Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar üç gün önce nerdeydiniz, vallahi adet dönemimde resmen tatlı krizi yaşadım, evde yığınla tarçın var. Şekersiz diyet tatlı yedim ama yine de tarçın daha iyi gibi geldi, hem kaloriyi de %30 düşürüyormuş, vallahi teşekkürler çok güzel şeyler öğreniyoruz.
Selintepe merhabalar,
Öncelikle resimlerin süper ötesi.. Maşallah diyorum sana. Harikasın..
Canım, çok teşekkür ederim.
Sonra gelelim bana. Aşağıda menülerimi görünce kesin kızacaksın ama
dışarda olunca malesef böyle oldu. Düzelecek yine, devamı olmayacak.
Bu hafta bişey farkettim kendimde. Çok sevindim sanada aktarıyım. Bi kotum var.
Giydiğimde bel kısmından etler fışkırıyodu, o simit denilen şey. Bugün o kotumu
giydim ve azıcık bi çıkma vardı. Aynada hiç rahatsız etmedi beni. Yarın tartılıcam
bakalım ne durumdayım. Bir de ben acayip ter atıyorum. Gerçi rahatsızlığım yok
ama bu diyetten mi, içtiğim yeşil çaydan mı bilemedim. Sizde de oluyormu?
Canım, bende de terleme oluyordu hep ve yağlı yağlı hatta , son dönemde bir doktor söylemişti bana yağı terden de atarsın diye. Sanırım ondan kaynaklanıyor. Senin adına çok sevindim hayatım, yalnız yarın değil de Pazartesi tartıl ve kaçla başladın kaç kilo verdin kaç günde hepsini bir aktaralım, arada kaynamasın kilon. Salı yarışacaksan de ekstradan tekrar tartılırsın Salı günü.
02.07.2010 menüm
sabah : yarım simit + şekersiz yeşil çay
öğle : domates +salatalık +peynir +salam
ara : şekersiz yeşil çay
akşam: tavuk şinitzel +azıcık patates klava: + zero
03.07.2010 menüm
yazmaya çekiniyorum ama kaçamak bi gün oldu galiba(((
sabah : börek klava:+ şekerli çay klava:(( (dışardaydım şekersiz de çay içemem)
ara :şekersiz Türk kahvesi
öğle :dondurma klava:
ara :şekersiz Türk kahvesi
akşam :tavuk burger (3 adet) + yeşil çay
noli burda be ne aşaması ne geçmesi. neee meyve serbest miakannehir
hoş bulduk..Salı yarışmasına varım ozaman..ogün tüm bilgilerimi veririm..hergünde listemi yazarım..şimdilik sporum 11.5 aylık oğlum ve 7 yaşındaki kızım..ikisine yetişmek için baya bir koşuşturuyorum ama hafta başı leslie sansone hatunla 3 mil programını yapmayı düşünüyorum....
Bu arada hikayeni okudum tebrikler sana ve azmine alkış diyorumalkisalkisalkis...insan isterse yapamayacağı şey yok...buyrunnnnnnnnnolumunekankayizsmile
süprizzzzzboshayallersmile
Akşam günahını affettirmek için burger yemişsin sen de :)))) Olsun hayatım bu tür kaçamak günlerimiz hepimizin oluyor. Bu günleri mümkün olduğunca az tutarak devam edersek daha iyi olur ilerde. Bir de şekersiz çay içemem cümlesini daha önce de duymuştum. (Venhaaaar kulakların çınlasın. ) Şekersiz çay içersin hayatım, çok da lezzetli hem. Çok da çabuk alışabileceğine bahse gireremi. Şeker en çok kaçınmamız gereken şey. O yüzden neden şekersiz çay içemediğini açar mısın bana? Ne hissediyorsun, hiç denedin mi? Günde kaç bardak çay içiyorsun mesela?
Kız Tülay, Venhar duydu, ben sana kesin duyar demiştim eyvahedigeldismile
bugünkü menüm .size uyuyor sanırım selin bi yarumlarmısın..
sabah:
1 yumurta
2dilim uno light denge
2 parmak light b.peynir.
yarım domates ..
yarım salatalık..
ara yok..
öğl:1 dilim beyaz ekmek
yarım domates
yarım salatalık.
2 paramak light b.peynir
ve 5-6 adet üzüm..
150 gr kadar yoğurt.
arada yeşil çay( genç kızlığımdan beri çayı şekresin içerim.)
akşam.light süte bir kase nesfit..hım yazınca baya yemişim..50 puanı geçmiş sanırım bury yazınca hesaplarken eksik hesapladığımı farketim iyikide yazdım..
