canım cok gecmıs olsun yavrunaslm arkadaşlar , çok uzun zaman oldu maalesef ben randevuma gidemedim biliyormusunuzoğlum hastalandı kanında mikrop çıktı 1 hafta hastanelerdeydik. ondan sonra da beta virüsü almış okuldan ateşler içinde yattı. onun sonrasında da eşimin teyzesi vefat etti malum cenaze işleri derken reglim gecikti korktum testler dr. falan bişey çıkmadı ama hala ses seda yok şimdi onu bekliyorum hala randevu alamadım velhasıl. hiç böyle gecikmeden 4 gün önce olurdum. dr. stresten olabilir dedi spiralim de var ama korkuyorum yine de ... bu arada dr. bey tartı ibresini kapatmış bence çok doğru yapmış bilinç altımız etkileniyo ben resmen kendimle savaş ediyordum tartıldıkça. kilo vermek için değil kendimi özel hissettiğim için bu programdayım bu benim yeni yaşam şeklim deyip öyle devam etmek gerekiyormuş. zaten etrafımızdaki insanlar farklılığı görünce illaki söyleyecekler. nedim saban dan dinlemiştim o da hiç tartılmamış . tartıyı hayatımdan çıkardım diyor. 6 ayda bir öylesine arkadaşlarının ısarıyla çıkmış tartıya . yaşam şeklini değiştirdiğinde ilk tartıldığında 13 kg verdiğini görmüş.
hergafcığım yukarıda beni anlatmışsın aklıma yemek vurduysa kendimi kaybediyorum ben de aynen ben de kendimi sigara tiryakisi gibi çikolata tiryakisi olarak görüyorum. çikolata yemeden rahatlayamıyorum benneyaptımki hepinize Rabbim güç kuvvet nefsimize karşı durma gücü versin inşaallahhh
selam canım cok sevındım kılo vermenemerhaba herkese. bugün ben de 7.seansıma gittim.enerjin iyi daha da iyi olabilir dedi doktor.geçen hafta kilomu söylememişti ama aldığımı tahmin edebiliyordum.ben az aldım sanıyordum ama fazlaymış.bu gün 1,5 kilo verdiğimi söyledi.şu an kilom 113,5kg.başlama kilom 115.kg. 7 seansın sonunda elde var 1,5kg eh buna da şükür:))) önümüzdeki maçlara bakalım artık:))
elimphia kilo vermene sevindim canım.ben 6.seansın olduğunu tahmin etmiştim.çünkü senle aynı zamanda başladık.ben her hafta gittim.sen bi hafta arayı uzatmıştın.
güldal,nasılsın canım.nasıl gidiyor,kaçamak felan yoktur inşaallah.yazılarını eksik etme canım.yazdıklarınla bize cesaret veriyorsun,bilgilendiriyorsun.
rukiş, geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versin yavruna.ne zaman gideceksin seansına.sen de durumlar nasıl,birbirimizi motive etmek adına paylaşımda bulunalım canım.müsait olduğun zamanlarda yazarsan sevinirim.
canım burdayım cok sevındım valla hadı hadı kırdın seytanın bacagınıkızlar menü yazmıyoruz ama sizlere akşam ara yapıyoruz ya denediğim bir tarifi tavsiye edicem tadı çok güzel oluyor..öellikle de tatlı yemek isteyenler için birebir..tamam canımız tatlı istemiyor ama tatlı gibi şeyleri yeme isteği psikolojik de olabilir biliyorunuz..
1 elmayı rondodan geçiriyorum
rondodan geçirilmiş fındıklardan iki dolu dolu kaşık atıyorum,
sütaş ya da activia kayısılıyı karıştırı üzerinde de bol tarçın atıp karıştrıyorum acayip keyifli oluyor yemesi..bir deneyin derim..
hergaff süpersin canım..benim de 6 seansta verdiğim 2.5 kg ediyor..ama dr da sordum bugün ben çok çabuk ilo verebilen biriydim ama şimdi dikkat ettiğim iç kaçak yapmadığım halde çok yavaş gidiyor neden dedim..dr da moral bozmak yok sonuçta vücut yeni bir sisteme alışıyor zamana ihtiyacı var sabırlı olmalısınız evet daha önceden kg veriyordunuz ama nerden veriyordunuz sudan ve kastandı bişi dokusuydu ama şimdi yğdn veriyorsunuz bu da daha yavaş bir süreç dedi..haklı ekim sonuna kadar kendime zaman veridğime göre paniğe kapılmanın gereği yok ..harkeetleirmi biraz daha artırıcam ben de..enerjin iyi aynen devam dedi fevzi bey benim bundna sonraki senaslarım iki haftada bir olucak iyi de oldu her hafta arkadaşta kalıyorum çünkü mecburen evşmin işleri aksıyordu haftaiçi de iş çok yoruluyordum..
