Karboksipunktur ile kilolara veda..

GÜLLL844 SLM
yaaaaaaaaaaa haksızlık buuuuu:) tebrikler senin adına sevindim.ama kendi adıma da sevinmek istiyorum ve bu yüzden sana neler yediğini sormak istiyorum ölçülerini de yazarsan sevinirim.

canım valla ben ilk hadta sabahları ekmek yemedım 2.2. kılo verdım.suanda sabahları 1 dılım ekmek yiyiyorum.öğlen tavuk bakıl et herhangibiirini yada sebze ikindiyi genelde atlıyorum .cünkü sabha kadar calıştığım ve ertesı gunde uyuduğum için için öğlen ve ikindi bir oluyo benım için akşamları ise sade corba içiyorumveya sebze ve 8 den sonra bişi yemıyorum cok acıkırsam bı parca ekmek yada 3-4 tane badem veya bardak corbalardan içiyorum aralarda mavi yeşil bisküvilerdende yediğim oluyo.cünkü sabah akadar calışıyorum.96.6 kilo ile başladım bugun 4.seansımdı 91.5 ama bende korkmaya başladım inşallah almam

bide sabahları kavaltıda sucuk veya sosis veya yumurta yanınsa domates salatalık yiyiyorum öğlende normal yiyiyorum ama akşamları abartmıyorum şeker kesinlikle kullanmıyorum çay ve kahvede tatlandırıcı kullanıyorum daha önümde vermem gereken 20 kılo var allah yardımcımız olsun:))))))))))

benim 4 kilo vermem gerekiyor. senin gibi besleniyorum. günlük ortalama kaç kalori alıyorsun? ne söylüyor dr bu konuda? teşekkürler.

benim 4 kilo vermem gerekiyor. senin gibi besleniyorum. günlük ortalama kaç kalori alıyorsun? ne söylüyor dr bu konuda? teşekkürler.

canım ben kalori hesabı yapmıyorum.buarada dr.un dediği fındık fıstık olayınıda her öğünde yemıyorum ben karnım cok acsa tüketiyorum.(çünkü cok sivilce yapıyo)bence burda önemli olan akşam öğünu kesinlikle fazla kaçırmayın ben akşamları az yiyiyorum (çorba yada sebze türü)Dr.'gelince dr.pek fazla konuşmuyo malesef sadece gayet ii dedi o kadar zaten cok yoğun oluyo sen içerdeyken baska hasta girmiş oluyo malesef
bence sen bu 4 kiloyuda 1 ay içinde cok rahat verirsin karboksiye bile gerek kalmadan ama mutlaka akşamları azaltmak gerekıyo.şimdiden kolay gelsşn hepimize

kaloriyi dr hesaplıyorya ondan sordum hani gidince ölçüyor bir tablo çıkıyorya oradan ... ben şeker ve haşhimato(tiroid) hastasıyım o yüzden tek başıma veremiyorum. zaten bunlar yüzünden kilo almıştım.karboksipunkturu da bu yüzden seçtim.
ben her ögün yoğurdumun içine karıştırıyorum.ezmiştim. ben çok peynir yiyorum acaba siz de benim kadar yiyor musunuz valla içimde peynir fındık ceviz ağacı çıkacak.dr konusunda haklısın az konuşuyor. sanki bilet gişesi gibi içerisisi. giriyosun çıkıyosun....:))akşamları ayran çorbası içiyorum ... saat 7-8 den sonra birşey yemiyorum. benim enerjim düşükmüş bol bol cevzi falan yemelisin dior. en iisiii ben peyniri azaltayım cevizi vs arttırayım.

dr.bana hiç bişi demiyo şn yap bunu ye falan filan diye sadece kiloma bakıyo o kadar o tabloyla ilgilide yorum yapmuyo .iyi iyi diyo sadece:))) ben senın kadar peynır yemıyorum sabahları cok az yiyiyorum ama peynırı pek sevmedığımden ama çerez olayındada hep badem veya ceviz yiyiyorum cünkü onlar iştahı kesiyo gercekten ama buaralar yemıyorum cünkü kuruyemiş ağacı cıkcak içimde gerçekten 10 gundur falan tuketmıyorum canım

sana çok soru soruyorum farkındayım. ne kadar peynir yiyorsun? ne kadar çerez yiyorsun? çok meraklıyım ona göre ben de azaltayım peyniri ya da çerezi arttırayım. . dr un dediği gibi 4 öğün mü besleniyorsun? yoksa atlıyor musun birebir yapıyor musun ? kayısı incir tüketiyor musun?ne kadar peki? diğer kızlardan hiç ses soluk çıkmıyor nasıl gidiyor onların ki acaba? teşekkürler şimdiden cevapların için...

