkekler tam tersini yapar... benim herfi dinledi dinledi haklisni dedi bana :))))

bu konuda çok dertliyim konuşsam çok şey var inan benimkide öyle hırslanayım diye söylemediği şey kalmaz moralimi sıfırlar hep kendi bildiği doğru moralinin bozuk olup olmamasının stresin kilo vermede engel olduğunu bir türlü anlamaz neyse uzadıkça uzar yazarsam...

demicem selin catla patla küstüm sana

eto halbuki sen benden kat katt zayifsin... canim üzülme emi bak bende kilo vericemki benim adam pesimde deli olsun :) herkes öyle dio sen kilo ver adamin cildirir diolar bende cildirtiyim diye kilo vericem hhihihii valla sende öyle de

Eto'cum tartıdan uzak durduğun zamanlarda yemeni de kesmediğin için kilo almışsındır, ama güzel bir diyet + tartıdan uzak durmak çok güzel sonuçlar doğurur. Her gün tartılmamız gereken zaman, ideal kilomuza ulaştığımız zamandır. O zaman korkmadan her gün tartılabiliriz ki aldığımız ufak tefek kiloları dahi görüp daha dikkatli olarak tekrar kilo almamaya çalışmak için.

çok istiyorum o şekilde haftada bir tartılıp bakıp üç dört kilo verdiğimi görmek ne güzel olur denemeye çalışacam

günaydin kizlarrrr,
bügün cok büyük bir hevesle kalktim aldim tartiyi elime herzaman tartildigim yere gectim veeeeeeee bastim. Aman allahim ne göreyim sadece 1 kilo eksilmis. Koskoca hafta sadece 1. Yok olamaz dedim yani okadar yemedim spor yaptim nasil 1 kilodan baska veremem. Kalktim giyindim sabah sabah hic üsenmeden bisikletime bindim ve dogru eczanenin yolunu tuttum. Keske tutmasaydim keskeeee........
Neyse ordaki bayan ilgilendi benimle ama tartida su boksörler tartilir ya hani eski birsey duruyorsun sonra ayarini yapiyorlar, onlardan, yani yalniz hic tartilamam....kadinin yardimiyla tartilabilcem ancak....hadi onada bir neysee dedim kadin ayarliyo ayarliyo bana ne söylese begenirsiniz 85.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!
nasil olur dedim bizim evdeki bu sabah bana 81.5 felan gösterdi dedim. Bilemem dedi ama bu tartida bi yanlislik pek olmuyor dedi. Moralim bozuk bir sekilde bindim yine bisikletime tuttum evin yolunu. Anne dedim bizim bu tarti yanlismi dedim...galiba dedi gelen tartiliyo dedi 4 kilo kadar daha az gösteriyor dedi. O an ben zaten yikldim ama olsun dedim ben kendimi 81.5 gibi hissediyorummm.
Uzun lafin kisasi kzlar. Ben bu diyete 89la baslamisim (bizim tarti 85 gösterdi). ilk hafta 2.5 verdim bu haftada 1 yani suan itibariyleeeee 85.5 kg yum :KK43:(
Ama ben niye sadece 1 kilo verdim hiccc anlayamadim...spor yaptim. Listenin disina hic cikmadim. Suda var suan adet günlerimin son gününü yasiyorum yani bugün bilemedim yarin kesn bitmis olur artik ondan mi bilemicem fakat 1 cokk az yaa :KK43:
bugünü valla karagünüm olarak ilan ediyorummmmafoldumben

kızlar bende bu dıyete baslamak istıyorum fakat yağlardan gitmiyormuş.ben 66 kılodan 60 kıloya dustum.55 ideal kılom. bel bölgemde yaglanma var 88 karın olçüm.sizlerin nasıl oldu yağlardanmı gitti kılolarınız yardım cı olursanız cok sevınecemmopuyorumnanaktan

Ayşem, gün içerisinde bol su aldığın takdirde hiçbir diyette sudan dolayı kilo vermezsin. Biz bol su tüketiyoruz, bu çok önemli bir unsur. Hatta yağ ölçümü yaptıran birkaç arkadaşımız tartıda çok fazla veremedikleri halde yağ ölçümlerinde yağları daha az çıktı, bu da yağlardan kaybettiğimizi ispatlayan bir durum.

