kizlar kaçamaklarima ragmen iki haftada 3.9 kg verdim ve bu sabah gene tartildim ikihafta+iki gunde 4.400 kg çok mutluyum uzun zamandir bu kadar kilo kaybetmemistim .. yillardir denize girmiyordum bu sene çok azimliyim denizde yuzmek istiyorum bu diyet mucize ... kaçamak yapacak oldugum zamanlar karbonhidrati sabah almaya çalisiyorum .. aksama kadar da yediklerimi dengeliyorum .. mucize diyet bu ! hepinize basarilar arkadaslar
bugün meyvelerle vedalasip yarin geliyorum abartmadan vedalasirim...1.65 boyum 76 kilom..güzel bi topik olmus paylasimi bol yüksek performansli..masallah diyelim sekteye ugramasin..
selintepe cok bilgilisin canim.. yanliz ilk safyada eksiklikler var,onlara el atsan diyorum..
bazi besinler ikiser kez yazilmis bi tanesinde puani az digerinde ise daha fazla puanli..
birde ben simdiye dek bu sekilde zayiflamadim, yeni farkediyorum 50 puan sINIRINI gectigim cok olmus.. diger kilolarim yavas gitti spor olmasina ragmen..
simdiki yöntemle bakalim son 1 kilomu hemen verebilecekmiyim
dün kayinvalidem aradi TR den (izinde kendisi) bohca icin gecelik takimi alicakmis L olurmu dedi sempatiksalakcinni zayiflayinca olur olurr dedim, ay nasil utandim üzüldümm
sütyen kac giyiyorsun dedi.... annemde 95 olur ona dedi, rakkama bak senn..... offfff
ins olur hic de sanmiyorumya, TR den hic almamisimdir ben...
bir kac gecelik takimi daha vardi ama M idi bu olmaz dedim kücük göründü gözüme dedi....
kötü niyeti yok istee kaciriveriyorr..... kac kg attin dedi 5,5 dedim masallah dedi...
ayy utaniyorum artikkk.... vericem kiloo
ay evet bende yapiyorum bu folyo isini :) aksamlari bisiklet sürmeye gidince yada kosuya cikinca ozaman kesin bende göbegimi folyoluyorum... o bölge cook terliyor ya bakalim bir ise yarayacakmi ....
aman dikkat edin benim de bir tanidigim bu tur hap kullandi ve çok unutkanlik yapiyormus zayiflamanin en dogru yolu zaten rejim ve spor sagliginizi kaybetmeyi goze almayin .. çok dikkatli olun derim.olumunekankayizsmile
yaaa yetisemiyorum sizin hiziniza kizlarrr.. yediklerimi yazmakla yetiniyorum artik..
arada bir kac sayfaya göz attimda selincim senin resmine denk geldim..
masallah canim masallah diyorum sadece.. cok gzl olmussun..
:s ben isterim öle vermeyi ama bisey fark edemiyorum aninda sonuc istiyorum bedenimde sanki..
neyse ben yazayim listemi:
1.7
sabah:
100gr Sucuk
yarim greyfurt
ögle ve aksam (Mangal yaptiydik)
salata
ayran
3 kanat ve bi sosis
2 tane köfte
2.7.10
Sabah
iki yumurta
bi domates
öglen ve aksam (yemege gittik bugünde biraz fazla kacirdim :S)
Döner tabagi yedim yani salata bi kasik yogurt biraz patates kizartmasi ve et
yaninda kutu cola
öncelikle selin abla gercekten ayakta alkislanacak ve örnek alinacak bir bayansin. Muhtesem olmussun. Masallah. Darisi hepimizin basina insallah.
Adasim sende 82kiloyla fistik gibi görünüyorsun yaaa. Hic bir fazlaligin göze batmiyor.
Izlem abla sende öylesin masallah. Hepiniz süpersiniz:)
Biraz gec oldu ama bugünki menümü yazayim2.07.2010)
sabah:
1 dilim ekmek=15
peynir=1
4 ince dilim sucuk=1
öglen:
2 sosis=1
aksam sütlü neskafe = 2 (süt 50 mldi)
2 catal taze fasülye = ? bilemedim
veeeeeeeeeee 11 gündür en büyük kacamagim:
1 dondurma= 20 diyorum ben; ama pesinden hemen 30 dk kosuya ciktim herhalde yakmisimdir o kötü karbonhidratlari
toplam: 45 felan eger fasülyeye 5 puan verirsek
2.5 litre su;
kızlar size bişey soracağım özellikle aylin hanım size şimdi ben 32 yaşındayım ve 64 kiloyum burdakiler gibi çok sıkı olmasada karbonhidrat diyetini uyguluyorum boyum 159 ama gelin görünki o kadar çok şişman görünüyorumki arkadaşlarım inanmıyorlar 64 olduğuma sen varsın bi 78-80 diyorlaracaba bunun nedeni ne olabilir ? aylin hanıma bakıyorum 80 lerde bile ne kadar fit görünüyor maşallah.ben neden böyle görünüyor olabilirim lütfen cevaplayabilirmisiniz
menüm 02.07.2010 selincim bugün rahatsızım çok geç kaldım o yüzden kusuruma bakma ne olur acıkk ishal olmuşumda sempatiksalakcinni
sabah 2dilim domates yarım salatalık çok az peynir maden suyu= 4
öğlen yarım porsiyon taze fasülye 1 kepçe cacık=5
4tane leblebi =4vereyim bunada(annem zorla yedirdi ishalim diye)
1 tane şeftali =12(bu da iyi geliyor diye yedim vallahii sempatiksalakcinni )
2 kaşık domates salatası= 2
piliç burger 2 tane= 4
31 oldu sanırım
