Karboksipunktur ile kilolara veda..

evet benim de az da olsa yüreğime su serpildi. sen ne kadar peynir yiyorsun....hani ben çok yiyorumda sizlere de sorayım dedim. hani ölçü olarak
canım ne kadar isterse yiyorum kısıtlama yapmıyorum açıkçası.Doktor iyice doyana kadar ye dedi.Özellikle tel tel peynir ve kaşar yiyorum.Sen incelmeyi ne zaman hissetmeye başladın.Kaçıncı seansta hani şu kıyafetler bollaşmaya başlıyor?,kaçıncı seanstasın birde ben ücreti çektim aşağıya bilgin olsun 10 seans 600 olarak anlaştık şu 5im bitsim 450 vermiştim 150 daha verip ikinci 5i alıcam doktor bana 15 seans çok iyi olur dedi toplamda bakalım şu 10 bitsinde ona göre karar veririm.

valla pantalonumun bel kısmı bayağı bol zaten benim göbeğim yok ama basen ve kalçalarımdan gitmesini istiyorum. ben de sorayım şu indirim işini..... ben de 5. seanstan sonra hissettim biraz ama bakalım nolcak pazartesi günü anlayacağım.....

:teytey:950 gr daha gitti herşey yolunda haftaya 5. senasım var.Olacak olacak bu iş.Doktorla bugün rahat rahat konuştum.Herşeyi sordum.Bana probiyotik toz da kullanabilrisin mama gibi dedi.Kilo kaybını hızlandırıyormuş.Enerji gayet iyi gidiyor.İncelmede göreceksin dedi çok mutluyum darısı size arkadaşlar:)

yaaaa sen neler yapıyorsun da bu kadar çok veriyosunnnn???? senin adına çok sevindimmmmmm...:))))
ben ne zaman vericemm yaaaaaaaaaaaa..... sen neler yiyorsun göz kararı yazar mısın? :)))) spor falan yapıyor musun?

bişi sorucam dr kaç günlük enerji olarak kaç kalori aldığını ya da yaktığını söyledi mi ya da sen ekrandan görebildin mi?

bişi sorucam dr kaç günlük enerji olarak kaç kalori aldığını ya da yaktığını söyledi mi ya da sen ekrandan görebildin mi?

canım valla öyle dikkat ederek bişeyler yapmıyorum.Sabah işe gidip bilgisayarın karşısında bi yandan iş bi yandan kahvaltı yapmak için uğraşıyorum.Marketten telli peynir alıyorum elime alıp yemesi kolay olduğu için yada iri dilinmiş kaşar.1 avuç fındık 1 avuç badem yada ceviz üzeirne bal döküp çayla yiyorum.Bazende evden yumurta haslayıp götürüyorum bunlarla yumurta yiyorum bazende salam yiyorum ama ölçüm yok hani karnım şişipte yemek istemeyene kadar yiyorum.Yani o köpük tabakta ki telli peynir bitiyoda bazen.Sonra içim yanıyo öğleye kadar suya dayıyorum kendimi ama içim istiyo zorlyarak değil yani.Öğlen 12.30 bizim yemek saati.Ev yemeği pişiyo bazen tavuk bazen izmir köfte ne varsa 1 dolu tabak yemek alıp içine ceviz badem dolduruyorum yemek bitene kadar yiyorum ama yemekten ölcek gibi oluyorum .Sonra parka çıkıyoruz arkadaşımla 1yada 2tur yürüyoruz toplsaan 1 km.ağır ağır sohbet eder gibi yürüyoruz.bazende marketleri geziyoruz.Gelip 1 kupa yeşil çay içiyorum ve devamı su gene.Saat 3.5 bizim çay saati ya çilek yoğurt yada elma yoğurt yada 2 dilim su böreği çay oluyo.Akşam 1 tabak sebze ne varsa yada 1 kase çorba zaten içim almıyo fazlasını saat 10 gibi akşam 1 nescafe içiyorum işte böyle benim yediklerim.Haftaya 68 olcakmışım doktor öle dedi.Kalori hesabı falan yok enerjim iyiymiş devam yani.Darısı sana çok mutlu çıktım doktordan .