Şimdi gördüm, tebrikler hayatım. Daha çok verebilirsin, az biraz kaçamağın oldu bu hafta biliyorsun :)) Kaçamaklarda şeker almazsan çok daha etkili olacak, senin kaçamaklar hep şekerli canımın içi :)

demicem selin catla patla küstüm sana

eto halbuki sen benden kat katt zayifsin... canim üzülme emi bak bende kilo vericemki benim adam pesimde deli olsun :) herkes öyle dio sen kilo ver adamin cildirir diolar bende cildirtiyim diye kilo vericem hhihihii valla sende öyle de

boyum ben memnunum ama eşim kısa diyo 159 üniversitede 49 kilo halimi bildiği için ona çok kilolu geliyorum kızım bir yaşındayken 63 kiloya kadar düşmüştüm ama stres olunca kilo alıyorum
bu arada karbonhidrattan uzak duralı daha mutlu hissediyorum kendimi

günaydın....
bu karbonhidrat diyeti mucize gibiymiş..sayesinde 2 kilocuk vermişim..
bu sabah itibariyle 59.5 üm..
menümüde yazayım hemen
sabah:
iki dilim uno denge light ekmek arası light penirli tost
yanında form çay +yeşil çay
ve yarım domates..
1 çatal ucuda ev yapımı reçel...
ara yok
öğle:
haşlama tavuk göğsü
yanında ne yiyeceğimi bilmiyorum..

günaydin kizlarrrr,
bügün cok büyük bir hevesle kalktim aldim tartiyi elime herzaman tartildigim yere gectim veeeeeeee bastim. Aman allahim ne göreyim sadece 1 kilo eksilmis. Koskoca hafta sadece 1. Yok olamaz dedim yani okadar yemedim spor yaptim nasil 1 kilodan baska veremem. Kalktim giyindim sabah sabah hic üsenmeden bisikletime bindim ve dogru eczanenin yolunu tuttum. Keske tutmasaydim keskeeee........
Neyse ordaki bayan ilgilendi benimle ama tartida su boksörler tartilir ya hani eski birsey duruyorsun sonra ayarini yapiyorlar, onlardan, yani yalniz hic tartilamam....kadinin yardimiyla tartilabilcem ancak....hadi onada bir neysee dedim kadin ayarliyo ayarliyo bana ne söylese begenirsiniz 85.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!
nasil olur dedim bizim evdeki bu sabah bana 81.5 felan gösterdi dedim. Bilemem dedi ama bu tartida bi yanlislik pek olmuyor dedi. Moralim bozuk bir sekilde bindim yine bisikletime tuttum evin yolunu. Anne dedim bizim bu tarti yanlismi dedim...galiba dedi gelen tartiliyo dedi 4 kilo kadar daha az gösteriyor dedi. O an ben zaten yikldim ama olsun dedim ben kendimi 81.5 gibi hissediyorummm.
Uzun lafin kisasi kzlar. Ben bu diyete 89la baslamisim (bizim tarti 85 gösterdi). ilk hafta 2.5 verdim bu haftada 1 yani suan itibariyleeeee 85.5 kg yum :KK43:(
Ama ben niye sadece 1 kilo verdim hiccc anlayamadim...spor yaptim. Listenin disina hic cikmadim. Suda var suan adet günlerimin son gününü yasiyorum yani bugün bilemedim yarin kesn bitmis olur artik ondan mi bilemicem fakat 1 cokk az yaa :KK43:
bugünü valla karagünüm olarak ilan ediyorummmmafoldumben

Aylincim, hemen kara güne falan geçme hayatım. Senin öncelikle evdeki tartını baz alman lazım. Benim evdeki tartımda ben bugün 70 çıktım, bugün adetimin son günü, ama hiç üzülmüyorum, ben bir kilo almışım, sen bir kilo vermişsin. Daha önce çok yaşadım bunu inan defalarca da yazdım. Adet dönemlerinde bütün hücreler su topluyor. Hatta adet dönemi olmasa dahi vücut su tutabiliyor. Senin gerçekten de menülerin harikaydı, sporundan tut, kaçamağın dahi yoktu. Görebildiğim tek şey sabahları ekmeğin yanında yediğin sucuk salam tarzı şeyler onlar için de çok az demiştin. Sonuçta canım, ezcanedeki tartını hiç düşünme, eczanelerde boyu da kısa çıkarırlar kilonu da yüksek çıkarırlar. Bir kiloyu küçümseme, özellikle de adetinin son günlerinde, bittikten sonra daha çok vermiş olacağına eminim, ayrıca birer birer gidecek kilolar, ben seni tebrik ediyorum.

X