- 12 Mart 2011
- 2.836
- 1.182
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar ilginc bende bugun 3 tane sigara boregi yedim baktim kh degerine 3 tanesi 13 puanmis sanirim yarin tartida artiyi gorurum o yuzden onu tolere edinceye kadar tartilmiycamGunaydin kahvalti
1 yumurta 0
Lor 1
Beyaz peynir 1
Şekersiz cay 0
Dun aksam 8de 1 tane sigara böreği yedim yufkanin 8/1 i nolcak dedim sonra 1 yufkanin karbonhidrat değerine Baktim 102
Salgam 200ml 4,5="fat1hhh, post: 38461614, member: 277814"]bir şey sormak istiyorum.şalgam suyu.maden suyu bunların karbonhidrat değerleri nedir?bilen var mı?
maden suyu 0 şalgam suyu için şişenin arkasına bakın çok düşüktü diye hatırlıyorumbir şey sormak istiyorum.şalgam suyu.maden suyu bunların karbonhidrat değerleri nedir?bilen var mı?
Hosgeldin kirmizikaranfil insallah yine basarili olursun diyete bayağı hakimsin :) bende kitabi var bu diyetin orada 14 gunluk diyor evet 14 gun sonra birkac gun ara verip sasirtmak lazim vucudumerhaba bundan 2,5 yıl önce bu diyeti yapıp 12 kg verdim süper bi diyet sonra ikinciye hamile kaldım şimdi oğluş 1 yaşında tekarar diyete başladım daha önce bu diyet ile 85 kg dan 73 hastta 72 ye düşmüştüm.daoğumda aldığım kg verdim ama emzirirken çok alıyorum ilkinde de emziriken 85 kg çıkmıştım...şuan 78 kg diyetin 4. günündeyim
bugün sabah 1 kase hazır tavuksuyu şehriye çorba 8 puan
biraz peynir biraz sucuklu yumurta
öğlen şekersiz kahve ve %70 kakaolu küçük bi dilim bitter çikolata onunda puanı 5
bir kaşıkta oğlanın makarnasından :) oda 5 puan eder herhalde 18 puan akşam çorba salata balık ben emzirdiğim için maksimum 50 karbonhidrat alıyorum daha öncede böyle yaptım haftada bir kg veriyorum bakalım cumartesi vermiş olcam mı ?
birde daha önce den bildiğim kadarıyla ki ben öle yapmıştım bu diyeti 7 gün uygulayıp bir gün serbest yiyordum sorun olmuyordu sizde öle mi yapıyorsunuz
Maşallah supersinnn 3 kilo harika yılmak yok haftada 3 kilo ayda 12 kilo eder böyle devamevet bir hafta tamamlandı.103.400 ile başladım.100.050 geldim.ikili rakamları görseydim daha iyi olacaktı ama ben yinede mutlu oldum.
yaa bende bu hafta sonu bozucaktım iii oldu bu...konuyu açan arkadaş m özün kitabından bahsetmiş kg diyet bitince geri alınıyo diye...bence alınmıyor tam tersi insülin direnci krılıyor ben karbohidratlarımı sağlıklı olanlardan tercih ediyorum.. evet diyete çok hakimim hatta gıdaların puanları ezberimde 3 ay yaptım sadece hamilelikte kg aldım oda sadece 12 kg aldım sonra 9kg verdim doğumda ama işte emziriken çok zor oluyor....heh evet arkadaşım bu diyete hakimim ve karatay diyetiyle bunu sentezledim mesela ekmek pilav nişasta şeker patates kapalı paket trans yağ kızartma asla yemiyorum birde iki öğün yiyorum leptinin hormonu salgılansın diye akşam 8 den sonra yemiyorum 4 günde 1kg farketti gibi tek kaçamağım %70 kakao olan küçük bi parça ithal bitter çikolata oda 3.3 puanlık kahvenin yanındaHosgeldin kirmizikaranfil insallah yine basarili olursun diyete bayağı hakimsin :) bende kitabi var bu diyetin orada 14 gunluk diyor evet 14 gun sonra birkac gun ara verip sasirtmak lazim vucudu
Kilomuz ayniymis bakalim ne kadar zayifliycaz beraber
ama doktor uyardı.her hafta aynı performansı bekleme dedi.Maşallah supersinnn 3 kilo harika yılmak yok haftada 3 kilo ayda 12 kilo eder böyle devam
200 gr yogurtun kh puani 12 onuda hesaba katmalisinbugün kahvaltı.200 gr yoğurt ve 1 yeşil elma .elma 16, akşam salata ve tavuk. salata hesaplamadım ama en fazla 10 dur.26 puanla günü kapadım.
aynen öle hatta 250 gr 12 diye biliyorum yani bir kase 250 gram 200 gr 10 felan eder....200 gr yogurtun kh puani 12 onuda hesaba katmalisin