Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[Nerelerdesinzur, post: 38359214, member: 643800"]Hosgeldin aramiza yeniden verecegine eminim insallah :)
Arkadaslar benimde 2 gundur tarti fazla gosteriyodu pili bitmek uzere diyodum ama meger regl olacakmisim puan saymaya devam edicem cunku regl oldugumuzda daha hizli kilo verirmişiz ama bu tartida gozukmezmis regl bitince hizlica gidermis tutulan su o yuzden elimden geldigince tatli ve yemek krizlerini aşmaya calisicam :)
Tarcin hosgeldin aramiza umarim sabirla sonucu beklersin :)kızlar ben peyniri çok yedim ayıptır söylemesi yani 4-55 yemek kaşığı tulum yedim, normal peynir kalorili bişey diye ağzıma sürmüyordum yine de kilo veremedim gerçi neyse, yağlı bişey sonuçta sizce bişey olur mu
tesekkür ederim ben listeye göz gezdirdim kafadan yazdım hepsini :)Tarcin hosgeldin aramiza umarim sabirla sonucu beklersin :)
Tulum peyniri puani 1 bile degil sorun olmaz ama tost ekmegi 1 dilimi 25 diye biliyorum puanini fazlami almissin sanki peynirinde 100 gr.mı 1 puan.onu 3 puan alman icin 300 gr yemis olman lazim ama sanmiyorum o kadar yiyebilecegini yani puanlari biraz fazla hesaplamissin gibi
günaydın arkadaşlar,çarşamba günü yeter artık kilo vermem şart oldu diyerek akapunktura gittim ve verdiği diyet bu.sizlere birşey sormak istiyorum.yumurta.et ,balık gibi ürünlerden dilediğin kadar yani doyana kadar yiyebilirsin dedi. mesala sabah üç haşlanmış yumurta yedim.bu diyeti yapıp böyle birden fazka yumurta yiyen var mı?sorun olur mu?et,balık tavuk ve karbonhidratları puanı kadarını beraber almak sorun olur mu?yoksa ayrı öğünlerde mi yemek lazım.Gunaydin arkadaslar dunku listeye yulaf kepekli omlet 5 puan,kahve 6 puanve kavurma 1 puan ekledim 31 puanla bitirmisim 600 gr vermisim dun. Bugunde 3 puanlik kahvemi iciyorum suan kocaman bir fincanla)) az sonra kahvalti yapicam hic bir diyette bu kadar rahat olmamistim cok sükür
Hosgeldin fat1hhh aramizagünaydın arkadaşlar,çarşamba günü yeter artık kilo vermem şart oldu diyerek akapunktura gittim ve verdiği diyet bu.sizlere birşey sormak istiyorum.yumurta.et ,balık gibi ürünlerden dilediğin kadar yani doyana kadar yiyebilirsin dedi. mesala sabah üç haşlanmış yumurta yedim.bu diyeti yapıp böyle birden fazka yumurta yiyen var mı?sorun olur mu?et,balık tavuk ve karbonhidratları puanı kadarını beraber almak sorun olur mu?yoksa ayrı öğünlerde mi yemek lazım.
meselabugün sabah3 yumurta,marul,maydunoz ve dereotu 200 gr kadar .10 zeytin ve birazcık beyaz peynir yedim uygun mu?yeşillikleri özellikle kabızlık sorunu olmasın diye ekliyorum.bu sayede çarşambadan bugüne böyle bir sıkıntım olmadı.kendim için günlükaçmıştım amakendi kendime yazıyorum orda karşılıklı yazışmak daha iyi.Hosgeldin fat1hhh aramiza
Bu bir diyet degil zaten yaşam şekli karbonhidrati azaltip protein ve belli olçude yagla beslenmek zaten modern diyette yağ yasaklanmiyor yoksa vucut korkup buldugu her yagi depoluyormus
Ben gunde 6 yumurta bile yedigimi bilirim sabahlari 4 yumurtayla yapiyorum omletimi yulaf kepegide katinca ekmek gibi oluyor çok tok tutuyor
Diger soruna gelince puani sifir olan grubu istedigin sekilde karistirip yiyebilirsin sadece karbonhidrati yuksek yiyeceklerle proteini ayni anda almamaya calis o kadar
Yazim uzun oldu farkindayim :) umarim sabredip guzel sonuclar yakalarsin
Salatanin icindekileri tek tek hesaplamalisin eger yazarsan hesaplamana yardimci olabilirim ama cok iyi gidiyor menun sanirim 20 yi bile bulmaz puaninmeselabugün sabah3 yumurta,marul,maydunoz ve dereotu 200 gr kadar .10 zeytin ve birazcık beyaz peynir yedim uygun mu?yeşillikleri özellikle kabızlık sorunu olmasın diye ekliyorum.bu sayede çarşambadan bugüne böyle bir sıkıntım olmadı.kendim için günlükaçmıştım amakendi kendime yazıyorum orda karşılıklı yazışmak daha iyi.
her öğüne salata ekliyorum.protein gurubu ,salata oluyor öğünlerim.7-8 yaprak marul ,5-6 dal maydonoz ve 5-6 dal dereotu biraz limon sıkarak yaptım öğlen salatamı.yanına da tavuk yedim.akşama balık yapacağım kendime .gene salata.Salatanin icindekileri tek tek hesaplamalisin eger yazarsan hesaplamana yardimci olabilirim ama cok iyi gidiyor menun sanirim 20 yi bile bulmaz puanin
Bende kendime diyet gunlugu acmayi dusunuyorum 95 kilodan 77 ye duştum yaptiklarimi yazip ilerde okumak istiyorum :) zaten simdide defter tutuyorum hergun yediklerimi puanimi ve verdigim kiloyu yaziyorum boylece bana kilo aldiran yiyecekleri bulabiliyorum
Çok gecmis olsun bende vazgectin saniyodum zararin neresinden donersek kardir:) insallah basaricaz yeterki vazgecmeyelimKaç gün10
r hastaydim giremedim yediklerimede dikkat etmedim taki sabah tartilana kadar Tarti yine 77 yi gösteriyordu
Kahvaltı
1 yumurta 0
Lor 1
Şekersiz cay 0
Öğle
Tavuk 0
Ayran 5
Ara sütlü nescafe 2
Aksam
Tavuk 0
Yoğurt 10
Toplam 18 puanla günükapattim