siz 7 seansta toplam kaç kg verdinizKızlar kusura bakmayın. Daha önce de dediğim gibi hem düğün telaşı hem hayalkırıklığı elim pek yazmaya gitmiyor.
Ben verdiğimi aynen geri aldım. Bugün sekinci seansa gideceğim ve açıkça konuşacağım. Onuncuya kadar duba gibi olacağım. Neyse zaten düğün de yalaştı. Bir de böyle olunca moralim iyice bozuldu.
Kızlar kusura bakmayın. Daha önce de dediğim gibi hem düğün telaşı hem hayalkırıklığı elim pek yazmaya gitmiyor.
Ben verdiğimi aynen geri aldım. Bugün sekinci seansa gideceğim ve açıkça konuşacağım. Onuncuya kadar duba gibi olacağım. Neyse zaten düğün de yalaştı. Bir de böyle olunca moralim iyice bozuldu.
Kızlar kusura bakmayın. Daha önce de dediğim gibi hem düğün telaşı hem hayalkırıklığı elim pek yazmaya gitmiyor.
selam yarın akşam benimde 3.seansım var.Ayrıca doktor sitesi diye bir site var ordan doktora soru sorabiliyorsun cevap veriyor.Senin şişkinliğide sordum bebek besler gibi besleniceksiniz diyor.Diyet mantığını atın kafanızdan nasıl bebek ağlarsa dur sonra yemek vercem diyemezsek vücudumuzada aynı şeyi yapmalıyız diyor.Dediklerimi yap sorun yok diyor.Yarın gittikten sonra yazarsan sevinirim.teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.biliyorum seni sorulara boğuyorum salmarcım peki 10 seanstan sonra olmaması ya da uzatılması gibi bir durum oluyor muymuş duydun mu ya da bahsettiler mi hiç? yok 15 seans yaparız falan filan ........
selam yarın akşam benimde 3.seansım var.Ayrıca doktor sitesi diye bir site var ordan doktora soru sorabiliyorsun cevap veriyor.Senin şişkinliğide sordum bebek besler gibi besleniceksiniz diyor.Diyet mantığını atın kafanızdan nasıl bebek ağlarsa dur sonra yemek vercem diyemezsek vücudumuzada aynı şeyi yapmalıyız diyor.Dediklerimi yap sorun yok diyor.Yarın gittikten sonra yazarsan sevinirim.
senin sonucunu da merakla bekliyorum.......