Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canı tatlı çeken tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum. Kesinlikle gerçek şeker almamaya gayret edin. Şeker, içinde en çok karbonhidrat barındıran gıdalardan birisi. Onun yerine marketlerde diyet çikolatalar var, ondan doldurun evinizi, ya da diyet dondurma var yine algida'nın varmış sanırım arayın tarayın bulun atın buzluğa. Üçüncü bir seçenek tatlandırıcı alın eczaneden koca bir kutusu 7,5 lira. Onunla kendinize sütlü tatlılar yapabilirsiniz. Sütlü tatlıya katacağınız un yerine yine marketlerde tam buğday unları var onlardan koyabilirsiniz. Bu diyette normal beyaz un ve şeker çok sakıncalı. Son çare olarak da karpuz, kavun muz hariç meyvelerden abartmadan yiyebilirsiniz. Ama lütfen şeker almayalım tüm emeğimiz boşa gider arkadaşlar.

selintepe daha önce yazmıştım ama doktorumun tavsiyesi olduğu için bir kere daha yazmak istiyorum. küçük bir bardak süte bir tatlı kaşığı tarçın koyun. dilerseniz bir tane de tatlandırıcı atın. karıştırıp için. anında insülini dengeliyor.defalarca denedim gerçekten işe yarıyor.

Canım senin de söylediğin gibi Türkiye'de böyle. Yabancı ülkelede nasıl bilmiyorum, yaşayan arkadaşlar yazabilir bu konudaki yorumlarını. Şişmansan beynin yokmuş gibi, salakmışsın gibi, çocukmuşsun gibi ya da komedi sanatıyla ilgileniyormuşsun da onları güldürmek için oradaymışsın gibi davranıyorlar, ben buna cahillik diyorum. Cahil olan veya olmayan insanları sırf bu ölçü ile ayırdedebilirsin aslında. Menüne gelince gerçekten çok güzel bir gün olmuş, yarışmada sen yoksun biliyorsun değil mi? Salı günü tekrar başlayacak olan yarışmaya katılmak istersen aynı sabah boy ve kilo bildirimini bekliyorum hayatım.

Ahh selinim yaa dün bir dalmışım montiyi okumaya saat 10 buçuk falandı sonra bir baktım 2 olmuş .. ne var ne yok okudum valla .oturup kitabını okusam bitmiştikaydirigubbakcemile3
bugün evde entegre ekmek olmadığı için kepekli ekmek yedim ama iyice kızarttım değerleri düşsün diye .bugün aldım tam buğday ve tam çavdar ekmeği ..hiç katkısız olanlardan .
tahminin doğru bu meyve olayı beni uçurdu bugün.. 20 günlük meyve kısıtlamasından sonra bugün yediğim meyveler bana ziyafet gibi geldi valla =) bu hafta makarna düşünmüyorum sonuca göre belki haftaya alıcam listeye baklagillerde aynen tabi...
bide selinim burdaysan sana bişey sorayım ben ..

şimdi akşam meyve yeniyor ya miktarı varmı ?çok baktım göremedim .gerçi ne kadar miktarsız olsa oturup 1 kiloda yenmez orasıda ayrı ama gram olayına girmem gerekirmi?
bide kahve yasak bu montide galiba doğrumu biliyorum ?
yatarken 1 bardakta süt içiyor herkes menülerde budamı montinin parçası yapmam şartmı ?

bildiğin kadar yardım edersen daha iyi bi denek olacağıma söz veriyorum =) opuyorumnanaktan

[/QUOTE]

