Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selintepe cok bilgilisin canim.. yanliz ilk safyada eksiklikler var,onlara el atsan diyorum..
bazi besinler ikiser kez yazilmis bi tanesinde puani az digerinde ise daha fazla puanli..

birde ben simdiye dek bu sekilde zayiflamadim, yeni farkediyorum 50 puan sINIRINI gectigim cok olmus.. diger kilolarim yavas gitti spor olmasina ragmen..
simdiki yöntemle bakalim son 1 kilomu hemen verebilecekmiyim :-)

aylin 90 lütfen olacağına inan.
Seninle o kadar benzeş bir çocukluk hikayemiz var ki. Ailemde bir tek kilolu insan yoktur. Annem 55 yaşında 38 beden. Ama bebeklikten itibaren hani çocuktur yemesi iyi güzel bir şeydir diye öylesine beslemişler ki anlatamam. bir bebeklik fotoğraflarım var 3 aylıkken 6 aylık gibiyim. ilkokulda sınıf arkadaşlarımın ablası gibi duruyordum. lise 1 de 82 kiloydum.o 82 kilo ergenlik çağının hantallığıyla 90 falan görünüyordu. ama yok rejim yapamıyordum. bütün okul benimle dalga geçerdi. ailem o diyetisyen bu diyetisyen dolaştırıyordu.1 sene sonra lise 2 deydim babam bana bir gün "bir zayıflayamadın. kızım demeye utanıyorum" dedi. o anı hiç unutmam. böyle içime taş gibi oturdu. ertesi gün diyete başladım. haftada 3 gün de fitness a gidiyordum. tabi mide yıllarca genişlemiş. doyuyormuyum diyetteki yemeklerle zinhar, oturup açım diye ağladığımı bilirim. okulda öğlen ben salataya talim ederken kankalarım patates kızartmalarını, profiterolleri yerdi.1sen sonra 62 kiloya indim. Sonra lise sonda üniversite sınavı vardı diyeti hafiflettim. diyetten çok sağlıklı beslendim. üniversiteye 58 kilo başladım. boyum 1.71 inan bana manken gibiydim. üniversiteyi öyle bitiridim. İş hayatına başlayınca yoğun tempodan farkında olmadan daha da zayıflamışım. mezun olduğum lisenin mezunlar buluşmasına hiç unutmam 54 kilo gittim. hayatımda ilk defa 36 beden kıyafetler almıştım. böyle acayip üstü saran bir elbise giymiştim, lise arkadaşlarım resmen şoka girmişti. zamanında benimle dalga geçenlerin resmen nutku tutuldu. fakat zamanla kendime o kadar aşık oldum ki, kilom takıntım halini aldı. her gün tartıya çıkıyordum. yarım kilo alsam deliriyordum. kendimi resmen açlığa mahkum etmeye başladım. önce gastritim başladı. sonra hipoglisemi belirtileri.tiroidlerim çalışmaz oldu. önce hiç doğru dürüst bir şey yemediğim halde 60 kiloya çıktım. o sıralar evlendim, şehir ve iş değiştirdim. istanbulun koşuşturmasından sporu bıraktım. zaten artık devamlı açlıkdan kendini kıtlıkda zanneden bir vücudum olduğundan su sayacı gibi kilo almaya başladım. aralarda diyet yapıp 6-7 kilo veriyordum ama bırakınca yine fazlasıyla geri alıyordum. bir de arada anti depresanlar kullandım. lustral denen bir ilaçla resmen şiştim balon oldum. öyle öyle geçenlerde 78 kiloya dayandım. 44 beden pantolon aldım geçen gün ve eve gelip hüngür hüngür ağladım. tekrar bir diyetisyene gittim. powerplate e başladım.bu sefer inanıyorum ki yine eskisi gibi zayıflayacağım.1 haftadır özellikle işime giderken 3 durak önce inip biniyorum yürüyüş olsun diye.ben 30 un üstünde bu kadar inanıyorsam sen haydi haydi inan. yaşın daha çok genç. benim 1,5 katım kalori yakıyorsun neredeyse.
İnan yeter ki inan. ben bu sefer o kadar inandım ki, acıkmıyorum bile. o sıcakta yürüken terden sırılsıklam oluyorum onu bile hissetmiyorum.
Bir de bir şey soracağım. diyete başlamadan doktora gittin mi? Hormonların, yumurtalıkların ve tiroidin kontrol edildi mi?

uni ye fistik gibi gitmen cok güzel olmus valla´...
ben dr a hic gitmedin rejime baslarken, hicbirseyimi kontrol da ettirmedim...
ama her rejimin sonrasinda cinko ve demir vitamini eksikligi olusur bende...

