Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hikayeni çok güzel anlatmışsın canım.inş artık onlar geçmiş olarak kalır ve kilo yüzü görmezsin ..opuyorumnanaktan

selamm ben geldimm
bugün almanya rekor sicakligi yasadii, 40 derece... ve ben ne yiyecegimi ne giyecegimi inanin cok sasirdimmm, kacamagim olduu

sabah:

2 haslanmis yumurta
yarim dilim ekmek 9p

öglen:

ekmeksiz köfte yaptim 1-2p
yogurt 10p

ara:

az fistik 2p
dondurma yedim 1 kasenin biraz fazlasini icim yaniodu 20p olmustur

aksam:

sosis yerim 1p

45p ile kapaticam sanirim....... eh yine siniri gecmemisim...

selin bala biliom kizican dondurma icin ama napiyim bugün cok sicaktii

tmm canim kullanmicamm

böyle erkeklere sinirrrrrrrrrr oluyorummmmmmmmmmm
ben hayatta bir insani kiramam yaaa bide kahkaha atmiss.
allah biyerden ceza verio iste
ama yinede ins iyilesmistir

gurur duy kendinle ablam basarmissin

selin, herkesin canına tak dediği bi nokta oluyo değilmi ama ne güzel azmetmişsin sakın bırakma
o adam da terbiyesiz diycem ama bi yerde de üzüldüm işte.

selincim hikayeni okudum üzüldüm ve sevindim simdi halin icin cok güzelsin

9.00 2 citir ekmek krem peynir 9 puan
1 dilim kasar ve yarim cay kasik recel :)

16.00 1porsiyon tavuk gögsü

baya su ictim ama kac litre dikkat etmedim

birde az evvel buzlu dondurma yedim mini icim yandi inan cok sicakdi bugün ve kac kilo oldum meraktan catliyorummm cünki gözle görülen incelme var hissediyorum off bi pazartesi olaydi tartilaydim
bu haftanin toplu yorumunu ne zaman yapcaksin canim ???

Bu günkü menüm;
Sabah: Sucuklu yumurta,peynir,3 zeytin,şekersiz çay (hep öyle içiyorum zaten)

Öğle : 1 Porsiyon Şehriye çorbası,marul,domates,salatalık

Akşam: Et ızgara, light kola.

Haa kaçamaklarım oldu kızımın dondurmasından yaladım sonra bıraktı çok az yedim.

arkadaşlar herkese merhaba.bu diyette yarın 1 ayım doluyor.adetli olduğum için baskül artıda gösteriyor.ama ben net 3 kilo verdim sadece eski baskülde 95 ten 92 ye indim.sporsuz.bu ay hırslandım .ekmek yememeye alıştım.diyetime sporu da katıp devam edeceğim.biraz şeklini değiştirmeyi düşünüyorum çünkü benim kilomda biri için 3 kilo çok az .
selin desteğin için herşey için Allah senden razı olsun.
buradayım bir yere gitmiyorum.paylaşıma devam

midem gurluyooooo acim dio :) yemicem ama su iciyorum

ahanda selincim gelmis.... yeni selin taptaze mis gibi citir citir selin 69luk selin

tatlilar dan en az kb dondurma da varmis kizlar.almanya en sicak gününü yasiyo.simdi de yagmurrrr

guidecim 3 kilo 3 kilodur sonucda verdin
bende biraz degistirmeyi düsünüyorum galiba sebzeli gecircem pazartesinden itibaren menümü
bu hafta sadece tavukla gecirdim denemekle bulcak diyo selin saten deniye deniye neyi nasil yapcamizi anlicaz

Az kaldı hayatım, sabır, yarın son gün. Vallahi ben de merak ediyorum kiloları. Bugünkü kaçamaklar hep dondurma :)) Afiyet olsun.

Menü güzel hayatım, şehriye çorbası değişik geldi ama bir porsiyon o kadar da önemli değil sanki. Kaçamak yine dondurma :) Sana da afiyet olsun.

