Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kesinlikle uygulayabilirsin bu diyeti dukan ve karatay dan çok daha rahat uygulanabilir bi diyet.Ve bence daha sağlıklı .
50 puanla çok güzel zayıflatıo :)
Ölçüler internette biçok sitede verilmiş, elime kağıt kalem alıp biraz uğraştım, tarifler güvenilir olsun diye.
Ayrıca da karşılaştırıp kontrol ettim çünkü elimizde tarif olunca ne yiyeceğimiz puan olarak belliyken diyet çok daha kolay!
Ben çok düzenli giremesem de her seferinde tarif vermeye mümkün old. kadar foto koymaya çalışıcam
Böylece hem kendimi hem de topicteki siz sevgili arkadaşları MOTİVE edicem...

5 parça biftek, tereyağında kekik ve pulbiberle kızartılmış 0 puan
1/2 kabak 1/2 patlıcan kızartması 2+2=4 puan
1 y. kaşığı yoğurt 2 puan
light cola 0 puan
Toplamda 6 PUAN a yenmiş nifis bi öğün....

Tat marka uskumru fileto 160 gr. 0 puan
uludağ şekersiz gazoz (portakallısı nefiss) 0 puan
1 adet yeşil biber 3 puan
bi adet domates 6 puan
Toplamda 9 puan . doyurucu + sağlıklı :)
ben acil durumlarda balık + gazoz yapıp , olayı 0 puana kapatıorum,,

Santral marka zeytin ezmesi sınırsız 0 puan
1 dilim kızarmış ekmek 8 puan
kahvaltılık sürülmeli lor peynir 1 puan
1 adet marul yaprağı ( bölnemiycek kadar küçük bi rakam old.için ) puansız
Atıştırmalık öğün sadece 9 puan :)
zeytin ezmesi seven varsa benim gibi , üzerine kekik serpebilir..

kızlar selamlar,

başka bi forumdaki arkadaş sizin topiği önerdi, o yüzden geleyim dedim bende. birkaç sayfayı okudum ve aklıma yattı. yalnız yüzlerce sayfa olduğu için burdan pat diye atlıyorum. sizi sıkmayacaksam birkaç sorum olcak. sıkmayacaksam diyorum çünkü kimbilir kaç kişi sormuştur.Sorularım:)
1-Günde toplam 50 puan alma hakkımız var. Genelde 0 puanlıları tercih ediyoruz ama günde 15 puanı geçmezsek süper olur.Doğru mudur?
2-Puan listesi sayfa 1 deki midir yoksa başka sayfada tam liste var mı, orayı bulayım?
3-Ben aynı zamanda hamile kalmaya çalışıyorum, bi sıkıntı yaratır mı? Hatta gerekirse hamileykende devam etmeyi düşünüyorum ki yaşam biçimim haline getireyim, yoksa tombik bi hamiş olurum hoş olmaz.
4-Adet döneminde başlasam sıkıntı olur mu? (Dukan'da adet bitiminde başla diyor da ondan sordum)

Zamanında dukan diyeti ile 10 kg verdim. Fakat 3. ve 4. aşamayı yapmadığım için hepsini geri aldım. Ama onu yapcak gücüm yok maalesef. Bir de hamile olmak istiyorsan o diyet yasak. ztn adet düzenimi de bozmuştu. Bu diyet daha sağlıklı gibi geldi bana.

Bir de kolestrolüm var benim. 340
Yaşım 29. Boy 170 kilo:67 tekrar 55 olmak istiyorum

merhaba kızlar ben başlayalı 17 gün oldu 6 kilo verdim, hala devam ediyorum umarım bu hızla devam eder kilo vermem.
şimdi kilo çizelgemi değiştireceğim.

evet çizelgemde hazır.. tam gaz devam.
başlangıç kilomu 79 olarak yazdım çünkü 91 kilo halim geçen yılda kaldı.

merhaba canım ben yardımcı olmaya çalışayım.

1)evet 15 puanı geçmezsen daha hızlı verirsin

2)evet canım o listeye uyabilirsin.

3)bende bebek düşünüyorum, bence bu diyet çok sağlıklı

4)bence bir sakıncası yok, hemen başlayabilirsin.