inaniyorum basaricamm, güzel incecik bir nisanlik giyecemm

kızlar size bişey soracağım özellikle aylin hanım size şimdi ben 32 yaşındayım ve 64 kiloyum burdakiler gibi çok sıkı olmasada karbonhidrat diyetini uyguluyorum boyum 159 ama gelin görünki o kadar çok şişman görünüyorumki arkadaşlarım inanmıyorlar 64 olduğuma sen varsın bi 78-80 diyorlar :KK43: acaba bunun nedeni ne olabilir ? aylin hanıma bakıyorum 80 lerde bile ne kadar fit görünüyor maşallah.ben neden böyle görünüyor olabilirim lütfen cevaplayabilirmisiniz

boyunuz kisa o yüzden abla... ve herkesin bir tipi vardirr... elma ve armut... benimki armut...

bir de bayanlar bir şey söylemek istiyorum. son 2 yılda gittiğim 3 diyetisyen de ısrarla light cola ya da zero içme dedi. içindeki kafein ve sodyum vücutta su tutuyormuş. ayrıca muazzam derecede selülit yapıyormuş.
bu yollardan daha önce geçmiş biri olarak da kendim bir tiyo vereyim. şu an sıcak biliyorum ama olabildiğince korse giymeye çalışın. zayıflarken sarkmayı inanılmaz engelliyor. şuradan da örnek vereyim, liposuction yaptıranlarda gevşeme ve dalga dalga olmasını engellemek için de en az 1 ay korse taktırıyorlar. aynı mantık kilo verirken de geçerli.

ay öylemiii aamann bende yeteri kadar selülit var zatenn :gitme:
ay bu havada korse giyemem ben vallaa

ahh aylin abla çok üzüldüm gerçekten bende farksızım sizin gene geçmiş zaman ama ben şuan yaşıyorum o yaşananları daha 17 yaşındayım ve 85 kiloydum şimdi 75 im ama çok zor gerçekten bende hiç tahtaya çıkmazdım biliyomusunuz ama şimdi çıkıyom sınıfım çok iyi şişmanlığımı hiç yüzüme vurmazlar hepte yanımda oturan arkadaşlarımda şişman oldu bende ama ben hep zayıfladım kilo aldım 7.sınıfa gidiyodum 78 kiloydum bi diyet yaptım 68 e düştüm sonra tekrar aldım 9.sınıfa başlıcağım yaz bi tartıldım 91 kilo hemen gene bi diyet 77 ye düştüm sonra gene aldım 85 3 kere daha diyet yaptım hep 77 ye düştüm tekrar çıktım 85 e bu sefer 85 ten 75 e düştüm ama 60 a düşcem en büyük hayalim seneye meğzun olurken liseden süper incecik olmak ve 38 beden elbise almak umarım o günleride görürüm bidahada kilo almam çok zor çokk

ah canim benimm... hikayemi okumussun istee, gencligini yasa sismanlama...
bakarmisiniz kendimi yasli bile gördüm 20 ile kaydirigubbakcemile3 e hadi bende gencim daha kaydirigubbakcemile3 olucak olucak basaricazzz

selintepe cok bilgilisin canim.. yanliz ilk safyada eksiklikler var,onlara el atsan diyorum..
bazi besinler ikiser kez yazilmis bi tanesinde puani az digerinde ise daha fazla puanli..

birde ben simdiye dek bu sekilde zayiflamadim, yeni farkediyorum 50 puan sINIRINI gectigim cok olmus.. diger kilolarim yavas gitti spor olmasina ragmen..
simdiki yöntemle bakalim son 1 kilomu hemen verebilecekmiyim :-)

kiz sen nerene zayifliyorsunn yiiiiterrr sükrett aaa zemuszemuskaydirigubbakcemile3

kizlar folyee gibi bi mutfak folyesi oluyor ay türkcesini bilmiyorumm
firin kagidi degilde öbürüü, hani buz dolabina birsey koydugunuzda üzerini o folye ile kapatirsiniz koku yayilmasin diyee...

iste o folyeyi benim bi akrabaga (bir eniste) karnina doluyorduuu, bahce isleri olsun yürüyüs olsun o folye ile geziyorduu, üzerinde tshirtü tabiki...
birazcik ses yapiyor ama aldirmiyorduu

göbegii gitti resmennnn

15 yaslarimda bende denemistimmm, 12 saat sonra cikardigimdaa suu gibi terlemisim sirilsiklamdii, folyeyi attim tekrar yeni doladimm.... göbegimiz bacaklarimiz böle gider sanirimm... hatta tv de böle birsey cikmisti kremi ile....

