Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ızlem yazdıklarımı okuyabildin mi hayatım? Senin listeye not olarak her gün tartılacak diye düşüyorum. Hergün tartılmak isteyen diğer kızlar da yazsın lütfen, Ebru sana haftada bir yazdım, değiştirme fikrini bence.

Listeni kopyaladım Ebrucum. Hatta kopyalarken düşündüm ben olsam asla domates salatalık yemem ekmek yerim diye :)) Ben biraz ekmekçiyim herhalde. Toplamda ikisinin puanı eşit nasılsa, ben ekmek peyniri tercih ediyorum hep. Sabah ekmek tarzı olmadan nasıl yaşıyorsun ay sen, ben muhakkak yemeliyim sabahları özellikle.

ben domates yanındada peynir yeyince acayip doyuyorum selincim.
ters etki sabah ekmek yersem daha çok acıkıyorum.
birde küçücük ekmek yemektense bir tabak oluyor domates salatalık onu yerim gözüm doyar diyorum.cokacimcoookdelikafadulden

cokk güzel bir liste valla tebrik ederim seni ayaga kalkarak hemde.... hep 0 yemissin sen yaa..

teşekkür ederim canım.
evvelki gün sabahta omlet ve peynir vardı sadece,
öğle akşam aynıydı galiba, listeme bakmam lazım toplamım 5 kb tı.

İzlem yazdıklarımı okuyabildin mi hayatım? Senin listeye not olarak her gün tartılacak diye düşüyorum. Hergün tartılmak isteyen diğer kızlar da yazsın lütfen, Ebru sana haftada bir yazdım, değiştirme fikrini bence.

okudum şekerim okudum :KK1: ben atlamışım demek ki aklinialirimsmile

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizii rüyanızda 38 beden giyebildiğinizi görürsünüz inşallah :KK1: a.s.

teşekkür ederim canım.

valla hayretler icerisindeyim inaninki...ben kendime cok eziyet cektirmisim...yagsiz tuzsuz yemekler nasil yemisim yaa...sizler yag ve tuz iyi kötü azda olsa kullaniyosunuz demi...omletmis yumurtaymis bana yasaktiii yasakk aboowww...tövbe tövbe yaa..

teşekkür ederim canım.

ebru 35 kilo verdiğin dönemde de hep bu şekilde mi besleniyordun değişik bir şey yedin mi canım kaydirigubbakcemile2

okudum şekerim okudum :KK1: ben atlamışım demek ki aklinialirimsmile

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizii rüyanızda 38 beden giyebildiğinizi görürsünüz inşallah :KK1: a.s.

iyi geceler canım. öpüyorum bende. inşallah rüyalarımız gerçek olurzemuszemus

28.06.2010 PAZARTESı TOPLAM:

sabah

omlet 0 kb
peynir 1 kb
şekersiz çay 0 kb

öğle

tavuk burger 0 kb
3 tane ızgara köfte 3 kb içine azcık ekmek koymuştum. kftelerde küçük

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
tavuk burger 0 kb
1 parça peynir 1 kb

3 lt su
1 wc

akşam çay içerim artık daha da bişey ymek yok...

toplam 5 kb.

Aysebru'nun 5 puanlık rekor listesi arkadaşlar, var mı geçmek isteyen bir babayiğit, ben deniycem Ebru, hırs yaptım şu adet döngüm :) bi geçsin acayip iştahlıyım bugünlerde. Karşı ekiptensin nasılsa, geçicem seni bi gün.

ıyi kaynatmışsınız kızlar 25 sayfa olmuş bnim en son yazımdan beri maşallah yazan parmaklarınıza ohaoldumsmile

Menüm...