Vallahi Tülay'cım ilk günün ama gerçekten harika, sanki daha önce yapmışsın gibi. Hiç eksik yok bravo. Yalnız Monti'de kesinlikle sabahki ekmek beyaz olmayacak, belirtmemişsin ama beyaz olmadığını varsayıyorum. İlk günün nasıl geçti, aynı mıydı doyman veya acıkman, sanırım daha rahat olmuştur senin için. Ayrıca 8 dk. pişmiş spagetti ve etsiz baklagil de var öğünlerinde tadını çıkart vallahi. Sonucu çok merak ediyorum hayatım.

selinnnnnn bu ne güzel bir başarı bu ne güzellik böyle valla ayakta alkışlıyorum sneiii süpercsin yaaa

mustafa beye tşk bile etmelisin bence cnmm
(ama çok igrençç bir insanmışşş )

Ya bişey sorucam, canınız çok tatlı çektiğinde ne yapıyosunuz
ben resmen krize giriyorum için istiyo

vernhar harika cevap :)

ben belki ufacik bir parcacik atiorum agzima yavaaaasssss yavvvaasss tadini alaa alaaa emiyorum uff agzim sulandi valla. mesela nefsinde yenik dü$memekde bence

Canım, yok kızmıycam, sana da afiyet olsun, herkes dondurma yemiş yapacak bişey yok :))) Hiç değilse az yemişsiniz. Bu arada marketlere falan baksanız keşke şeker hastaları için diyet dondurma muhakkak vardır oralarda. Bi araştır sor bakayım Aylincim, en azından şeker almamış olursun tatlım.

Ayşecim, sağol canım Allah herkesten razı olsun. Sana katılıyorum hayatım, senin kilonda birisi için 3 kilo hakikaten çok az. Bunu hızlandıracağız inşallah. Öncelikle Pazartesi ikinci yarışmamız bitiyor biliyorsun, Salı günü üçüncü yarışmamız başlayacak inşallah. Ben senden Salı'dan itibaren tartılmamanı rica edeceğim, sadece bir hafta, daha az kilo verirsen sana da karışmayacağım istediğin kadar tartıl ondan sonra. Sadece benim için bir hafta tartılma olur mu?

midem gurluyooooo acim dio :) yemicem ama su iciyorum

ahanda selincim gelmis.... yeni selin taptaze mis gibi citir citir selin 69luk selin

Ben geldim ve hemen olaya müdahele ediyorum. Suzan acıktıysan muhakkak az da olsa açlığını bastıracak birşeyler ye hayatım. Sakın aç kalma sakınnnn.

tatlilar dan en az kb dondurma da varmis kizlar.almanya en sicak gününü yasiyo.simdi de yagmurrrr

Kızlar herkes çevresinde diyet dondurma bakınsın lütfen, bu sıcaklarda dondurma sizi bitirecek. İçinde acayip şeker var cısss.

Suzancım çok haklısın, denemekle bulacağız herşeyi. Çünkü daha önce de yazmıştım, benim bir arkadaşım et'e elini sürmezdi, sebze manyağıydı ama sebze ona acayip yarıyordu. Kimine de sadece et yaramayabilir onun da sebze yemesi gerekebilir. Ben listelere bakıp Pazartesi bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım zaten.

