merhaba nıhalcım nasılsın valla ben fevzı beyın ıstedıgını soyledım aslında ben senın menulerın den cok faydanaıyorum ama neden bılmem belkıde senın yedıklerın sana ıyı gelebılır bana uymayabılır canım bu kul bulutu yuzunden cumaya ertelendı bakalım gıdebılecekmıyımselam güldalcım..uğramaz mıyım ya sürekli burdayım..ben seni döndün ondna yazamıyorsun sandım canım ya neden menü yazmıcakmışız ya o kısmı anlamadım canım..zaten ne yiyip yemeyeceğimizi söylüyor bize..yanlışlarımızı görüp uyarammaız daha mantıklı değil mi canım ne dersin?
merhaba nıhalcım nasılsın valla ben fevzı beyın ıstedıgını soyledım aslında ben senın menulerın den cok faydanaıyorum ama neden bılmem belkıde senın yedıklerın sana ıyı gelebılır bana uymayabılır canım bu kul bulutu yuzunden cumaya ertelendı bakalım gıdebılecekmıyım
orada bı problem olmazsa pc elımın altında nasıl oldun regl problemın hafıfledımı
geldim ben burdayım elimphia. maşaallah bozmadan devam ediyorsun.bende menümü yazayım
sabaheynirli tost,zeytin,çerez
öğle:1 tabak yeşil fasulye,6adet kuru köfte,yoğurt
ara: muzlu yoğurt,çerez
akşam: 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum
güldal nerelerdesin bir ses ver canım.yalnız bırakmayın buraları.
menün çok güzel canım bir sonraki seansın ayın kaçında?kç seans oldu senin?benim 4. seansım bu p.tesi.
selam ben geldım nasılsınız bakalım selımpasaya gıtmıstım ordanda kardesıme gıttım
bugun dr gıttım 500 gr gıtmıs enerjı ıyı cumaya gıdecegım nasılsınız kızlar nıhal rukıs hergaf vevzı bey menulerımızı yazmamamızı ıstemıyor etkılenme olmasın dıye bırbırımızı motııve etmemız
guzel menu paylasımı yok tamam guzeller
selam nasılsın hergafcımcanım normalda haftada bırdı almanyaya gıtme durumundan dolayı ayda bır 3 kere yapıyorum 18 kılo verdım ama kuculme daha fazlaçok sevindim canım kilo vermene. yavaş yavaş ta olsa kilolardan kurtuluyoruz.şu an kaç kilodasın canım.sen bayağı yol aldın galiba.darısı başıma benim yolum bayağı uzun çünkü.
tamam menüleri yazmayalım fevzi beyin bir bildiği vardır.sen yurtdışındasın galiba.ne kadar zamanda geliyorsun seanslara.bir de nekadar oldu bu tedaviye başlayalı.çok soru sordum galiba.öpüyorum canım
cok sagol nıhalım evet ıyı oldu ama ılk defa almanyayıda ozledım sancıların gecmesıne sevındım cunku bende cok sancılı gecırıyorum omrumden omur gıdıyor resmen canım benım optumtamam canım fevzi bey öyle dediyse vardır bir bildiği..ben birbirimizi kontrol edelim diye yazıyordum bundan sonra diğer tpiğe yazarım sadece orda bildirmek durumundayım çünkü..
sana iyi yolculuklar canım şimdiden..iyi oldu ailenle daha çok vakit geçirdin..
reglim devam ama sancım azald şişlik devam ediyor..tartılmamak için zor tutuyorum kendimi..ama hiç kaçak yapmadan aynen devam ediyorum birazdan aramı yapıcam..araşır konuşuruz canım öpüyorum seni..
nıhalcım obur tarafa yazmısın canım tatlı ıstemıyor dıye ısın sırı tam enerjı alımı
ckuru yemısler vucudun ıstedıgı enerjı yı verıyor o yuzden gazala beraber
tamamlanıyorzaten dr ın ıstedıgı o tatlı yoksa duzgun gıdıyor
canım cok sevındım sımdı 4 kılo gıbı degılde daha fazla vermıssın gıbı duruyor nede sureklı paylasımda bulunmuyorsun sureklı kendınden haber ver operımmrb kızlar 5 seansta 4 kilo verdim bugün gittim ben 6.seans için ve 300 gr. vermişim biraz enerjim düşüktü ama haftaya kadar telafi edicem fındığı hep çiğ yemem gerektiğini okuduğum halde hep kavrulmuş yemişim :)) bugün markette eşi beni gördü çiğ fındık var dedi bende bugün artık ona geçiyorum :)
canım cok sevındım sımdı 4 kılo gıbı degılde daha fazla vermıssın gıbı duruyor nede sureklı paylasımda bulunmuyorsun sureklı kendınden haber ver operım
kızlar selam nasılsınsınız sıkı durun bugun dr gıttım 1 900 vermısım cok sevındım
valla cekım vardı bugun trt 2 reportaj yaptılar benı de cektıler
selam canim berlinden sevgilerle almanyaya dondum o yuzden gec oldu kusura bakmakızlar merhaba.bugün 4.seansım için gitmiştim hiç kilo verememişim çok üzüldüm.enerjimde düşük çıktı.neden böyle oldu ki halbuki herzamanki gibi yedim.uffffff canım çok sıkıldı.ne yapmam lazım yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?