kızlar selamlar,
başka bi forumdaki arkadaş sizin topiği önerdi, o yüzden geleyim dedim bende. birkaç sayfayı okudum ve aklıma yattı. yalnız yüzlerce sayfa olduğu için burdan pat diye atlıyorum. sizi sıkmayacaksam birkaç sorum olcak. sıkmayacaksam diyorum çünkü kimbilir kaç kişi sormuştur.Sorularım:)
1-Günde toplam 50 puan alma hakkımız var. Genelde 0 puanlıları tercih ediyoruz ama günde 15 puanı geçmezsek süper olur.Doğru mudur?
2-Puan listesi sayfa 1 deki midir yoksa başka sayfada tam liste var mı, orayı bulayım?
3-Ben aynı zamanda hamile kalmaya çalışıyorum, bi sıkıntı yaratır mı? Hatta gerekirse hamileykende devam etmeyi düşünüyorum ki yaşam biçimim haline getireyim, yoksa tombik bi hamiş olurum hoş olmaz.
4-Adet döneminde başlasam sıkıntı olur mu? (Dukan'da adet bitiminde başla diyor da ondan sordum)
Zamanında dukan diyeti ile 10 kg verdim. Fakat 3. ve 4. aşamayı yapmadığım için hepsini geri aldım. Ama onu yapcak gücüm yok maalesef. Bir de hamile olmak istiyorsan o diyet yasak. ztn adet düzenimi de bozmuştu. Bu diyet daha sağlıklı gibi geldi bana.
Bir de kolestrolüm var benim. 340
Yaşım 29. Boy 170 kilo:67 tekrar 55 olmak istiyorum