Canısı, en güzel yanı meyvenin sınırsız olması, zaten diğer salata, yoğurt ve ana yemekte de abartmadan sınırsız diye yazmış adam. Doyana kadar ye anlamına geliyor. Kahve birinici aşamada yasak, içindeki kafein nedeniyle. Süt bu diyette tatlı yerine geçiyor. Canının tatlı istememesi için içiliyor. Ensülin ya da insülin seviyeni doğru tutması için içiliyor. Bunun için süt de içilebiliyor meyve de yenilebiliyor, iki tercih var anlayacağın. Birini seçiyosun sen sadece. Bir de meyve ile ana öğünün arasında 3 saat olacak, o ayrıntıyı kaçırma sakın. Ben yapmadım biliyosun, ama iyi inceledim kitabı. Tabi ki her şekilde yardımcı olurum ama neden korkuyorum biliyor musun? Bu kez de seni alıp zorla Monti'nin topiğine götürürlerse ya sempatiksalakcinni

vernhar harika cevap :)

ben belki ufacik bir parcacik atiorum agzima yavaaaasssss yavvvaasss tadini alaa alaaa emiyorum uff agzim sulandi valla. mesela nefsinde yenik dü$memekde bence

ben hep harika cvp lar veriyorum da selin bazen oklava ile karşılık veriyo banakaydirigubbakcemile3

iyi güzel diet çikolata diyosunuz da onların karbon değerleri de uçmuş vaziyette nasıl alcaz ki onları rahat rahat

Bunu büyük büyük yazmak lazım canım, arada kalmış kimse görmez, dur ben büyütüyüm bunu.

selintepe daha önce yazmıştım ama doktorumun tavsiyesi olduğu için bir kere daha yazmak istiyorum. küçük bir bardak süte bir tatlı kaşığı tarçın koyun. dilerseniz bir tane de tatlandırıcı atın. karıştırıp için. anında insülini dengeliyor.defalarca denedim gerçekten işe yarıyor.
Canı tatlı çeken arkadaşlar, bugün Almanya'nın en sıcak günü yaşandı da dondurma yedim diyen arkadaşlar, vay efendim oğlumun dondurmasından damlıyodu da yaladım diyen arkadaşlar, vay efendim kızımın dondurması artmıştı da araya gitmesin diye ağzıma atıverdim diyen sevgili arkadaşlar, tatlı krizi için yeni bir formül bulunmuştur. Lütfen yukarıyı okuyunuz. sempatiksalakcinni

ben hep harika cvp lar veriyorum da selin bazen oklava ile karşılık veriyo banakaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile :)))

iyi akşamlar bugün araştırma yaparken karbonhidrat diyetini buldum..1.5 aydır sıkı olmasada diyetteyim..ama kilo vermem çok yavaşladı..bugünkü beslenme şeklimi hesapladığımdada 46 puanla günü kapatmışım ama ben bunu bilinçli yapmamıştım..burayı ve etkilerinve sonuçlarınızı okuyunca çok sevindim..lafı uzatmayayım benide aranıza alırmısınız..bu diyeti kaçgün sürdüyoruz bilgi verirseniz çok sevinirim...

sen var ya sen selin tepe çok fenasın hiç bir fırsatı kaçırmıyosun

Gayet güzel yani meyve yediğim için süte gerek yok bende sade süt içemem zaten 2. aşamada kahveyle kullanırım süt hakkımı geçersem inş kaydirigubbakcemile3
Hiç biyere gitmeeem sempatiksalakcinni sıkıyosa gelsinler :tomato: :mymeka:

tarçın özellikle şeker hastalarına tavsiye edilen bir şey zaten. şekeriniz düştüğünde şeker almadan insülün seviyenizi normale çekiyor.
Ayrıca dileyenler, chromium piccolinate kullanabilir. krom minerali zaten yediklerimizde var. bir diyet hapı değil, bir mineral. diyet sırasında hariçten alındığında insülin dengesini sağlayıp tatlı krizlerini engelliyor. gnc de, solgarda falan var. öğlenleri bir tane aldığınızda o özellikle akşamüstü ve akşamları beliren tatlı isteğiniz kayboluyor. ama tarçın da gnc ye bir yığın para vermeden aynı işi görüyor:)))

benim vermek istediğim kilo doğum sonrası kilo ve şu anda hamile kaldığım kiloma 2 kilo kaldı..ama asıl hedef kilo tickerimde yazan rakam..ona ulaşmak istiyorum..pzartesi tartılma gününzmüş..digtal baskül aldım pazartesi elime geçicek ozaman tam kilomu yazarım..
BU TARÇINI YATMADAN Y.YAĞLI SÜTE KATIP İÇİYORUM SABAH ÇOK TOK UYANIYORUM..yerimseniben

gün içidede tarçın tükettiğinizde yediğiniz yiyeceğin kalorisini %30 gibi bir etkiyle azaltıyor..