rukişş güldal nerelerdesniz gözlerimiz sizleri arıyorrrrrrr
canım burdayım cok sevındım valla hadı hadı kırdın seytanın bacagını
tarıfınde mukkemmel deneyecegım yenı bırseyler varmı yapacak bende ınsaallah gelecegım yakında ınsaallah vermısımdır canım operım
canim selam ben 3 gundur duseldorfdayim yengem hasta bir dunya gozuyle goreyim dedim cok severim kendisini rabbim sifa versin kagir hastalik giremedim kac gundur nasilsin bakalim tatlim hergaf ta yazmamis rukis zaten cok girmiyor operim canimkızlar giremedim birkaç gündür ama kimse yazmamış topiği boş bırakmayalım ya..ne durumdasınız ??meraktayım:rukiş,hergaf ve güldalllll
selam kızlar bugün hiç keyfim yok işyerinde inanılmaz gergin ve yorucu birgün geçirip eve geldikten sonra haberleri bir açtım kahraman dün gece vefat etti haberiyle sarsıldım..yakın aile dostumuz ve aynı zamanda çöpçatanımız olan arkadaşın kuzeni vardı erman tvlerde izlemişsinizdir kilo yüzünden çürüğe çıkartılan ve genelkurmaya yazı yazıp zorla askere alınan bir kardeşimiz .. tuncelideki karakol baskınında ağır yaralanmıştı ve 20 gündür can çekişiyordu yavrum dün gece hakkın rahmetine kavuşmuş..nasıl üzüldüm ağladım anlatamam..sözün bittiği yer diyecek ,yapacak hiçbişi yok anası da kanser hastası nasıl dayancaklar bilmiyorm çok zor ya 21 yaşında dağ gibi çocuk toprak oldu gitti..bir kez daha lanetliyorum terörü işallah başka canlar yanmasın artık..
güldalcım çok geçmiş olsun yengene ail şifalar diliyorum canım..
hergaff ben bu hafta da kaçaksız gidiyorum ama reglim yarın bitecek hafif şiş gibiyim ama bariz incelme devam ediyor 2 haftadır beni görmeyen arkadaşlar ne çok zayıflamışsın falan demeye başladılar şaka gibi daha verdiğim 3 kilo falan..bakalım ekim sonunda afet olcam sanırım:))))bu hayalle yaşıyorum...
bu hafta yok benim seansım artık iki haftada bir gidicem..haftaya c.tesiye dek işallah iyice incelmiş ve enerjimi yüksltmiş olurum..şu titreşimli masaj aletini hala almadım haftaya siparişini vercem bakalım işallah işe yarar..
öptüm kızlar sizi hergaf aman ha sakın saatlerini kaçırma bu işin sırrı düzenli beslenmek unutmaaaaa
nıhalcım gunazdın sana ve tum arkadaslara nasılsın canım valla cok sevındım ıste bunu demek ıstemıstımkızlar ben acayip mutluyum hemen sizinle paylaşayım..ben kardeşimin düğününde 78 kiloydum şimdi de 84 üm desek 6 kilo daha kiloluydum dlayısıyla o elbiseye girebilceğimi hiç düşünmüyordum..2 Temmuzda eşimin kuzneinin düğünü var Ankara ur bakim dedim bakayım da elbiseye kaç kg verirsem girebilirim..amanın o da ne elbiseyi bir giydim oldu yok fermuarı çekilmez dedim o da çekildi..Sonra bir baktım o elbise gri saten üstünde de siyah danteli olan bir elbiseydi..Düğünfotolarına baktığımda darlıktan elbisenin alt kısmı kastırıp katları belli eidyordu hem de içimde korse vardı..Şimdi korsesiz giymeme rağmen hiçbiryeri katlanmadı..Gözlerime inanamadım ya olur mu böyle şey ya şimdi tam 6 kg daha fazlayım..Elbise de dar kesimli bir ince gözüktüm anlatamam ay ben akşam kanat takıp uçacaktım bu karboksipunktur hakketen inceltiyor ya..Çok mutluyum çook..Düğün fotosunu çeker size de eklerim kızlar 2 Temmuza kadar biraz daha verdim mi çok daha iyi olcak..Bu arada elbise 44 beden..