Kız İzlem, çörekotu beni de ishal gibi bişey yaptı iyi mi :))) Nasıl etkili bişeydir bu anlamadım. Senin de listelerinde var dikkat ettim de. İyi iyi, Pazartesi tartısında daha hafif olacağının göstergesi bu. Amanın, sen rakip guruptaymışsın sempatiksalakcinni
geçmişi çok okuyamadım herkese resmimime yaptığı yorumlardan dolayı teşekkür ederim tek tek cevap vericem bir kaç soru sormuşsunuz şu yazıyı yazarken bile 2 kez tuvalete gittim ben kaçtım yarına iyileşirim inşallah
selincim muhteşem görünüyorsun bu arada süpersin yaaa kaptanım kraliçem bayanssulusmile
oooooo selin abla muhteşem görünüyorsun.darısı başıma
menümü yazayım yatcam garii
sabah 2 rafadan yumurta 5 zeytin 1p
öğle tavuk
ara peynir çay 2p
akşam burger mayonez biraz gözleme 15 p
biraz da dondurma oğlum damlatıyordu yaladım 5 p desek
toplam 23p
selintepe diyecek yazacak bir kelime bulamiyorum
1.zara
2. darkolidve
3. selintepe
ücünüzede HELAL olsun benim idolümsünüz bende olucam bende vericem bu kiloyu! söz veriyorum
ben yapicam dedimmi yaparim bellicem bu kilolarin anasini babasini sülalesini filan falan iste :)
SElin inanmıyorum sana ..Yemin ederim tek kelime abartısız muhteşem olmuşsun yaa .. kilo insana bu kadarmı haksızlık ediyor yaa ..resmen o senin annen sanarım bilmesem .maşallah sana maşallahh...
nan ben sana bo$una seksi kari dememisim bu resimde daha cok net cikmissin ilk resimden ne yapiyosun? nere bakiyosun? kim cekmis seni?? acaba ne yesemmi diye düsünüyosun? :)))) helal olsun kilo verenlere bu derece degisenlere hayret ya valla. kiz merak ettim kilo verince ayaklarin 1 nr kücüldümü`? varmi öyle bisey??? :hulya:sempatiksalakcinniguclubacismile
insan kilo verdikce yüzün sekli bile degisiyor. böyle cok daha güzel olmussun .insallah darisi basimiza.bizde zayiflayinca koyariz fotolarimizi
kizzz selintepeee yemin ederim ikinci fotoyu actigimda gözlerimi kapattim süpriz olsun bana diye aman allahim yaa..ne diyecegimi bilmiyorum yüzbinkere maasallah...saskinimmm
esimin tahtalasmissin iyice demesini bu sabah lac kez duyduktan sonra bir kalkiyim tartiliyim dedim gözlerime inanamadim...ama söylemicem kilomu...esim cok igrenc olmussun dedi bana...offfffffff manyak bu adam yaaa...sisman cok güzelmisim yau yalan söylyoooo kiskanioo bence kendi sismanya
esimin tahtalasmissin iyice demesini bu sabah lac kez duyduktan sonra bir kalkiyim tartiliyim dedim gözlerime inanamadim...ama söylemicem kilomu...esim cok igrenc olmussun dedi bana...offfffffff manyak bu adam yaaa...sisman cok güzelmisim yau yalan söylyoooo kiskanioo bence kendi sismanya
Aylinn o folyoyu hatirlattigin iyi oldu, birazdan bahcede güneslenirken göbegime dolayayim
Göbegin erimesine pulbiberli yogurtta iyi geliyo, aklinizda bulunsun..
Utanma bitanem, azminle vericeksin güzellce nisanliginida gelinliginide giyeceksin..
Ama haplari kesinlikle kullanma derim, o kadar cok yan etkisi varki..
Serapay tebrik ederim.. bende aynen denize girmek icin hevesleniyorum..yillar sonra ilk defa yaglarimdan cekinmicem..
zara78, bencede kiskaniyordur ama bu kadar cok abartip hakarete dönüstürmesine gerek yok
adami cildirtmissin güzelliginle ondan bence :)
selin abla fotografini göremedim ben, merak ettim...
simdi buldum..bayildim 41 bin kere masallah... basari budur iste.. tebrik ederim
İlk günlerim evet kaçamaklarım oluyo, hala alışma aşamasındayım diyete.
ayrıca ben de hala günlük tartılanlardanım:kedi: ama dünkü çiğköfte kaçamağım
bi etki etmedi gibi sabah tartıldığımda bir günde 500 gr vermişim, çok mutlu oldumm
bu gün tam gaz devam yalnız kızımın akan dondurmasını yalama kaçamağı dışında
menümü akşama belirtirim.
selin ve aylin90 cım harikasınız fotolarda ..
selincim öncelikle blöfümü görmüşsün.. bende varım diyorum pazartesiden itibaren bir hafta tartılmıcam..
evet doğru ben tuvalete gider gibi tartılıyorum. insanlar alışkanlıklarını hemen bırakamıyor demekki tartılmadığım zaman kendimde çok büyük eksik hissediyorum. ama senin dediğin şartları kabul ediyorum bu beslenme tarzımla sporumla pazartesiden itibaren 1 hafta tartılmıcam.....
bu arada selin çok kıskandım desem alınırmısın bilmiyorum gerçekten çok kıskandım.. ve benim için o kadar uzakki senin gibi görünebilmek..
İnşallah eto, desteğe ihtiyacın olduğunda burdayız hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?