günaydınn.
selin iyiki bizim gruptasın, artık birinciliğe oynama zamanımız geldi
dünkü listem
29/06/2010
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı syu
1 domates 6
50gr beyaz peynir 0,5
10yeşil zeytin 1
öğlen
3 yumurtayla kıymalı lor peynirli muhteşem yemek ( bugun 5 saatlik toplantı sonuna kadar toktum ) 2
akşam
3 büyük köfte ekmeksiz bol baharatlı 1
100 gr salçalı suyla hazırlanmış sosis 1
1 kase yoğurt 6 ( çok seviyorum yemesem süper olcakta)
1 tabak kabak yemeği 4
45 dakika yürüyüş
4.5 litre su
toplam 21,5 karbon iyi bitirdim bugün hemde hiç acıkmadım
opuyorumnanaktan
günaydınn.
selin iyiki bizim gruptasın, artık birinciliğe oynama zamanımız geldi
dünkü listem
29/06/2010
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı syu
1 domates 6
50gr beyaz peynir 0,5
10yeşil zeytin 1
öğlen
3 yumurtayla kıymalı lor peynirli muhteşem yemek ( bugun 5 saatlik toplantı sonuna kadar toktum ) 2
akşam
3 büyük köfte ekmeksiz bol baharatlı 1
100 gr salçalı suyla hazırlanmış sosis 1
1 kase yoğurt 6 ( çok seviyorum yemesem süper olcakta)
1 tabak kabak yemeği 4
45 dakika yürüyüş
4.5 litre su
toplam 21,5 karbon iyi bitirdim bugün hemde hiç acıkmadım
opuyorumnanaktan
günaydin hanimlar...oglumla ben yapiyoruz bu diyeti bugün öglen icin tavuk burger yapcam firinda yanina ne yenir ?ß hem kactane burger yesin oglum?? sabah tarttimda 57.8 di yaaa oysaki 59.7 gibiydi o ..yavrum benim yaaa insallah kilo verir...
günaydin zara ablam
izlem demis aylin biliyor tavuk burgerleri diye, sanirim buldun türk bakkalinda. mekkafood dan aliyordum neredeyse cok pahaliydi 11 euro. ben 5,99 olanindan aldim baska marka, simdi unuttum hangisi... ben 3 tane yiyorum bir oturusta...
insallah kilo verir oglun... bu yastaki cocuklarin rejim yapmasi dogru degil... sadece chips cerez gibi seyleri yasakla ve top oynasin disarda oynasin, inlineskater al spor yapsin bence
kizlar cuma cumartesi toplam 3 aspirin yutmustum... rejim var arada ve sicaktan biraz stres
bunlardan dolayi gecikmis olabilirmi reglim?????
valla kafaya taktim ya
aldim almasina burgerde icim hic rahat degildi..demek bizdekiler dogru..bende anurun aldim 10 euroya ey..36 tane ama egal...oglum cok cok cokkkk hareketli bir cocuk anlatamam o kiloyla bunlari nasil yapabilir diye ögretmenleri spor hocalari hayret ediyor..futbola yazdirdim haftada 2 gün gidiyor ve yüzmeye gidiyor haftada bir gün ..yemek yemegi cok seviyo ya chips falan azicikk bir kaseye koyuyom...benim oglum diyeti cok iyi biliyo) hep söylene söylene..ama yapacam ..sevdikleri seyler var listede et tavuk yumurta gibi yesin dursun..dün aksam 2 tavuk dittim yedide deli oldu anneeee ben bunumu yicem diye evet dedim sen diyet yapiyosun dedim tamam dedi :) azda olsa verse cok rahat edecek giyim konusunda göbek firliyoo disari ..
aspirinle alakasi yokturdur ya...doktora gitsene kadin doktoruna..muayne etmez korkma..bendede olmustu bu ve kizkardesimdede olmustu senede bir defa bir kadinin ayhali gelmez demisti...normal yani stres yapma..doktora gidersen o hap veriyo adetin gelsin diye..
aylin90
ozaman karbonhidrat verme kilo aldiriyor demissin...bu yiyecekler kb degilmi
eyvah sen bu rejimi ters anlamissin
karbonhidrat rejimi yapiyoruz biz yani kohlenhydrate ALMIYORUZ
sadece EIWEIß ve YAG yani protein ve yag...
karbonhidrat iceren yiyecekler genelde ekmek, hamur isleri nohut kuru fasulye bezelye mercimek pizza patates pilav makarna bunlar oluyor.... sekerli seyler yasak
anladin?
sadece süt peynir yogurt yumurta et tavuk böle seyler yiyoruz
selam kızlar, regl yüzünden mi bilemiyorum ama 4. günüm bugün 1 kilo artıdayım, regl den kaynaklandığını ümit ediyorum akannehir
bugün gene dışarı çıkıcam çantama 1 ton balığı konservesi atim bari, sempatiksalakcinni 1de diyet kola içtim mi tamamdır :gitme:
selam kızlar, regl yüzünden mi bilemiyorum ama 4. günüm bugün 1 kilo artıdayım, regl den kaynaklandığını ümit ediyorum akannehir
bugün gene dışarı çıkıcam çantama 1 ton balığı konservesi atim bari, sempatiksalakcinni 1de diyet kola içtim mi tamamdır :gitme: