Karboksipunktur ile kilolara veda..

merhaba ben geldim.bugün 5. seansıma gittim.400gr vermişim.buna da şükür.ya hiç veremeseydim ya da alsaydım daha kötü olurdu.yavaş olsun giden kilolar benim olsun.
elimphia sende durumlar nasıl canım.

merhaba ben geldim.bugün 5. seansıma gittim.400gr vermişim.buna da şükür.ya hiç veremeseydim ya da alsaydım daha kötü olurdu.yavaş olsun giden kilolar benim olsun.
elimphia sende durumlar nasıl canım.
cok sevındım ıste boyle boyle gıdecek bu kılolar nıhalde durumlar nasıl acaba optum canım

nıhalcım decmıs olsun canım rahatsıy oldugunu bılmıyordum 8 . takımdan ogrendım
allah sıfa versın canım canını bır sez mı sıktı

slm kızlar...sabahtan beri sistem problemi var bırakın kk yı pclere giremedik cumadan beri de kkya girme sorunu yaşıyorum bayağı uzak kaldım..
umarım herkesin keyfi yerindedir..
sağol güldalcım ilgine ya bende durup dururken işte bişey geldi konuşamadım kımıldayamadım bişeyden bişi yoktu..bayağpı korktum c.tesi akşamı da aynı şey oldu ama şimdi iyiyim kendimi çok yorunca biraz sinirlenince falan oluyor sanırım..
ben geçen c.tesi gittim dr a..hiç kilo verememişim..2 hafta olmuştu gitmeyeli üzüldüm aslında ama hatamı da öğrendim birkaç tane de olsa ağzıma aralarda hiç fındık atmamam gerekiyormuş ben akşamları falan naıslsa yemek yemiyorum bişi olmaz diye bir avuç fındık yiyordum bazwn sabahla öğlen arasında da..şimdi onu kestim daha fazla hareket etmeye çalışıyorum bakalım c.tesi benim de 5. seans olcak..birçok kişinin 5. seanstan sonra hızlanarak kilo verdiğini duymuştum işallah biizm de öyle olur hergaff..
güldalcım sen nasılsın..?nasıl gidiyor Almanyada karboksipunktur:)

nasıl gıdecek canım yemelerıme dıkket edıyorum ama bu sefer ınceldıgımı fark edıyorum bakalım geleyımde tartı gosterek dogrusunu sende kendını kasma oyle vereceksın daha yenı 5.
seans olacak sen hele bır ıncel tartının ne gosterdıgı hıcte onemlı degıl canım benım bende ıyı sayılırım sancılı regl dısında

selam hanımlar.
elimphia moralini bozma canım.geç olsun güç olmasın.hastalanmanın karboksipunkturla alakası yok değil mi canım.bi tarafı yaparken bi tarafı bozmayalım da.Sana acil şifalar dilerim .benim de bu hafta küçük kaçamaklarım oldu ama çok dağıtmamaya çalışıyorum.

güldalcığım maşaallahın var incelme hissettiğine göre bir sonraki seansında da kilo vereceğini düşünüyorum.senin hiç kaçamakların olmuyor mu ? kaç seans yaptırdın şimdiye kadar,azmine hayranım canım.
herkese kolay gelsin,kilolar sağlıklı şekilde gitsin.

valla canım cok oldu o yuzden kılo gec gıdıyorya benım bu yontemden baska cıkıs yolum yok cunku dıetler vucudumda hal bırakmadı oyuzden seansa falan bakmıyorum kılo veryımde bıktım artı sısman olmayacagım ınsaallah kacamaga da gerek yokkı tatlım benımkı duzensızlık oluyordu
erken kalkamama mısefırlıkte olma gıbı kacamaga ıhtıyacım yok senın de olmamalı yazıktır seanslarına elınden gelenı yap zaten bıttıgınde normal hayatına doneceksın canım

Son düzenleme:
selam kızlar desteğiniz için tşkler..moralimi bozmadan yoluma devam edicem ama deli gibi şiim ilk haftalarda verdiğimi hissediyordum ama birkaç haftadır tık yok..karnım da şiş...yine kaçak yok..yine herşey saatinde..evde leslie yapmaya çalışayım diyorum ya da yürüyüş yapmaya başlasam iyi olacak...herkese kolay gelsin..
güldalcım ağrıların için de çok geçmiş olsun tatlım..
hergaff benim rahatasızlığım psikolojik canım..daha önceden de oluyordu ama bu aralar arası sıklaşmaya başladı..nedeni yokken uyuşma kasılma konuşamama öyle felç inmiş gibi oluyorum ya da bayılıyorum..pskiloloğa da gidiyorum zaten nedenini bulmaya çalışıyoruz..fiziksel bir nedne bulunamadı..6 aydır ilaç da kullanıyorum o nedenle bu tedavisyle ilgisi olduğunu sanmıyorum canım korkma..

selam kızlar günaydınlar..
ya kızlar ben acayip şişim hiç kilo vermişim gibi gelmiyor hatta almış da olabilirim ve bu c.tesi 5. seansa gidicem moralimi bozmayım diyorum ama acayip kasılmış duurmdayım ya nedne böyle oluyor(o kadar dikkat ediyorum saat 06.50 de kalkıp kahvaltımı hazırlayıpp yiyiorum ara öünümü yanımda taşıyorum..fındıklara verdiğim para valla şimdiden 80 tl ye falan ulaştı ama yok yok..giden 2 kg var sadece..
ben akşamları süt içiyorum içmesem mi acaba?
bir de akşamları bir bardak falan zero içiyorum..
onun dışında herşeye söylendiği gibi uymaya çalışıyorum..akşamları yemek yemiyorum ondna mı acaba ay bilemedim bulamadım çözümü yaaa..

canım sutunu ıc cok onemlı degılse zero ıcme sen su an kuculmek ıcın sısıyorsun ınecek kuculeceksın ben cok zaman enerjım ıyı cıkıyordu ama sısıtım yagdan vermıs oluyordum bazen cok ıncelyordum cok kılo verdıgımı sanıyordum megerse vermemıs oluyordum tartıya kıloya degıl vucuduna bakacaksın

herkese merhaba.yarın benimde randevum var.hiç umutlu değilim.çok kaçamaklı bir hafta oldu.ne olcak benim bu halim.kendime çok kızıyorum bu kadar iredesiz olduğum için mafoldumben kilo verme maceram bir ileri iki geri oldu şimdiye kadar.sıkıldım.yoruldum.okadar zaman,para,emek harcıyorum ama nafile.:1no2:

canım nıze kacamak yapıyorsun ıhtızacın zokkı ac mı kalıyorsun bak gene baslarsın sonu gelmeyen dıetlere al ver kılo veremezsen sıkılırsın hadı topla kendını senın dehayırlı haberlerını beklıyorum

evet kaçamaklı bir haftanın sonunda seansıma gittim.dr tartıdaki kilo gösterge yerini kapatmış ama almışım bu hafta. ısrar etmeme rağmen ne kadar aldığımı söylemedi bana. oyüzden bilmiyorum ne kadar aldığımı.dr bey ısrarla çok yememi söyledi.bu hafta çatlayıncaya kadar yiyecem bakalım ne olcak.ya bu kilolar beni yok edecek ya da ben onları yok edecem.

güldalcığım ihtiyaçttan değil,aç olduğumdan da değil nasıl anlatsam sigara tiryakiliği gibi birşey benim yemek yemem.yedikten sonra pişmanlık oluyor fakat yeme atağı gelince beynime söz geçiremiyorum işte.Allah sonumu hayır etsin

elimphia sen de durumlar nasıl canım.bu hafta sen düzenli yapmıştın değil mi .

allah allah neden kapatmıskı var bır bıldıgı
canım ye ama yamanında duzenlı ye bu sıstem ınsanı ac bırakmızorkı
bak sana bır sey soyleyecegım hanı dadı dıye bır dızı vardı orda
dadının butun aılesı delı gıbı yıyıyor ınsanın mıdesı kalkıyor
bır sezret kendıne saygısı olan hıc bır kadın oyle yemek yemez
valla ben kendı eskı halımden utandım hadı canım gayret et

selam kızlar..
hergaff ben de c.tesi gittim hiç vermemişim gibi hissediyordum zaten dediğin gibi dr kapatmış moralinizi bozuyorsunuz diye kapattım kiloan aynı dedi bana enerjin geçen haftaya göre daha iyi ama bağırsak problemi var dedi bağırsakların emmiyor yediklerini ondan da enerjin düşüyor dedi .bağırsakları çalıştıracak hareketleri kağıda yazmış zaten onları verdiler..fındıkları rondodan geçirip ye dedi ben de öyle yapmaya başladım..yanımda da getirdim öğleden sonra yoğurdum içine atarak yicem..
şu titreşimli aletler var ya bağırsakları çalıştırmak için yürümek gerekiyor ya ben de işyerinde çok yürüyemiyorum o nedenle onu tavsiye etti bakalım..arayıp bulucam ama çok pahalıysa alamam zaten bu ara sıkışık durumdayım..bakalım kızlar durumlar ne olucak..bu hafta akşamları eve gidince şu leslieyi yapıcam..akşamları mekik çekmek de bağırsakları çalıştırıyormuş..

merhabalar arkadaşlar .elimphia nasıl gidiyor canım.benim bu hafta öncekine göre daha iyi gibi.bakalım ne olcak.cumartesi göreceğiz sonucu.şu kilo yerini kapatma işinden çok memnun kalmadım,umarım dr açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…