Vallahi Tülay'cım ilk günün ama gerçekten harika, sanki daha önce yapmışsın gibi. Hiç eksik yok bravo. Yalnız Monti'de kesinlikle sabahki ekmek beyaz olmayacak, belirtmemişsin ama beyaz olmadığını varsayıyorum. İlk günün nasıl geçti, aynı mıydı doyman veya acıkman, sanırım daha rahat olmuştur senin için. Ayrıca 8 dk. pişmiş spagetti ve etsiz baklagil de var öğünlerinde tadını çıkart vallahi. Sonucu çok merak ediyorum hayatım.[/QUOTE]
Ahh selinim yaa dün bir dalmışım montiyi okumaya saat 10 buçuk falandı sonra bir baktım 2 olmuş .. ne var ne yok okudum valla .oturup kitabını okusam bitmiştikaydirigubbakcemile3
bugün evde entegre ekmek olmadığı için kepekli ekmek yedim ama iyice kızarttım değerleri düşsün diye .bugün aldım tam buğday ve tam çavdar ekmeği ..hiç katkısız olanlardan .
tahminin doğru bu meyve olayı beni uçurdu bugün.. 20 günlük meyve kısıtlamasından sonra bugün yediğim meyveler bana ziyafet gibi geldi valla =) bu hafta makarna düşünmüyorum sonuca göre belki haftaya alıcam listeye baklagillerde aynen tabi...
bide selinim burdaysan sana bişey sorayım ben ..

şimdi akşam meyve yeniyor ya miktarı varmı ?çok baktım göremedim .gerçi ne kadar miktarsız olsa oturup 1 kiloda yenmez orasıda ayrı ama gram olayına girmem gerekirmi?
bide kahve yasak bu montide galiba doğrumu biliyorum ?
yatarken 1 bardakta süt içiyor herkes menülerde budamı montinin parçası yapmam şartmı ?

bildiğin kadar yardım edersen daha iyi bi denek olacağıma söz veriyorum =) opuyorumnanaktan

selintepe hikayeni okuyunca o kadar üzüldüm ki. bu tür densiz insanları anlamıyorum. gerçi bu Türkiyede her yerde var. kiloluysanız maalesef bir tür ayırımcılığa maruz kalıyorsunuz. iş ilanlarına bakın, orada bile olur olmaz her işi için prezentabl, dış görünümüne özen gösteren diye bir ibare oluyor. bu bile ayırımcılıktır. yani sen boğaziçi mezunu olabilirsin, bu işin duayeni olabilirsin ama ince, güzel ve iyi giyimli değilsen şansın yok demek.

bugünkü benim menüm

sabah
2 yumurtadan biberli, light beyaz peynirli, yağsız pişmiş omlet

öğlen
yağsız, sirkeli yeşil salata üstüne light ton balığı

ara
1 bardak çamlıca light gazoz

akşam
6 tane hamsi buğulama
salata(marul, salatalık, üstüne bir kibrit kutusu kadar light beyaz peynir, sirke)

selinnnnnn bu ne güzel bir başarı bu ne güzellik böyle valla ayakta alkışlıyorum sneiii süpercsin yaaa

mustafa beye tşk bile etmelisin bence cnmm
(ama çok igrençç bir insanmışşş )

Teşekkürler masumcum. Bulsam teşekkür edicem de adam kayboldu ortalıktan. İnşallah ölmemiştir.

Ya bişey sorucam, canınız çok tatlı çektiğinde ne yapıyosunuz
ben resmen krize giriyorum için istiyo

Canı tatlı çeken tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum. Kesinlikle gerçek şeker almamaya gayret edin. Şeker, içinde en çok karbonhidrat barındıran gıdalardan birisi. Onun yerine marketlerde diyet çikolatalar var, ondan doldurun evinizi, ya da diyet dondurma var yine algida'nın varmış sanırım arayın tarayın bulun atın buzluğa. Üçüncü bir seçenek tatlandırıcı alın eczaneden koca bir kutusu 7,5 lira. Onunla kendinize sütlü tatlılar yapabilirsiniz. Sütlü tatlıya katacağınız un yerine yine marketlerde tam buğday unları var onlardan koyabilirsiniz. Bu diyette normal beyaz un ve şeker çok sakıncalı. Son çare olarak da karpuz, kavun muz hariç meyvelerden abartmadan yiyebilirsiniz. Ama lütfen şeker almayalım tüm emeğimiz boşa gider arkadaşlar.

ben direk tatlının kendisini yiyorum dermişimkaydirigubbakcemile3kiraz yiyorum genelde ben

Venhar çok hoşsun yaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…