Sabah
Küüçük bir dilim kızarmış ekmek 5p
peynirli yumurta 1p

Öğlen
tavuk döner 3p
1 bardak ayran 5p

Ara

100 gram kiraz8 p

akşam
semizotu 3p
tavuk dönerin devamı 2p
yarım bardak ayran 2p

1 avuç kabak çekirdeği 1p

+30 p

2 litreden fazla su 1 buçuk saat yüzme

ebru 35 kilo verdiğin dönemde de hep bu şekilde mi besleniyordun değişik bir şey yedin mi canım kaydirigubbakcemile2

canım ben 45 kilo vermiştim hemen hemen böyle yiyordum.
sebze haftada bir iki yiyordum ama o da çok az.
sulu yemek yemedim hiç o dönem.
hatta koca bir kayık tabak dolusu tavuk döner yediğimi ve de gece acıkıp kendime burger pişirdiğimi biliyorum.
ama galiba metabolizmam yavaşlamış yada arada yediğim sebzeler yavaşlatıyor beni az veriyorum.

28.06.2010 PAZARTESİ TOPLAM:

sabah

omlet 0 kb
peynir 1 kb
şekersiz çay 0 kb

öğle

tavuk burger 0 kb
3 tane ızgara köfte 3 kb içine azcık ekmek koymuştum. kftelerde küçük

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
tavuk burger 0 kb
1 parça peynir 1 kb

3 lt su
1 wc

akşam çay içerim artık daha da bişey ymek yok...

toplam 5 kb.

Aysebru'nun 5 puanlık rekor listesi arkadaşlar, var mı geçmek isteyen bir babayiğit, ben deniycem Ebru, hırs yaptım şu adet döngüm :) bi geçsin acayip iştahlıyım bugünlerde. Karşı ekiptensin nasılsa, geçicem seni bi gün.

heheeeedelikafadulden
beni kimse geçemez geçemez geçemez...
ayyyy ne gaz verdim amasempatiksalakcinni
yarın herkesin listesi 5 kb olurmuş.
dur ben yarında bir rekor kırayım:hooray:

Kızlar, guruplara eklenenler oldu, son halini kopyalıyorum, yeni girenlere de bol şans. İkinci ekibe bol bol şans diliyorum, zafer bizim kızlar.

1. Gurup- Aysebru, Guide, Küheylan, Aylin90, Darkolive, Shirineee, Aaylin, Rengarenkrengarenk, Hasretim34
2. Gurup- Sutem, Rubi, Gülhatun, Brchngcr, Zara78, Butterfly86, Gülsarı, Aycaa35, Selintepe.

Ben aslında 0 puanlık bir gün denemek istiyorum ama sabahları ekmek tarzı herhangi bir şey yemeyince gün boyu boş boş bakıyorum. Senle bir gün deneyelim mi Ebru, aynı gün hatta. Destek oluruz birbirimize ne dersin?

Kızlar, guruplara eklenenler oldu, son halini kopyalıyorum, yeni girenlere de bol şans. İkinci ekibe bol bol şans diliyorum, zafer bizim kızlar.

1. Gurup- Aysebru, Guide, Küheylan, Aylin90, Darkolive, Shirineee, Aaylin, Rengarenkrengarenk, Hasretim34
2. Gurup- Sutem, Rubi, Gülhatun, Brchngcr, Zara78, Butterfly86, Gülsarı, Aycaa35, Selintepe.

1 grupta süper potansiyel görüyorum. burdan bakıldığında birincilik 1. grupta zatendelikafaduldenhihoyyyt:hooray:

2 grup şimdiden size üzüntülerimi bildiririm...:1no2::jeyyar:

Ben aslında 0 puanlık bir gün denemek istiyorum ama sabahları ekmek tarzı herhangi bir şey yemeyince gün boyu boş boş bakıyorum. Senle bir gün deneyelim mi Ebru, aynı gün hatta. Destek oluruz birbirimize ne dersin?

kabul çok iyi olur valla.
sen hangi gün dersen o gün yapalım.

eh bende gidip dinlensem pek güzel olur... herkese iyi geceler fıstık kızlar.
daha ince günler olsun.opuyorumnanaktan

X