Eki Görüntüle 706317 üzerine 1 paket bitter çikolata eritilebilir .o zaman 24 puan daha ekleriz

süpersin canım, aslında böyle tariflerle çeşitlendirmek lazım, tabi benim gibi tembel olunca iş değişiyor, salatalık , domates, peynir kolay geliyor devamlı onlardan yiyorum, hergün eşime yemek yapıyorum, kendime gelince üşeniyorum

2 yumurta ( kolestrolüm yüksek diyen veya çok tükettim yumurta diyen sadece aklarını katabilir ) 0 puan
2 yemek kaşığı yoğurt 15.2=30 gram 4 puan ortalama
1/8 çay kaşığı krem tartar ( aktarlarda var, karbonat benzeri bi baharat )
3 y.kaşığı yulaf kepeği galeta unu 3,5 .3 =10.5 puan
1 tatlı kaşığı un 5 puan (ilave etmemekte özgürsünüz, günlük puan durumunuza göre )
TOPLAM 19.5 hadi 20 olsun ,nefiz ekmekçikler bizi beklio....:)
Kremtartar ve yumurtalar mikserde köpük köpük olana dek çırpılır , sonra kalan malzeme eklenir, köpükleri söndürmemeye özen göstererek... 180 derece 15-20 dkka , pişer pişmez fırından çıkarıoruz, asla kurutmuyoruz...
Unu ilave etmezsek bu lezzet sadece 15 puana bizim :)

Hatun kişiler, hamuru çok bastırmadan ,yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine kaşıkla koyuyoruz, ebatı size kalmış...Ben miksere yumurta aklarıyla kremtartarı attım bile :)

Aktarda bulamazsanız Gittigidiyor da satılıyo, Ayfer kaur marka 85 gfamı 11,90 lira, kargo size ait! ben aktardan çok daha uyguna aldım, bilginiz olsun

Sizi tarifsiz bırakmamaya çalışıcam, proteinden yorulduğumuz günlerde , düşük puanla ve en mümkün olan enüsrdüzey lezzette buluşucaz inşallah ...Aklıma koyduğumu yapanlardanım ve bu yaza 57 kilo giricem Allahın izniyle ! hep beraber İNŞALLAH

merhaba kızlar ben başlayalı 17 gün oldu 6 kilo verdim, hala devam ediyorum umarım bu hızla devam eder kilo vermem.
şimdi kilo çizelgemi değiştireceğim.

tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin bende başlamıştım ama sonra 1 aylık bi tatile gidince yarım kaldı suanda 69 um 64 olmak istiyorum neler yaptın günü genelde kaç puanla kapattın genelde neler yedin spor yaptın mı yada ektra bişeyler yaptın mı soru yağmuru oldu ama cvplarsan sevinirim :) yarın inş tekrardan devam

az önce tarifini verdiğim ekmekler pişti hatunlar, fotoları da çektim...usb de temas problemi var , halleder etmez atarım
Küçük bi aksilik yaşadım, önce bi gök gürültüsü, ardından çakan şimşek ve elektrik kesintisi....
biraz daha pişebilseydi daha kabarık olucaktı
tadı ve dokusu süper oldu , ben un ilave etmedim 15 puan karşılığında 5 adet ekmekciğim oldu :)
hem ebat olarak da gayet yeterli ....gece acıkınca kim tutar beni, 3 puanlık miss ekmeğe 1 puanlık kaymak ve üzerine diyet reçel süre, yeşil çayla içerim !

selam kızlar bende bugün itibari ile diyete başlamış sayılırım sayılırım çünkü regl oldugm için aşırı derecede canım tatlı yemek istio dolaba gidip geliorum hep birde şunu söyliim bu diyetle abimin eşi yani yengem 15 kilo verdi yaklaşık 3 ayda onu görenler şok oluodu hep nasıl verdn die.ama o çok azimliydi.ben onun kadar olabilcekmiim bakalım.
sabah yediklerim
1 kızarmış ekmek 8p
1 tane üçgen peynr puanını bilmiorum ama 100 gr sa 1 p
1 küçük salatalık 4p
ve birazda tahin pekmez onun puanını bilmiorum biri sölerse sevinirm çünkü çok seviorum
ve 1 yumurta 0 p
toplam 13 p

ve malesef az önce tatlı krzime dayanamdım ve karnımda acıkmıştı zaten 2 tane gofret yedm walla kaç puan bilmiourum
bide 50 gr kadar fındık yedim oda 13 p

yani etti 26 puan geriye 24 p kaldı akşamda tavuk yerim herhal

kilomda 66 58 olmak istiyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…