bence fayda ediyorr

dün kayinvalidem aradi TR den (izinde kendisi) bohca icin gecelik takimi alicakmis L olurmu dedi sempatiksalakcinni zayiflayinca olur olurr dedim, ay nasil utandim üzüldümm
sütyen kac giyiyorsun dedi.... annemde 95 olur ona dedi, rakkama bak senn..... offfff
ins olur hic de sanmiyorumya, TR den hic almamisimdir ben...
bir kac gecelik takimi daha vardi ama M idi bu olmaz dedim kücük göründü gözüme dedi....
kötü niyeti yok istee kaciriveriyorr..... kac kg attin dedi 5,5 dedim masallah dedi...

ayy utaniyorum artikkk.... vericem kiloo

kizlar tr deki bi akrabaga önerdii bunu

BEL VE KOL INCELTME EGZERSIZII

mutlaka yap bende eridi belim dedii

bgpi08.jpg

awo5_1.jpg

sabah aksam paspas sopasiylaa 15-20 dk yap dedii yapicammm

oturup saga sola yapicaksinizz

MAURERS YAG YAKICI kapsül kullanan varmi?
Akrabagam söyledi kullanmis 2 hafta, cok etkisini gördüm idrarimdan resmen yag cikti diyorr... inceldim diyor, rejim de yapiyorum diyor, bu egzersizleri de yapiyorum diyorr...
TR ye gidince bende alicamm kullanicam... 1 kutu da 36 tane varmis 58TL... bir kutu alip denicemm...

kizlar folyee gibi bi mutfak folyesi oluyor ay türkcesini bilmiyorumm
firin kagidi degilde öbürüü, hani buz dolabina birsey koydugunuzda üzerini o folye ile kapatirsiniz koku yayilmasin diyee...

iste o folyeyi benim bi akrabaga (bir eniste) karnina doluyorduuu, bahce isleri olsun yürüyüs olsun o folye ile geziyorduu, üzerinde tshirtü tabiki...
birazcik ses yapiyor ama aldirmiyorduu

göbegii gitti resmennnn

15 yaslarimda bende denemistimmm, 12 saat sonra cikardigimdaa suu gibi terlemisim sirilsiklamdii, folyeyi attim tekrar yeni doladimm.... göbegimiz bacaklarimiz böle gider sanirimm... hatta tv de böle birsey cikmisti kremi ile....

bence fayda ediyorr

ay evet bende yapiyorum bu folyo isini :) aksamlari bisiklet sürmeye gidince yada kosuya cikinca ozaman kesin bende göbegimi folyoluyorum... o bölge cook terliyor ya bakalim bir ise yarayacakmi ....

ay evet bende yapiyorum bu folyo isini :) aksamlari bisiklet sürmeye gidince yada kosuya cikinca ozaman kesin bende göbegimi folyoluyorum... o bölge cook terliyor ya bakalim bir ise yarayacakmi ....

ise yarar bencee

ben su maurers yag yakiciyi kullanmak istiyorum yaa
herkes memnun

maurers yag yakici hakkinda konu actim diyet bölümüne, admin moderatörler yasaklicakmi bilmiyorum reklam oluyormu onuda bilmiyoru, eger ceza alirsam gidersem haberiniz olsunn

MAURERS YAG YAKICI kapsül kullanan varmi?
Akrabagam söyledi kullanmis 2 hafta, cok etkisini gördüm idrarimdan resmen yag cikti diyorr... inceldim diyor, rejim de yapiyorum diyor, bu egzersizleri de yapiyorum diyorr...
TR ye gidince bende alicamm kullanicam... 1 kutu da 36 tane varmis 58TL... bir kutu alip denicemm...

aman dikkat edin benim de bir tanidigim bu tur hap kullandi ve çok unutkanlik yapiyormus zayiflamanin en dogru yolu zaten rejim ve spor sagliginizi kaybetmeyi goze almayin .. çok dikkatli olun derim.olumunekankayizsmile

aman dikkat edin benim de bir tanidigim bu tur hap kullandi ve çok unutkanlik yapiyormus zayiflamanin en dogru yolu zaten rejim ve spor sagliginizi kaybetmeyi goze almayin .. çok dikkatli olun derim.olumunekankayizsmile

1 ay kullanicam fazla degil ya...

kizlar kolum 37cm :umursamaz: bilmiyorumkismile
belim 92cm (gögüsler girmiyor icine demi? gögüs altindan ölctüm)

bu egzersizleri yapicam bakalim, 2 hafta sonra tekrar ölcücem nolucak..

