Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

E="SalisyaveHuzur, post: 38460348, member: 643800"]Çok gecmis olsun bende vazgectin saniyodum zararin neresinden donersek kardir:) insallah basaricaz yeterki vazgecmeyelim[/QUOTE]
Sagol tatlim sabah 76 geldim 1 kilo gitmiş:) iinş devam edip verecez kilolari çok kiziyorum kendime 66 ya kadar inmistim ben naptim kendime diye ama yemek beni mutlu ediyor duygusal acim ben ama koca sürekli kilo aldin deyince de olmuyor

Gunaydin kahvalti
1 yumurta 0
Lor 1
Beyaz peynir 1
Şekersiz cay 0

Dun aksam 8de 1 tane sigara böreği yedim yufkanin 8/1 i nolcak dedim sonra 1 yufkanin karbonhidrat değerine Baktim 102

="fat1hhh, post: 38461614, member: 277814"]bir şey sormak istiyorum.şalgam suyu.maden suyu bunların karbonhidrat değerleri nedir?bilen var mı?[/QUOTE]
Salgam 200ml 4,5
Maden suyu 0
Yaziyor diyetkolik diye bi site var orda ne ararsan bulabilirsin

Öğle yoğurt 10
Köfte 0
Ara sütlü tatlandiricili kahve 2oğlumun cikolatali ekmeğindenbi isirik 5 :KK43:
2 jelibon kucucuklerden 5
22 puan kahvavltida 2 puanda 24 puan oldu
Acikirsam yogurtlu kofteli corba yaptim 1 yk yulaf kepeği koydum yarim saatte stepper yaptim inş yarin sabah da 1 kilo eksik cikarim

Gunaydin kahvalti
1 yumurta 0
Lor 1
Beyaz peynir 1
Şekersiz cay 0

Dun aksam 8de 1 tane sigara böreği yedim yufkanin 8/1 i nolcak dedim sonra 1 yufkanin karbonhidrat değerine Baktim 102
Ne kadar ilginc bende bugun 3 tane sigara boregi yedim baktim kh degerine 3 tanesi 13 puanmis sanirim yarin tartida artiyi gorurum o yuzden onu tolere edinceye kadar tartilmiycam
Yarin 200 gr versen bile kardir haftada 1.5 kilo eder ayda 6 kilo demek bence cok guzel

="fat1hhh, post: 38461614, member: 277814"]bir şey sormak istiyorum.şalgam suyu.maden suyu bunların karbonhidrat değerleri nedir?bilen var mı?
Salgam 200ml 4,5
Maden suyu 0
Yaziyor diyetkolik diye bi site var orda ne ararsan bulabilirsin[/QUOTE]
teşekkürler.bugün sabah 3 yumurta 1 yeşil elma.akşam buharda karnıbahar.sarımsak,limon suyu,zeytinyağı soslu.yanında 250 gr yoğurt.

merhaba bundan 2,5 yıl önce bu diyeti yapıp 12 kg verdim süper bi diyet sonra ikinciye hamile kaldım şimdi oğluş 1 yaşında tekarar diyete başladım daha önce bu diyet ile 85 kg dan 73 hastta 72 ye düşmüştüm.daoğumda aldığım kg verdim ama emzirirken çok alıyorum ilkinde de emziriken 85 kg çıkmıştım...şuan 78 kg diyetin 4. günündeyim

bugün sabah 1 kase hazır tavuksuyu şehriye çorba 8 puan
biraz peynir biraz sucuklu yumurta
öğlen şekersiz kahve ve %70 kakaolu küçük bi dilim bitter çikolata onunda puanı 5
bir kaşıkta oğlanın makarnasından :) oda 5 puan eder herhalde 18 puan akşam çorba salata balık ben emzirdiğim için maksimum 50 karbonhidrat alıyorum daha öncede böyle yaptım haftada bir kg veriyorum bakalım cumartesi vermiş olcam mı ?

birde daha önce den bildiğim kadarıyla ki ben öle yapmıştım bu diyeti 7 gün uygulayıp bir gün serbest yiyordum sorun olmuyordu sizde öle mi yapıyorsunuz

evet bir hafta tamamlandı.103.400 ile başladım.100.050 geldim.ikili rakamları görseydim daha iyi olacaktı ama ben yinede mutlu oldum.