öğreniyoz da iş uygulama da.kaydirigubbakcemile3valla ben bu hafta spor yapcam sporsuz olmucak.bide bişis orcam sen burdayken selincim.tavuk burgeri ve sosisi azcık yağla teflonda yapınca puanı artıyomu ha bide köfteyi
Canım, bu soruyu epey araştırmıştım bi dönem, çünkü ben köfteyi ızgaradan ziyade kızartma severim. Yanında karbonhidrat almadığın sürece bu diyette aldığın yağ vücudunda depolanmadığı için kızartma yiyebiliyorsun bunu daha önce yazmıştım. Ama kb değerleri kızartınca yine de artıyor. Az yağ konduğunda ise düşüyor, bir nevi ızgara gibi oluyor. Yani tavadaki yağı sadece tava dibine sürersen çok değer olmuyor, ama bir parmak gibi içine koyacağın şey epey dalıyorsa yağa +8 puan. +8 puanın yanında karbonhidrat alırsan en tehlikelisi o.
nee ben yokken beni mi çekiştiriyosunuz bakim.meyve serbest ve bana sölemiyosunuz haaklava:valla şekersiz çaylı hayat gayet güzel gidiyo.ama ben zaten koca kupaya tek şeker attığım için sorun olmadı ben de.valla selin psikolog gibi konuştun.sen şimdi çocujkluğumuzada inersin bizimkaydirigubbakcemile3
hah tarçın muhabbeti açılmışken, cuma iş çıkışı eve gelirken sürekli durakta karşılaştığım
bayanı uzun zamandır görmüyordum kadını görünce şok oldum öyle zayıflamışki göbek filan dümdüz
kadında gıdı filan da vardı yüzü küçücük kalmış ne yaptın böyle diye sorduğumda, ben sürekli tatlı tüketiyordum evde iş yerinde çekmecem hep kremalı bisküvilerle doluydu sürekli yiyordum aslında çok
yemek yediğim için kilo almıyorum sadece tatlıyı bırakamıyordum dedi formülü şu;
1 çubuk tarçın,bir kaç karanfili (isteğe bağlı sadece aroma katsın diye) 1 lt suya koyup
kaynatıp o suyu iki günde tükettim ve içtikçe şekere olan ihtiyacım yok oldu dedi.
hadi bakalım bizde deneyelim.
Ayrıca tadı da çok güzelmişş
tavuk burger yerine tavuk göğsü veya but daha mantıklı değilmi..onlarda dediğiniz gibi katkı maddesi var..sağlığımız ön planda olmalı ...birde burada dikkat ediyorum bir çok arkadaş devamlı tavuk burger ve sosis yiyor. her markada değil ama bir çok marka bu ürünleri yoğun derecede soya unuyla üretiyor. kardeşim gıda mühendisi ve hep söyler.özellikle ucuz markaların içlerinde %50 et(tavuk,hindi, dana neyse artık) varsa %50 soya unu oluyormuş. soya unu tiroid üretimini azaltıyor. gdo hikayesinden de epey konuşuldu biliyorsunuz. o yüzden alırken üstünü muhakkak okuyun. güvenilir bir marka olmasına dikkat edin lütfen. bunca diyet yapıp sonra hipotiroidi den geri almayın kiloları.
Canım, sabahları ekmeğin beyaz ekmek olmayacak, senin ekmek güzel, yalnız yumurta ile ekmeği aynı öğünde almamaya gayret gösteriyoruz. Öğlenleri mümkün olduğunca ekmek yemiyoruz hele beyaz ekmek hiç yemiyoruz. Meyveyi yemeklerden mümkünse 3 saat sonra ve yanında hiçbirşey olmadan yiyoruz. Nesfit de karbonhidrat içeriği fazla olan bir ürün o yüzden hele akşamları ona hiç dokunmuyoruz. Belki sabah olabilir. Çayı şekersiz içmen harika. Sistem özetle şu, sabahları beyaz olmayan ekmek+yağsız veya az yağlı peynir+az zeytin+az salatalık, domates, yeşillik. Öğlen, et ürünleri, yanında az salata+az yağlı yoğurt, ekmek kesinlikle yok, akşam öğlenle aynı. Aralarda acıkırsak proteinleri tek başına alıyoruz, ya da peynir ya da çok az meyve (karpuz, kavun, muz hariç)
.[/FONT][/COLOR]
:))) valla içemiyorum. Babamda hep senin gibi diyo ama yok. Ablacım ben
bu nedenle bu hafta pazartesiden beri çayı bıraktım. Listelerimde farkettiysen
hep yeşil çay. Onuda ilginçtir hiç şekerli içmem. Doğadan portakallı yeşil çay
içiyorum kokusu bi güzel şekere gerek duymuyorum. Ama siyah çay öylemi.
Küçüklüğümden beri alışmışım şekerliye. Günde en az 13 bardak içiyordum.
Hepsi de 2şekerli. Şimdi şekersiz içemediğim için içmiyorum yani daha iyi.
abowww selin ne deyi buu.2 şekerli 13 bardak çay deyi abowwwakannehir akannehir akannehir