kizlar kaçamaklarima ragmen iki haftada 3.9 kg verdim ve bu sabah gene tartildim ikihafta+iki gunde 4.400 kg çok mutluyum uzun zamandir bu kadar kilo kaybetmemistim .. yillardir denize girmiyordum bu sene çok azimliyim denizde yuzmek istiyorum bu diyet mucize ... kaçamak yapacak oldugum zamanlar karbonhidrati sabah almaya çalisiyorum .. aksama kadar da yediklerimi dengeliyorum .. mucize diyet bu ! hepinize basarilar arkadaslar

ise yarar bencee

ben su maurers yag yakiciyi kullanmak istiyorum yaa
herkes memnun

çok cazip gibi görünüyo ama bana lidayı hatırlatıo bu haplar gayet sağlıklı giderken hiç başlama bence.Bide tam burdan fayda sağlıçan zaman neden yasak konu açtınki be gülüm ya ban yersen napıcan bura olmasan eyvahedigeldismile

kizlar tr deki bi akrabaga önerdii bunu

BEL VE KOL INCELTME EGZERSIZII

mutlaka yap bende eridi belim dedii

sabah aksam paspas sopasiylaa 15-20 dk yap dedii yapicammm

oturup saga sola yapicaksinizz

bu çok dogru bende yapiyorum uc gun sonra hemen fark ediliyor çok etkili egzersiz siddetle tavsiye ediyorum .. ustelik çok kolay ve fazla zaman almiyor .. tek kotu yonu bel incelince .. kalçalar daha fazla ortaya çikiyor :))) kaydirigubbakcemile3.. yani benim için en
azindan oyle ..yerimseniben-tatlicadiarzu-:enbuyukkk:

bu arada 15 dk bana gore çok zaten insanin basi donuyor bi sure sonra ama dayanabiliosaniz super .. ben gunde 3*30 hareket yada bir seferde 100 hareket ( 50 sag 50sol ) yaparak da etkisini gordum .. bilgilerinize

çok cazip gibi görünüyo ama bana lidayı hatırlatıo bu haplar gayet sağlıklı giderken hiç başlama bence.Bide tam burdan fayda sağlıçan zaman neden yasak konu açtınki be gülüm ya ban yersen napıcan bura olmasan eyvahedigeldismile

birsey olmadi Kalliste moderatör görmüs ve kaldirmis, banlamadi beni
2 hafta da olsa denemek istiyorum yaa

bu çok dogru bende yapiyorum uc gun sonra hemen fark ediliyor çok etkili egzersiz siddetle tavsiye ediyorum .. ustelik çok kolay ve fazla zaman almiyor .. tek kotu yonu bel incelince .. kalçalar daha fazla ortaya çikiyor :))) kaydirigubbakcemile3.. yani benim için en
azindan oyle ..yerimseniben-tatlicadiarzu-:enbuyukkk:

bu arada 15 dk bana gore çok zaten insanin basi donuyor bi sure sonra ama dayanabiliosaniz super .. ben gunde 3*30 hareket yada bir seferde 100 hareket ( 50 sag 50sol ) yaparak da etkisini gordum .. bilgilerinize

süperr

denicem bendee........

kızlar hap kullanmayın biz ablamlarla aldık biber hapı ben ve diğer ablama bişey olmadı kilo verdik öbür ablamın zaten evlenmeden önce alerjisi vardı 2 gün kullandı hapı 4-5 yıldan beri olmayan alerjisi çıktı doktora gitti işte ilaç falan şimdilerde gene oldu doktora gitti karaciğer yağlanması varmış tedavi olcak geçmezse siroz olurmuş ablamda çok sorunlu hep hasta bağışıklık sistemi çok zayıfmış doktor herşeyden yemen lazım demiş ama zayıflamasıda gerekiyomuş yoksa bağışıklık sistemi çökermiş :KK43:

Canım, tabi ki katılabilirsin, yarın sabah tartılıp boy ve kilonu yazarsan hemen listeme kaydediyorum seni. Son tartında kaç çıkmıştın?

bugün meyvelerle vedalasip yarin geliyorum abartmadan vedalasirim...1.65 boyum 76 kilom..güzel bi topik olmus paylasimi bol yüksek performansli..masallah diyelim sekteye ugramasin..

esimin tahtalasmissin iyice demesini bu sabah lac kez duyduktan sonra bir kalkiyim tartiliyim dedim gözlerime inanamadim...ama söylemicem kilomu...esim cok igrenc olmussun dedi bana...offfffffff manyak bu adam yaaa...sisman cok güzelmisim yau yalan söylyoooo kiskanioo bence kendi sismanya

esimin tahtalasmissin iyice demesini bu sabah lac kez duyduktan sonra bir kalkiyim tartiliyim dedim gözlerime inanamadim...ama söylemicem kilomu...esim cok igrenc olmussun dedi bana...offfffffff manyak bu adam yaaa...sisman cok güzelmisim yau yalan söylyoooo kiskanioo bence kendi sismanya

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu erkekleri anlamiyorumm
ya sisman beyenmiolar ya zayiff....
benim sözlümde zayif sevmiyorr... 75 ol yeter diyoo...
kocanida anlamadim haha

X