Naptin günün nasil geçti. Diyet nasil gidiyor.Bu diyette 1.günüm 10 yıl kadar önce 15 kilo vermiştim yaklaşık bir ayda...
Sabah : 3 yumurta (0 puan) 75 gr kadar beyaz peynir (1 puan) yedim. Saat 17:30 a geliyor hâlâ acıkmadım. Birkaç saate acıkırsam tavuk göğsü haşlar yerim puanı 0 zaten puanı bitter çikolata ile kahve yanında tamamlarım gibi geliyor
1 ayda 15 kilo versem zaten diyet faslim bitmesine az kalir. Maşallah ne güzel vermissin.Bu diyette 1.günüm 10 yıl kadar önce 15 kilo vermiştim yaklaşık bir ayda...
Sabah : 3 yumurta (0 puan) 75 gr kadar beyaz peynir (1 puan) yedim. Saat 17:30 a geliyor hâlâ acıkmadım. Birkaç saate acıkırsam tavuk göğsü haşlar yerim puanı 0 zaten puanı bitter çikolata ile kahve yanında tamamlarım gibi geliyor
1 ayda 15 kilo versem zaten diyet faslim bitmesine az kalir. Maşallah ne güzel vermissin.
Acede neler yedin yazarmisin . bir de günlük tutuyor musun hesap için. Tartin var mi ? Nasil yapıyorsun?
Afiyet olsun. Regl zamanı ben duramazdim herhalde.Ben fatsecret programını indirdim telefona ordan yediklerimi yazıyorum hesaplıyor. Mutfak tartım var sürekli tartıyorum yediklerimi ve sabırsız olduğumdan her sabah dijital tartıda tartılıyorum. Ama benim kilom çoooook fazla ö yüzden kolay veriyorum şimdilik
Sabah: 3 yumurta, 50 gr sucuk, 50 gr beyaz peynir.
Öğlen ; ay çekirdeği 50-60 gr kadar
Akşam: 1 kuru soğanla ve 200 gr mantarla sotelenmiş 200 gr kadar tavuk göğüs ve 100 gr yoğurt
Afiyet olsun. Regl zamanı ben duramazdim herhalde.
Bende aynı durumdayım. Fatsecret kullanıyorum. Mutfak tartim yok. Henüz lazım olmadi. Bende karatay ve ketojenik karışımı bir diyet yapıyorum.
Sabah 3 haşlanmış yumurta 3 ceviz lor peyniri. 3 zeytin
Akşam tavuk baget marul ve 1 adet turp yedim.. Yediklerimi göz kararı yazıyorum fatsecret a. 2 kase turp gibi mesela. Ordaki kb miktarını mi dikkate alıyorsun.kaloriyi kac tutuyorsun.
Kalori hemen doluyor zaten. Kolay gelsin inşallah bu son diyetimiz olur.Rabbim yardimcin olsun.Evet ordaki kb miktarını dikkate alıyorum ama kalori çoşmuş resmen. Biraz tedirgin de oldum aslında yarın ona dikkat edeceğim.
Kalori hemen doluyor zaten. Kolay gelsin inşallah bu son diyetimiz olur.Rabbim yardimcin olsun.
Teşekkürler . inşallah zayıflar sağlıklı oluruz. İyi geceler.Teşekkür ederim sana da kolay gelsin bol bol eksiler bize iyi geceler
benimde gram gram gidiyor gram gram geliyoBu sabah da -200 çıktım tartıda. Gram gram gidiyor aman yeter ki gitsin de gram olsun.
Sabah: sade omlet, sucuk ve beyaz peynir yedim
Öğlen; 40 gr bitter çikolata ve sütlü filtre kahve
Akşam: tavuk göğüs haşlama ve 200 gr yoğurt yiyeceğim
Hepsini hesaplayınca fatsecret da 40 kb oldu. Tabi bunun 20 si çikolatadanolsun ne yapalım muayyen dönem 50 yi bile bulmadım buna da şükür. Karnım da acıkmadı. Bugün de iyi geçti. Yılmak yook