Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıymalı semizotunun karbon değeri 0 mış, öyle yazıyor nette. Ben bugün öğlen yedim. 1 kaşık yoğurtla .Kaç puan saymalıyım?
1 kasik yogurtla 1p derdim ben
Kıymalı semizotunun karbon değeri 0 mış, öyle yazıyor nette. Ben bugün öğlen yedim. 1 kaşık yoğurtla .Kaç puan saymalıyım?
selam arkadaşlar sizleri yakından ve zevkle izliyorum hepinizide kutluyorum bende bu diyeti uyguluyorum yediklerimi bir değerlendirirseniz sevinirim :::))))
KALKAR KALKMAZ BİR FİNCAN ŞEKERSİZ SÜTLÜ NESCAFE ( olmazsa olmazım)
SABAHA 2 YUMURTA KİBRİR KUTUSU KADAR BEYAZ PEYNİR.
ÖĞLE BÜYÜK BİR DİLİM ET VE 1AD SİVRİ BİBER
ÖĞLE BİR ADED PALAMUT BALIĞI
2,5 3 LİTRE SU VE BİTKİ ÇAYI.
ne dersiniz iyimi menüm
SEVGİYLE KALIN
ARADA BEYAZ PEYNİR ATIŞTIRDIM
günaydınnnnnnn
önce 29.06.2010 menüm
sabah 10.00 simit peynir :26 puan
öğlen 15.00 3 adet haşlama yumurta :0 puan
akşam 20.00 tavuk haşlama : 0 puan
gece okey oynarken de 1 avuç ayçekirdeği ???
1 saat yürüyüş 15 dk üst beden hareketleri
yemek saatlerim biraz şaştı ama bana iyi geldi nedense hiç acıkmadan geçirdim günü
günaydınn.
selin iyiki bizim gruptasın, artık birinciliğe oynama zamanımız geldi
dünkü listem
29/06/2010
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı syu
1 domates 6
50gr beyaz peynir 0,5
10yeşil zeytin 1
öğlen
3 yumurtayla kıymalı lor peynirli muhteşem yemek ( bugun 5 saatlik toplantı sonuna kadar toktum ) 2
akşam
3 büyük köfte ekmeksiz bol baharatlı 1
100 gr salçalı suyla hazırlanmış sosis 1
1 kase yoğurt 6 ( çok seviyorum yemesem süper olcakta)
1 tabak kabak yemeği 4
45 dakika yürüyüş
4.5 litre su
toplam 21,5 karbon iyi bitirdim bugün hemde hiç acıkmadım
opuyorumnanaktan
günaydin hanimlar...oglumla ben yapiyoruz bu diyeti bugün öglen icin tavuk burger yapcam firinda yanina ne yenir ?ß hem kactane burger yesin oglum?? sabah tarttimda 57.8 di yaaa oysaki 59.7 gibiydi o ..yavrum benim yaaa insallah kilo verir...
dün cilekli pasta yaptimm, hamurundan 3 yk yedim vallahii off
ve 8 puanlik cilek yedim...
regl halen gelmedi ve ben sanki irademi kaybediyorumm...... yeter artik öyle sistimkiii neden gelmiyor bu zikkim yaaaaaaa offfffff....
bende bugün 10 puani gecmemeye calisicamm....
pilanladigim menümü yazayim en iyisii
sabah:
peynirli yumurta 1p
öglen:
3 burger 1,5p
1 yk mayonez 1p
ara:
1 bardak ayran 5p
aksam:
3 ´burger 1,5p
1yk mayonez 1p
11 oldu sanirim.... süper insallah böle tutabilirimm bugün icin ve cumaya kadarr
kizlar cuma cumartesi toplam 3 aspirin yutmustum... rejim var arada ve sicaktan biraz stres
bunlardan dolayi gecikmis olabilirmi reglim?????
valla kafaya taktim ya
kabul çok iyi olur valla.
sen hangi gün dersen o gün yapalım.
merhabalar,
ben de geçen hafta başlamıştım fakat ani tatil kararımızdan dolayı düzenli uyamadım.
bugün itibariyle;
sabah 1 haşlanmış yumurta..0
5 adet siyah zeytin..1
öğle 1 haşlanmış yumurta...0
iki kibrit kutusu beyaz peynir...1
6 adet siyah zeytin...1
biri haşlanmış mısır getirmiş küçük bi parça yedim o ne kadar ki ?
akşam ızgara köfte...3
yoğurt...2 (diye planlıyorum)
herkese selam :) bende grubunuza katılmak istiyorum.kb diyetinde bu 5. günüm. daha önceden de yapmıştım 1 hafta içinde 3 kilo kadar vermiştim ama sonra bırakınca tekrar aldım. şimdi tekrar başlama ihtiyacı duydum. 10 gun sonra tatile gidicem baya bi kilo aldım eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuo o yuzden başladım. şimdiye karar 1.3 kg verdim. bakalım 10 gunun sonunda ne olacak :)
bu arada sormak istediğim bişey var. marul yeşil soğan çok az havuç ve salatalıktan oluşan bi salata kaç puandır sizce?
ay yapmayın nolur ya şimdi 1 kaşık yoğurt 1 puan mı.bazı şeylerin puanını fazla abartıyomuşuz gibi geliyo.aylincim sırf sana sölemiyorum bunu yanlış anlama.alt tarafı 1 kaşık yoğurt be 1 puan alla allla:)
8.00 1 nescafe tatlandirici
1 süt dilimi 9,4 kb
11.30 yarim simit bi parca acma kücük ama
yarim domates
3 zeytin
2 kupa cay tatlandirici ile
4 catal sahanda yumurta
öglen vve aksam haslama tavuk var.
selin yorum yap gözünü seviyim
selin ablaaa benim listelerime ne diyorsun?? hic yorum yapmiyorsun bende iyidir diye öyle devam ediyorum...
Aaylin senin listeler iyi olmaktan daha öte çok çok iyi. Bir problem gördüğümde hemen dalıyorum zaten. 20'yi bile bulmuyorsun dikkat ediyorum da. Böyle devam et güzelim ve tartılmıyorsun değil mi, taktım ben bu tartılmaya biliyosun.sempatiksalakcinni
selintepe bir şey sormak istiyorum bu diyette 0 puanlı yiyeceklerden az ve ölçülü yemek dahamı çok kilo verdiriyor, yoksa istediğin kadar 0 puanlıları ye aynı kiloyumu verdirtiyor ????
:) yok abla tartilmiyorum ...biliyorsun tartiyla aram yok hicde merak etmiyorum suan kilomu cünkü ben kendimi gayet hafiflemis hissediyorum zemuszemus kaydirigubbakcemile2
bende kesinlikle kahvaltiyi ekmeksiz yapamiyorum. Zaten kahvaltidan hemen sonra ev toparla orayi sil buranin tozunu al derken asaga yukari 1 saat ayakta kaliyorum ondan ekmegide kesmeyi hiic düsünmüyorum yoksa öglene kadar aglarim ben :)))