Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün öğlen
semizotu yemeği 21 puan
akşam üstü
sütlü kahve 6
akşam
tavuk şiş 2
salata 5
toplam: 34
Ben devam ediyorumDevam eden var mi
Ben de bugün süt detoksu yapıp yarın başlayacağım.Ben devam ediyorum
geçen salı başladım haftasonu pek dikkat ettiğim söylenemez 30 civarında tutuyorum puanı
Daha önce yapmıs mıydın bu diyetiBen de 30-40 tutmayi düşünüyorum.
Daha önce yapmıs mıydın bu diyeti
Benim de oluyor arada ama artık elimden geldiğince yapmiycam. 27 temmuza 54.9 görmeyi hedefliyorum insallah. Su an 56.3 üm. Boyum 1.56 asil hedefim 49.9 görmek, eylüle kadar görsem süper olur. Senin?Yürütelim yürütmesine de benim kaçamaklarım oluyor ya neyse mümkün olduğunca dikkat ediyorum bende boy ve kilon?
Senin boyuna göre iyiymis. Bence de 55 yeterli olur tabi ama sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen o önemli ya da 55 olup spora asılabilirsin. Ben de haftasonlari kaciriyorum bazen. Suan memleketteyim, benim icin cok daha zor oluyor diyet yapmak. O yuzden zamank genis tutuyorum, vereyim yeter ki diyeboy 165 kilo 57. 65 ten indim ama bu zamana kadar hep 57 58 oldum en düşük 52 oldum yakıştırmadılar ama ben iyi hissediyordum bi 55 i görsem devamını da istiyorum ama bu kilolarda vermek zor sanki ya yavaş gidiyor geçen hafta salı 58.2 dim bugün 57 dün tavuklu mantarlı makarna yedim işte yemeyeydim iyidi aslında haftasonu da kaçırdım yine iyi sanki vermiş olmam