Evet tatlım, çok az yemişsin, salata ve yoğurtla gün geçmez yılarsın bir kaç güne. İştahın yoktuysa o başka ama iştahın varsa ve kendini zorlayarak bunları yediysen yanlış. Salatanın ortalama değerine 7 veriyorum ben bir porsiyonuna. 15 kiraz çok gibi sanki, yarıya düşürebilirsin gün içinde bi daha yersen, bizim tercihlerimiz daha çok et ürünleri biliyorsun. Sabah kahvaltıda yumurta yiyebilirsin, sosis sucukla birlikte yumurtayı aynı anda da yiyebilirsin ama yumurta sosis sucuk yiyeceksen ekmek yememelisin, ekmek yemeyi tercih edersen de sosis, yumurta, sucuk tarzı proteinlerin yerine peynir ve süt ürünleri ve çiğ sebzeler ya da içinde protein ve karbonhidrat olmayan kahvaltı ürünlerini tercih etmelisin. Toplam puanın 30 civarı ama yediklerin çok az, yediğin şeyleri çok tutup toplam puanın düşük olduğunda asıl kilo veriliyor bu diyette. Bunun için de 0 ve 1 puanlı yiyeceklere bak ve ezberle listeden, onları ne kadar çok alırsan o kadar vücudun aldığın gıdaları hazmetmesi için enerjiye ihtiyacı olur ve kilo vermen daha kolay olur.
pazartesi saat kaca kadar kilolarimizi yaziyoruz??ve hafta sonu da yediklerimizi yaziyormuyuz?
seliiiiin hani sen pazartesiye kadar ara verdik demiştin yaaaaaaaaaaaaaaa ben yanlış anlamışımmmm
şaka şaka
ama nasıl olsa pazarteside tartılıcaz bu sabah 400 gr daha gitmiş 97400 üm...
Pazartesi gecesi bitene kadar yazarsanız çok iyi olur. Aynı gün liste takibine başlayacağım. Yani Pazartesi günü ne yiyip ne yaptığınızı yazacaksınız yine. Bu hafta sonu yanı bugün ver yarın yazmak zorunda değilsiniz, sadece değerlendirmesi amacıyla yine yazabilirsiniz. Gelecek hafta sonunu soruyorsan yarışmaya dahil o günler, yarışma gelecek Pazartesi son buluyor çünkü.
selincim senin de göbek problemin var sanırım, bacakların ince sanki kilolu fotonda bende de tam tersi basen ohaoldumsmile
Venhar nerelerdesin kız vallahi benim gözlerim aradı seni, nereye kayboldu bu kız dedim. Geçmiş olsun hayatım.
VENHARcım canım geçmiş olsun. şimdi daha iyisindir inşallah. bende seni merak ettim yoksa kaçamaklara devam etti kilomu aldıda utanıyoda yazamıyoda mı acaba şeklinde...
günahını almışım kuzum geçmişler olsun...zemuszemus
selincim ben yazıyorum bu akşamda yediklerimi canımcım...
sabah
peynir 1 kb
1dilim k.ekmeği kızarmış 8 kb
azcık maydanoz
ara
1 şekersiz türk kahvesi
öğle
peynir 1 kb
tavuk burger 0 kb
akşam
5 tane fırında köfte -ekmek çok azcık koydum, 1 soğan, 1 yumurta, ceviz ve baharat- 8 kb diyelim..
toplam 18 kb
1,5 lt su az oldu bugün
evet şimdilik bu kadar daha da bu saatten sonra bişey yemiyorum kızlar su içiyorum.
teşekkür ederim cnm.biliyodum gözlerinin beni arayacağınıopuyorumnanaktandünden beri yatmaktan başım ağrıdı.pek bişi yiyemedim zaten.benim tartılma günüm p.tesi bu sabah tartıldım ama yine de .75,5 çıktım.ekim başına kadar bir 10 kg daha vermem lazım inşş
slm kızlarrr
nasılsınızz bakalımmmm ben komşu topiktenimmmkaydirigubbakcemile3
azbi bakıyım size dedimmm
puanlama sistemimi yapıyorsunuzzz
ayrıca selintepe maşallahh sana 30kilo vermişsinn süperr bişeyy buuu
Vallahi kızz, oklavam küflendi sen olmayınca yapıştıracak kimse bulamıyorum. Şaka bir yana İnşallah sağlıkla verirsin tüm fazlalıklarını her zaman duacınım.
Hem 10 kilo ne ki senin için Ekim başına çok var daha, azcık kısırdan, azcık helvadan kısarsın hoop bi bakmışsın Ekim'de inceciksin. delikafadulden
Yarışmaya katılmıyo musun yine, kaçma bizdennnn sempatiksalakcinni