- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Dönemediniz.uzun surdu bu tatil.Günaydın
Üyeliği iptal edilmiş maalesefDönemediniz.uzun surdu bu tatil.
Persembe den beri.
Hala uzgun gorunuyorsunuz
Niye iptal edilmiş kiÜyeliği iptal edilmiş maalesef
7. Takım kapandı oraya yazan herkesin üyeliği iptal edildi.Niye iptal edilmiş ki
Kız benim sonradan çark etti ismini degismissin heralde dimi. Evet az kaldı çok şükür çok zor günler geçirdim Allah a şükür bitmesine bişey kalmadı. Sen nasilsin nasıl gidiyor hamilelik çocuklar nasıl7. Takım kapandı oraya yazan herkesin üyeliği iptal edildi.
Sen nasılsın. Şafak az kalmış allahın izniyle sağ salim gelir inşllah
İyiyim çok şükür canım. Hamilelik de iyi çok şükür şimdilik herşey yolunda.Kız benim sonradan çark etti ismini degismissin heralde dimi. Evet az kaldı çok şükür çok zor günler geçirdim Allah a şükür bitmesine bişey kalmadı. Sen nasilsin nasıl gidiyor hamilelik çocuklar nasıl
Aminnİyiyim çok şükür canım. Hamilelik de iyi çok şükür şimdilik herşey yolunda.allah sağ salim kavuştursun inşallah
Bilgi icin tesekkur ederim.Üyeliği iptal edilmiş maalesef
Merhabalar tabi ki katılabilirsin bende Doğum yaptım senşn gibi bende kile vermek istiyorum kendini tanıtır mısın bizeMerhabalar bende katılmak isterim dogum sinrasi vermem gereken 2o kilom var
Evet canımm olalım tabi ki ben çok istiyorumKızlar aktif olunacak sa ben varım. Başlangıç kilolari bile vermedik daha
Pazartesi günü olsa daha iyi olur bence hem hafta sonu kacamagini önler. Haftada 1 tartılmak yeterli sürekli tartilinca geriliyor insan. Şahsen ben öyle oluyorumTartı günü ne zaman olsun