merhaba bundan 2,5 yıl önce bu diyeti yapıp 12 kg verdim süper bi diyet sonra ikinciye hamile kaldım şimdi oğluş 1 yaşında tekarar diyete başladım daha önce bu diyet ile 85 kg dan 73 hastta 72 ye düşmüştüm.daoğumda aldığım kg verdim ama emzirirken çok alıyorum ilkinde de emziriken 85 kg çıkmıştım...şuan 78 kg diyetin 4. günündeyim

bugün sabah 1 kase hazır tavuksuyu şehriye çorba 8 puan
biraz peynir biraz sucuklu yumurta
öğlen şekersiz kahve ve %70 kakaolu küçük bi dilim bitter çikolata onunda puanı 5
bir kaşıkta oğlanın makarnasından :) oda 5 puan eder herhalde 18 puan akşam çorba salata balık ben emzirdiğim için maksimum 50 karbonhidrat alıyorum daha öncede böyle yaptım haftada bir kg veriyorum bakalım cumartesi vermiş olcam mı ?

birde daha önce den bildiğim kadarıyla ki ben öle yapmıştım bu diyeti 7 gün uygulayıp bir gün serbest yiyordum sorun olmuyordu sizde öle mi yapıyorsunuz
Hosgeldin kirmizikaranfil insallah yine basarili olursun diyete bayağı hakimsin :) bende kitabi var bu diyetin orada 14 gunluk diyor evet 14 gun sonra birkac gun ara verip sasirtmak lazim vucudu
Kilomuz ayniymis bakalim ne kadar zayifliycaz beraber

Hosgeldin kirmizikaranfil insallah yine basarili olursun diyete bayağı hakimsin :) bende kitabi var bu diyetin orada 14 gunluk diyor evet 14 gun sonra birkac gun ara verip sasirtmak lazim vucudu
Kilomuz ayniymis bakalim ne kadar zayifliycaz beraber
yaa bende bu hafta sonu bozucaktım iii oldu bu...konuyu açan arkadaş m özün kitabından bahsetmiş kg diyet bitince geri alınıyo diye...bence alınmıyor tam tersi insülin direnci krılıyor ben karbohidratlarımı sağlıklı olanlardan tercih ediyorum.. evet diyete çok hakimim hatta gıdaların puanları ezberimde 3 ay yaptım sadece hamilelikte kg aldım oda sadece 12 kg aldım sonra 9kg verdim doğumda ama işte emziriken çok zor oluyor....heh evet arkadaşım bu diyete hakimim ve karatay diyetiyle bunu sentezledim mesela ekmek pilav nişasta şeker patates kapalı paket trans yağ kızartma asla yemiyorum birde iki öğün yiyorum leptinin hormonu salgılansın diye akşam 8 den sonra yemiyorum 4 günde 1kg farketti gibi tek kaçamağım %70 kakao olan küçük bi parça ithal bitter çikolata oda 3.3 puanlık kahvenin yanında

kg aynı olduğuna sevindim...takibimdesin wesselam

Cok dogru demissin karanfilcim surekli geri aliniyor diyorlar diyet bittikten sonra yillardir açmışız gibi yiyeceklere saldirirsak tabiki aliriz ama bende 5 aydir diyetle ugrasiyorum hic geri almadim bazen kacirdigimda en fazla 1 kilo geri geldi tekrar duzene sokunca gitti ustelik bu bir diyet degil herkes icin gecerli kurallar.kh puanini 70 in ustune çikarirsan zayifta olsan kilo alirsin
Bende 2 oğün yiyorum 35 kilo vermek istiyodum 20 kilo verdim suanki hedefime son 14 kilo senin emzirme sorunun varmiş Allah yardimcin olsun benimde tek sorunum aksam eşim geldiginde topluca yenilen meyve ve tatli seanslari :) tatli zaten sevmemde meyve zorluyo biraz beni onuda bazen öğlen saatinde yiyerek gideriyorum

Dunku menumu yazayim(500 gr gitmis dun)
Kahvalti
3 dilim ekmek 26
1 çatal kadar tereyagi 0
2 kasik bal 5
yarim ince dilim yumurtali ekmek 3
1 ısırık poğaça 5
Tatlandiriciyla çay 0
Öglen
Yulaf kepekli omlet 5
Cok az tavuk 0
Çay
Gunu 44 le kapadim 1 gun once yaptigim kacamagin kilosunu geri vermiş oldum
77.5 geldim sabah

bugün kahvaltı.200 gr yoğurt ve 1 yeşil elma .elma 16, akşam salata ve tavuk. salata hesaplamadım ama en fazla 10 dur.26 puanla günü kapadım.

öğleye birşey yiyemedim çünkü kızımı doktura götürdüm ve tüm öğleden sonra onunla uğraştım.yemek için hiç zamanım olmadı.

200 gr yogurtun kh puani 12 onuda hesaba katmalisin
aynen öle hatta 250 gr 12 diye biliyorum yani bir kase 250 gram 200 gr 10 felan eder....

salisyavehuzurcum ben tartıldım 1kg vermişim... yuppyyy 77 kg mım bu hafta evde yokum inşallah devam ettirebilirim döndüğümde 76 olmak istiyorum....

X