Karboksipunktur ile kilolara veda..

Kızlar kusura bakmayın. Daha önce de dediğim gibi hem düğün telaşı hem hayalkırıklığı elim pek yazmaya gitmiyor.
Ben verdiğimi aynen geri aldım. Bugün sekinci seansa gideceğim ve açıkça konuşacağım. Onuncuya kadar duba gibi olacağım. Neyse zaten düğün de yalaştı. Bir de böyle olunca moralim iyice bozuldu.

canım yaaaa ben de seninle aynı durumdayım. 5. seansım oldu hala tık yok. ne metabolizmaymış bizimki..... sıkma canını.... doktorla konuşunca bize de haber ver biz de ona göre önlemimizi alalım. düğün telaşın varmış hayırlı olsun. dediğim gibi sıkma canını gittiğimize değer umarım.......

siz 7 seansta toplam kaç kg verdiniz

sen ne zaman başlamıştın bu uygulamaya?sen seanslara ne kadar aralıklarla gittin? ben temmuzda buradan taşınacağım acaba bu sürece kadar nasıl bir uygulama yapılır? kaç seans olur bir bilgin var mı?

seans nasıl geçti? dr ne dedi salamarcım ? bir değişiklik var mı ? bizimle paylaş çok merak ediyorum ben de cuma gdeceğim bugün regl oldum acaba bunun bir etkisi var mı uygulama da?
sizlere havadisleri veririm gidince. arkadaşlar haberleşelim. hiç ses seda çıkmıyor kimseden bir ben kaldım bir ben.....

Arkadaşlar kusura bakmayın. ışyerinde fırsat buldukça girip yazabiliyorum.
Sonuç yine kilo kaybı yok. Bir de ödem birikmiş. Enerjin düşmüş dedi. Daha çok yemen lazım dedi.
Bakalım bir sonraki seans 8 Mayısta. ınşallah bir netice alacağım.
Gull84 ben ilk üç seansta 3-3,5 kilo vermiştim. Ama sonrasında durdu ve geri gitmeye başladı.

gelişmeleri çok yakından tkip ediyorum ama..sanırım dedikleri gibi işe yaramıyo...bana biraz para tuzağı gibi geldi..

ben de bırakayım o zaman boşuna para ... en kötüsü de boşuna stres eeee 10 seansta olmazsa ne olacak bırakacak mısın devam mı edecek? sen ne kadar arayla gidiyordun seanslara söyler misin? dr ne diyor kesin vereceksin diyor mu 10. seansta ? ben anlamadım bu işi anlayan yardım etsin..

kızlar ben az önce aradım muayeneyi dedim ki arkadaşlardan biri seanstır 7-8 seanstır verememiş benim de bu durum aklıma takıldı dedim bu normal mi diye sordum. kızda bizde 1 seansta verenler var 7-8 seans sonrasında da verenler var dedi. ama biz de amaç kesinlikle kilo kaybı hiç almamak üzere dedi. dr toplantıya gitmiş o yüzden konuşamadım kendisiyle ama cuma günü gidince konuşacağım...

moralini bozma 10.seansa odaklan......ama merak ettiğim ve salamarcım cvp vermeni istediğim konu şu sen ne zaman başlamıştır ve ne kadar aralıklarla seanslara gittin haftada 1 mi yoksa yoksa daha farklı bir süreçte mi?
cvp yazarsan mutlu olurum

Canım ben 18 martta başladım. Beşinci seansa kadar herşey normaldi. Sonra geriye gitmeye başladı.
Bakalım doktor umutlu ama inşallah 8 Mayısta gittiğimde bir netice almış olurum.
ıik iki sean arası 3 gündü. Sonra haftada bir gittim. Bu defa 10 gün sonraya verdi.

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.biliyorum seni sorulara boğuyorum salmarcım peki 10 seanstan sonra olmaması ya da uzatılması gibi bir durum oluyor muymuş duydun mu ya da bahsettiler mi hiç? yok 15 seans yaparız falan filan ........

selam yarın akşam benimde 3.seansım var.Ayrıca doktor sitesi diye bir site var ordan doktora soru sorabiliyorsun cevap veriyor.Senin şişkinliğide sordum bebek besler gibi besleniceksiniz diyor.Diyet mantığını atın kafanızdan nasıl bebek ağlarsa dur sonra yemek vercem diyemezsek vücudumuzada aynı şeyi yapmalıyız diyor.Dediklerimi yap sorun yok diyor.Yarın gittikten sonra yazarsan sevinirim.

kızlar kilo az bişi vermişim çok çok az 100 gr ama 1800 küsür olan günlük kalorimi 2000 kaloriye çıkarmam gerekiyormuş. tetiklemek için. 10 gün sonra yazarım size bol bol besleneceğim. moralimizi bozmak yok........olcak bu iş olcak

senin sonucunu da merakla bekliyorum.......

senin sonucunu da merakla bekliyorum.......

Nihayet 3.seansım bitti 200g bende almışım ama bu 3. seansta normalmiş suyu çok tüketmeye başladığım için yağ yakımı başlamış.Regl olduğum için herşey yolunda dedi.
Dün özellkle konuşturdum doktoru.Dedim geri alanlar var kiloyu dediklerimi yapmazlarsa alırlar dedi.Bu hafta enerjim düşmüş biraz daha çok ye dedi.4. seansım 9 mayısta .

benimde durumum aynı .... enerjim düşükmüş... bakalım nolcak beklemedeyim bugün dr un dediği gibi börek yedim. bakalım nolcak:)))))

arkadaşlar benımde 4.seansım bitti toplamda 5 kilo verdım.ama benım kikom fazla olduğu için sizlerden hhızlı vermiş olabilirim.arkadasımla beraber başladık ama o daha 1 kılo verdı.ona yememişsin dedi.10 mayısta 5. seansım gelişmeleri yazarım.

GÜLLL844 SLM
yaaaaaaaaaaa haksızlık buuuuu:) tebrikler senin adına sevindim.ama kendi adıma da sevinmek istiyorum ve bu yüzden sana neler yediğini sormak istiyorum ölçülerini de yazarsan sevinirim.

GÜLLL844 SLM
yaaaaaaaaaaa haksızlık buuuuu:) tebrikler senin adına sevindim.ama kendi adıma da sevinmek istiyorum ve bu yüzden sana neler yediğini sormak istiyorum ölçülerini de yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…