Karatay Günlüğüm

Eşimin gelmesine son 35 gün kızlar. Çok heycanliyim ve o 65 görülecek başka yolu yok

70 lerdeyim kusurati vardır. En az 5 kilo vermem lazım. 35 günlük program yapıcam kendime

Aksam a ciger pisiriyorum. 20 dk yurudum arada. Evi söyle bir düzene koydum bugün. 15 güne kaynim in düğünü var

Bu günün menüsü
Sabah 12.00
Tavuk suyu çorba
Et İskender
Ayran

Akşam 19.00
Domatesli biberli sos
Peynir zeytin
1 dilim tbe

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

İyi yapmışsın canım oğlun nasıl büyümüştür artık dimi sıkmıyordur artık seni
Dün bozdum yaa çok kızıyorum kendime off. 1 ay sonra 2 yaşına giriyor paşam. Çok şükür eskisi gibi yorucu değil sadece eşimin olmamasından kaynak li zorlanıyorum.

Bugün guzel geçsin inşallah dün bozdum bugün acayip vicdan yaptım
Menü vereceğine odaklan kuzum o zaman bozmazsın birde eşin gelecek seni zayıf görsün istiyorsun dimi onun için sık dişini
Biraz ver ki eşin ile rahat ol
Yerken

Menü vereceğine odaklan kuzum o zaman bozmazsın birde eşin gelecek seni zayıf görsün istiyorsun dimi onun için sık dişini
Biraz ver ki eşin ile rahat ol
Yerken
yaa aslında üzgündüm. dün akşam üstü kayınbabamın siroz olduğunu öğrendim.uyuyamadım 3 gibiydi gece yattığımda.çok üzüldüm. eşime uygun bir şekilde anlattım benden duysun istedim. kayınvalidem felaket senaryosuyla anlatırdı kafayı yerdi orda adam. gece uzun olunca bozdum aslında. eşimin gelmesine 34 gün kaldı.o geldikten 1 hafta sonra oğlum 2. yasına basacak. ufak bir kutlama yapıcaz aramızda o zamana kadar hedefe ulaşırım inşallah ta. bir türlü 6 şı rakamı göremedim çok kızıyorum kendime. çok zor süreçten geçtim aslında eşimin ilk gittiğinden bu yana 13 kilo falan verdim de hala kiloluyum ama kurtulamıyorum tamamen yaa

sabah kahvaltıda 2 haş yum peynir zeytin salatalık domates çay
şimdi 3 kepçe tavuk suyuyla şehriye çorbası yedim
akşama 2 kepçe şehriye çorbası ve karnabahar yicem.

sabah kahvaltıda 2 haş yum peynir zeytin salatalık domates çay
şimdi 3 kepçe tavuk suyuyla şehriye çorbası yedim
akşama 2 kepçe şehriye çorbası ve karnabahar yicem.
Gayet güzel menü böyle yap her gün süper gider canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…