yok canım önemli diil istedini sorabılırsın.peynır kıbrıt kutusu kadar falan ama özellikle değil ben peynırı pek sevmediğimden.hergun deil ama haftada 2-3 gun kuru kayısı yıyıyorum kavaltıdan önce.4 öğün beslenmiyorum.ben sabaha kadar calışıyorum ertesı gunde uyuyorum.uyandığımda öğlen oluyo yanı 3öğün falan yemiş oluyorum.çerez olayı ise ilk 2 seans düzenli yedım dr.un dediği gibi bi avuç fazla değil.(badem-ceviz yedım genelde)ama 3.seanstan berı hiç yemedım nerdeyse cok sivilce yaptı:)))ama şimdi yine baslıcam cünkü çerezlerı yemeyınce canım ekmek istemeye başladı sankı.bide ben cok kahve içiyorum (ikisi bir arada tatlandırıcıyla tabı) ve iştahı gercekten azaltıyo.kahvaltıda bile çay yerıne kahve içiyorum canım pek bişi istemıyo o yuzden biraz uzun oldu galiba:)))))))

teşekkür ederim öncelikle.pazartesi de benim seansım var. bakalım nolcak merak ediyorum.bir şey daha sormak istiyorum. bu uygulamaya başlamadan önce yeme düzenin nasıldı? daha çok mu yiyordun daha az mı ben 6 öğün besleniyordum şimdi ise 4 öğün oldu. metabolizmamda bu durumu hala kabullenemiyor sanırım

canım valla ben ne bulsam yiyiyodum:))))))) özellikle fast food hazır gıdalar en cokta tatlı ve abur cubur şimdi ide anlattığım gibi pzt.sonuclarını bekliyorum bende 10 mayısta gidicem yazarım yine

anladım. benim beslenme şeklim 6 öğün şeklindeydi. şimdiki beslenme tarzıma ilk başta alışmakta çok zorlandım ama şimdi rahatım.... bayağı alıştım..

salamar nereleredesin ?
son durum nedir? merak ediyorum.

aşkolsun beni sormuyosun hiç
Cumartesiye 4.seansım var .Bu arada doktor sitesinde sorunu gördüm.Bugün ayrıca birbilgi daha öğrendim ve paylaşmak istedim sizinle incelme 5. seanstan sonra hissedilmeye başlıyormuş 10. seanstan sonrada kilo kaybı artıyormuş.Senin kaç oldu beannu yiye yiye bi hal olduk ya :)

bakıyorumda yakın takip altındayım. :)))))
ben seni kayıplara karıştın sanıyordum....:))))) valla bişi söliyim vücudumda incelme olduğunu hissediyorum ama bunun sonu ne olur bilmiyorum. senin nasıl gidiyor.... peynir arası ceviz nasıl ama :)))))) salamardandan ses çıkmadı henüz merak ediyorum...

sen vermiş misin bu hafta? neler yiyip içiyon? ne kadar yiyorsun? merakımı giderir mizin ?????:))))))))))))))))

Arkadaşlar kusura bakmayın. Düğüne 2 hafta kaldı. Başımı kaşımaya vaktim yok. O yüzden geç geç yazıyorum. Dün gittim doktora. Tekrar kilo vermeye başladım. Biraz içim rahatladı.
Düğüne az kaldığı için önümüzdeki hafta salı ve cumartersi çağırdı. Bakalım 2 haftada daha iyi sonuçlar alabilecek miyim?
Haftaya gittiğimde fırsat bulur bulmaz yazmaya çalışırım...

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok sevindimmm senin adına....... tabii kendi adıma da ucu bize de dokunuyor...
kkolay gelsin canım.

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok sevindimmm senin adına....... tabii kendi adıma da ucu bize de dokunuyor...
kkolay gelsin canım.
Selam canım salamarın haberine çok sevindim inşallah bizde vericez
ben kahvaltıda kaşar peynir üzerine ceviz koyup brde bal döküyorum harika oluyor tavsiye ederim.yumurta zeytin badem peynir kahvaltı böyle öğlende ne yemek varsa içine atıyorum bademi fındığı yiyorum ikindi elma yoğurt yada börek çay şeklinde akşamda çorba yada sebze yemeği ama çok çok su içmeye başladım.Yarın 2 de randevum var.Sonucu yazıcam.Valla salamar yüreğime su serpti gerçi onun düğün telaşı var ondanda vermiştir genelde bu zamanlarda kilo kaybı olur .:)

evet benim de az da olsa yüreğime su serpildi. sen ne kadar peynir yiyorsun....hani ben çok yiyorumda sizlere de sorayım dedim. hani ölçü olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…