Buarada tüm kadınlar kulübü annelerinin anneler gününü kutluyorum.Zayıf ve sağlıklı anneler olarak kalmak dileğiyle

gidince doktor a sorar mısın ya da ekrana bakar mısın kaç kalori alıyorsun???? ben de senin gibi besleniyorum ama şunu söyleyebilirim bu hafta 36 bedeb olan pantalonlarıma rahatlıkla girmeye başladımmm. inş yarın sabah gidince dr olumlu bişiler söyler.... hiç kaçamak yapıyor musun? ben yapmyordum ama bugün canım fıstık çekti ben de yedim(((( teşekkürler açıklamaların için...

sen şuan kaç kilosun?????bu kadar susamanın nedeni peynir yemekten benimde öle oluyor...:)

sen şuan kaç kilosun?????bu kadar susamanın nedeni peynir yemekten benimde öle oluyor...:)
Canım ben 71.2 ile başladım 2. seansta 69,5 tum 3.seansta reglden 69.7 oldum yani 200g aldım 4.seansımda 68.8 oldum.5.seansta 68 olcakmışım.Sen kaç seansta ne verdin yazarmısn.Valla arada pasta da yedim dondurmada ama toplasan 2-3 ü geçmez.

Beannu sana bişey sorucam hani sen kilo veremediğin dönemde incelmeyi hissediyomuydun?Kaçıncı seanstasın kaç kilosun idealin kaç senin çizelgeye göre ve o ideale ulaşana kadar devam edicenmi.Bana toplamda 15 seans olursa ulaşırsın dedi.Benim seans aralıkları hep 1 hafta oldu bundan sonrasıda aynımı oluyor paylaşırmısın.

kilo veremedğimde ben abanta gitmiştim gezmeye tabii bünye alışık olmadığı için vücudum su topladı 3 hafta her yerim şiş ve ağrı ile geçti ancak 3 hafta sonunda 4-5 seanstan sonra sıkılaşmayı hissettim.ben 57 kilo ile başladım 5. seanstan sonra sıkılaşma hissettim pantalonumda 53 kilo olmak istiyorum ileride geri almamak için karboksipunkturu tercih ettim. 6. seansa gittim bugün dorktor devam güzel dedi. ben de 12 seansa alacağım 1 aylık bir kampanya yapılmışya ona katılacağım. 5 kilo vermek istiyorum... pantalonlarım bollaştı ama basenlerimde ve kalçamdan rahatsız oluyorum. ama en azından şimdi biraz daha mutluyum. diğer seansım perşembe günü olacak.

Canım ya sen benden iyisin ben hayatım boyunca göremedim 63 ün altını.İnşallah olacak inanıyorum benim tek şansım heryerime dağınık kilom.Öyle tek bir yerde fazlalığım yok.En çok bacaklarımın incelmesini istiyorum sıklaşma nerelerde oluyor kol bacak bel inceliyormu yani?Benim seansım cumartesi valla inceleyimde kilo kalsada olur 38 bedene girmeyi istiyorum.Senin yolun kısa benim daha verilecek 10 kg var ideal için.

1 aylık kampanyadan haberim yok benim.Neymiş bu açıklarmısın.7.seansa gidiceksin anlaşılan.Sen 10 seans almıştın dimi kaç seans daha alıcaksın?

ben 5 seans aldım ama bugün gittiğimde yaz kampanyası başlatmışlar istersen onu al dediler haftada i 2-3 kez gibi bişi
12 seans 800tl birde pure detox hediyesi ben de onu kabul ettim...hızlandırıcıymış ama sen bir sor onun sana uygun olup olmadığını doktor tavsiye ediyor zaten. en çok bel kısmımda hissettim. ama dediğim gibi benim göbeğim yık sadece pantalon giyince basen kısımlarımın duruşundan hoşlanmıyorum. ama şuan 36 beden pantalonlarıma çok rahat giriyorum. evet perşembe günü 7. seansa gideceğim.ama şöle bişi var benim sağlık sorunlarım olduğu için ve metabolizmam yavaş çalışıyor yani senin şeker -haşhimato gibi bir sağlık sorunun yoksa daha hızlı kilo kaybı olabilir sende.. inşallah hepimiz için hayırlısı olur... heyecanla bu ayın bitmesini bekleyeceğim. umarım dileğimiz oluırrr bol peynir yemeler.:)))

kızlar nerelerdesiniz ? ses soluk çıkmıyor hiçç naptınız nettiniz nasıl gidiyor?

nerelerdesiniz kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor ne alemdesiniz?

başbaşa kaldık beannu.Salamarda kayboldu malum düğün telaşı var kızın.Yarın doktor bana gelcek işyerimize detayları konuşurum tekrar bende cumartesiyi iple çekiyorum.Şu paket işinede bir el atalım bakalım ne olcak.Pur detoxu aldın dimi nasıl kullanıyorsun başladınmı tadı nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…