- 28 Ağustos 2008
- 223
- 0
- 48
canım ne kadar isterse yiyorum kısıtlama yapmıyorum açıkçası.Doktor iyice doyana kadar ye dedi.Özellikle tel tel peynir ve kaşar yiyorum.Sen incelmeyi ne zaman hissetmeye başladın.Kaçıncı seansta hani şu kıyafetler bollaşmaya başlıyor?,kaçıncı seanstasın birde ben ücreti çektim aşağıya bilgin olsun 10 seans 600 olarak anlaştık şu 5im bitsim 450 vermiştim 150 daha verip ikinci 5i alıcam doktor bana 15 seans çok iyi olur dedi toplamda bakalım şu 10 bitsinde ona göre karar veririm.evet benim de az da olsa yüreğime su serpildi. sen ne kadar peynir yiyorsun....hani ben çok yiyorumda sizlere de sorayım dedim. hani ölçü olarak
:teytey:950 gr daha gitti herşey yolunda haftaya 5. senasım var.Olacak olacak bu iş.Doktorla bugün rahat rahat konuştum.Herşeyi sordum.Bana probiyotik toz da kullanabilrisin mama gibi dedi.Kilo kaybını hızlandırıyormuş.Enerji gayet iyi gidiyor.İncelmede göreceksin dedi çok mutluyum darısı size arkadaşlar:)valla pantalonumun bel kısmı bayağı bol zaten benim göbeğim yok ama basen ve kalçalarımdan gitmesini istiyorum. ben de sorayım şu indirim işini..... ben de 5. seanstan sonra hissettim biraz ama bakalım nolcak pazartesi günü anlayacağım.....
:teytey:950 gr daha gitti herşey yolunda haftaya 5. senasım var.Olacak olacak bu iş.Doktorla bugün rahat rahat konuştum.Herşeyi sordum.Bana probiyotik toz da kullanabilrisin mama gibi dedi.Kilo kaybını hızlandırıyormuş.Enerji gayet iyi gidiyor.İncelmede göreceksin dedi çok mutluyum darısı size arkadaşlar:)
bişi sorucam dr kaç günlük enerji olarak kaç kalori aldığını ya da yaktığını söyledi mi ya da sen ekrandan görebildin mi?
Canım ben 71.2 ile başladım 2. seansta 69,5 tum 3.seansta reglden 69.7 oldum yani 200g aldım 4.seansımda 68.8 oldum.5.seansta 68 olcakmışım.Sen kaç seansta ne verdin yazarmısn.Valla arada pasta da yedim dondurmada ama toplasan 2-3 ü geçmez.sen şuan kaç kilosun?????bu kadar susamanın nedeni peynir yemekten benimde öle oluyor...:)
kilo veremedğimde ben abanta gitmiştim gezmeye tabii bünye alışık olmadığı için vücudum su topladı 3 hafta her yerim şiş ve ağrı ile geçti ancak 3 hafta sonunda 4-5 seanstan sonra sıkılaşmayı hissettim.ben 57 kilo ile başladım 5. seanstan sonra sıkılaşma hissettim pantalonumda 53 kilo olmak istiyorum ileride geri almamak için karboksipunkturu tercih ettim. 6. seansa gittim bugün dorktor devam güzel dedi. ben de 12 seansa alacağım 1 aylık bir kampanya yapılmışya ona katılacağım. 5 kilo vermek istiyorum... pantalonlarım bollaştı ama basenlerimde ve kalçamdan rahatsız oluyorum. ama en azından şimdi biraz daha mutluyum. diğer seansım perşembe günü olacak.
kilo veremedğimde ben abanta gitmiştim gezmeye tabii bünye alışık olmadığı için vücudum su topladı 3 hafta her yerim şiş ve ağrı ile geçti ancak 3 hafta sonunda 4-5 seanstan sonra sıkılaşmayı hissettim.ben 57 kilo ile başladım 5. seanstan sonra sıkılaşma hissettim pantalonumda 53 kilo olmak istiyorum ileride geri almamak için karboksipunkturu tercih ettim. 6. seansa gittim bugün dorktor devam güzel dedi. ben de 12 seansa alacağım 1 aylık bir kampanya yapılmışya ona katılacağım. 5 kilo vermek istiyorum... pantalonlarım bollaştı ama basenlerimde ve kalçamdan rahatsız oluyorum. ama en azından şimdi biraz daha mutluyum. diğer seansım perşembe günü olacak.
nerelerdesiniz kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor ne alemdesiniz?