krom hapları aynı zamanda sıkılaşmanızada yarar....

bu monti bizim diyetle alakali degil dimi ???bilmiyorumkismile

Bizim diyete biraz uyarlamıştık son dönemde hayatım. Ben önceki açtığım topikte aslında karma bir şeyler yazmıştım ama bizi buraya taşıdılar. Karbonhidrat diyeti dedik adını öyle kaldı. Aslında bizim yaptığımız hepsinin iyi karışımlarını toparlamak. Meyvesiz yaşayamayanlar için monti diyetini öneriyorum hep ben. Bizim yaptığımız diyette ise hedef kısa sürede çok kilo vermek.

İyi akşamlar hayatım. Tabi ki seni de aramıza alırız. Bu diyeti istediğimiz kiloya inene kadar sürdüreceğiz inşallah. Her hafta yarışmalarımız oluyor, bu haftaki yarışmamız Pazartesi son buluyor ve Salı günü tekrar bir başka yarışma başlıyor. Katılmak istersen Salı sabahı tartılıp boy ve kilonu yazman yeterli. Her gün ne yiyip ne içtiğini ve yaptığın sporları buraya yazıyorsun, aykırı birşey olursa listende ben kontrol edip söylüyorum zaten. Tekrar hoşgeldin.

ben akşan işden eve geldiğimde bazen dehşet acıkmış oluyorum. o zaman hemen iki parmak light süte katıp içiyorum. yemeğe oturduğumda o delicesine açlık gitmiş oluyor.

Selintepe merhabalar,
Öncelikle resimlerin süper ötesi.. Maşallah diyorum sana. Harikasın..

Sonra gelelim bana. Aşağıda menülerimi görünce kesin kızacaksın ama
dışarda olunca malesef böyle oldu. Düzelecek yine, devamı olmayacak.
Bu hafta bişey farkettim kendimde. Çok sevindim sanada aktarıyım. Bi kotum var.
Giydiğimde bel kısmından etler fışkırıyodu, o simit denilen şey. Bugün o kotumu
giydim ve azıcık bi çıkma vardı. Aynada hiç rahatsız etmedi beni. Yarın tartılıcam
bakalım ne durumdayım. Bir de ben acayip ter atıyorum. Gerçi rahatsızlığım yok
ama bu diyetten mi, içtiğim yeşil çaydan mı bilemedim. Sizde de oluyormu?

02.07.2010 menüm

sabah : yarım simit + şekersiz yeşil çay
öğle : domates +salatalık +peynir +salam
ara : şekersiz yeşil çay
akşam: tavuk şinitzel +azıcık patates + zero

03.07.2010 menüm

yazmaya çekiniyorum ama kaçamak bi gün oldu galiba(((

sabah : börek + şekerli çay(( (dışardaydım şekersiz de çay içemem)
ara :şekersiz Türk kahvesi
öğle :dondurma
ara :şekersiz Türk kahvesi
akşam :tavuk burger (3 adet) + yeşil çay

hoş bulduk..Salı yarışmasına varım ozaman..ogün tüm bilgilerimi veririm..hergünde listemi yazarım..şimdilik sporum 11.5 aylık oğlum ve 7 yaşındaki kızım..ikisine yetişmek için baya bir koşuşturuyorum ama hafta başı leslie sansone hatunla 3 mil programını yapmayı düşünüyorum....
Bu arada hikayeni okudum tebrikler sana ve azmine alkış diyorumalkisalkisalkis...insan isterse yapamayacağı şey yok...buyrunnnnnnnnnolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…