- 1 Temmuz 2010
- 2.542
- 48
Canı tatlı çeken tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum. Kesinlikle gerçek şeker almamaya gayret edin. Şeker, içinde en çok karbonhidrat barındıran gıdalardan birisi. Onun yerine marketlerde diyet çikolatalar var, ondan doldurun evinizi, ya da diyet dondurma var yine algida'nın varmış sanırım arayın tarayın bulun atın buzluğa. Üçüncü bir seçenek tatlandırıcı alın eczaneden koca bir kutusu 7,5 lira. Onunla kendinize sütlü tatlılar yapabilirsiniz. Sütlü tatlıya katacağınız un yerine yine marketlerde tam buğday unları var onlardan koyabilirsiniz. Bu diyette normal beyaz un ve şeker çok sakıncalı. Son çare olarak da karpuz, kavun muz hariç meyvelerden abartmadan yiyebilirsiniz. Ama lütfen şeker almayalım tüm emeğimiz boşa gider arkadaşlar.
selintepe daha önce yazmıştım ama doktorumun tavsiyesi olduğu için bir kere daha yazmak istiyorum. küçük bir bardak süte bir tatlı kaşığı tarçın koyun. dilerseniz bir tane de tatlandırıcı atın. karıştırıp için. anında insülini dengeliyor.defalarca denedim gerçekten işe yarıyor.
selintepe daha önce yazmıştım ama doktorumun tavsiyesi olduğu için bir kere daha yazmak istiyorum. küçük bir bardak süte bir tatlı kaşığı tarçın koyun. dilerseniz bir tane de tatlandırıcı atın. karıştırıp için. anında insülini dengeliyor.defalarca denedim gerçekten işe yarıyor.