- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
akşamüstü yürüyüş yapıcam inşallah. sen sporu nasıl yapıyorsunGayet güzel menü böyle yap her gün süper gider canımm
Çok geçmiş olsun canımyaa aslında üzgündüm. dün akşam üstü kayınbabamın siroz olduğunu öğrendim.uyuyamadım 3 gibiydi gece yattığımda.çok üzüldüm. eşime uygun bir şekilde anlattım benden duysun istedim. kayınvalidem felaket senaryosuyla anlatırdı kafayı yerdi orda adam. gece uzun olunca bozdum aslında. eşimin gelmesine 34 gün kaldı.o geldikten 1 hafta sonra oğlum 2. yasına basacak. ufak bir kutlama yapıcaz aramızda o zamana kadar hedefe ulaşırım inşallah ta. bir türlü 6 şı rakamı göremedim çok kızıyorum kendime. çok zor süreçten geçtim aslında eşimin ilk gittiğinden bu yana 13 kilo falan verdim de hala kiloluyum ama kurtulamıyorum tamamen yaa
Ben yürüyüş yapıyorum sitenin bahçesinde ama asıl Leslie ye başlamak istiyorum canım ben şu değerlerim bir otursun tsh değerlerimakşamüstü yürüyüş yapıcam inşallah. sen sporu nasıl yapıyorsun
evet çok zor oldu.arada yiğenlerim kaldı.benim için hayatımın en zor dönemiydi diyebilirim.hem maddi hem maneviÇok geçmiş olsun canım
Sen kendi evinde mi kaldın hep eşin askerde iken zor oldu mu
tsh yüksekmi çıktıBen yürüyüş yapıyorum sitenin bahçesinde ama asıl Leslie ye başlamak istiyorum canım ben şu değerlerim bir otursun tsh değerlerim
Anlıyorum canımm kolay değil tabievet çok zor oldu.arada yiğenlerim kaldı.benim için hayatımın en zor dönemiydi diyebilirim.hem maddi hem manevi
gerçekten mi? ben bilmiyordum çokk geçmiş olsun. bende yaşadım 8 aylık doğdu paşam.Birde gebelik zehirlenmesi beni mahvetti çok kilo aldın şimdi değerler ile uğraşıyorum canımm
Evet kuzum Aralık 0.4-4.8 benim ki 25.58 çıktı ilk sonra 25.69 şimdi 19.6 çıktı ilaç dozu ayarlamaya çalışıyoruztsh yüksekmi çıktı
Evet canım bende 35 haftalık Doğum yaptım oğlumugerçekten mi? ben bilmiyordum çokk geçmiş olsun. bende yaşadım 8 aylık doğdu paşam.
düzene oturur doğumda yeni yaptığın için hormonların düzene girmesi zaman alıyor.Evet kuzum Aralık 0.4-4.8 benim ki 25.58 çıktı ilk sonra 25.69 şimdi 19.6 çıktı ilaç dozu ayarlamaya çalışıyoruz
Birde şimdi nasıl oğlun ne derece de geçirdin sen kuzumgerçekten mi? ben bilmiyordum çokk geçmiş olsun. bende yaşadım 8 aylık doğdu paşam.
Ya patlayacak gibi şiştim kuzum anlatmak zor yaşadın biliyorsundüzene oturur doğumda yeni yaptığın için hormonların düzene girmesi zaman alıyor.
72 ile hamile kaldım 100 le doğuma girdim.doğum sonrası 85 kiloydum. bir türlü düzen kuramadım kendime.eşim askere gittiğinde yine 83 lerdeydim. 70 civarıyım şu ara.Evet canım bende 35 haftalık Doğum yaptım oğlumu
Sende çok kilo aldın mı kuzum
en ağır şekilde atlattım 10 gün yoğun bakımda kaldım oğlumda küvezde kadı.48 saat uyutmuşlar beni.eşime uyanamayabilir herşeye hazırlıklı ol demişler. oğlum biberona alıştı sonra emmedi beni en çok o üzdü.kısaca ölümden döndük diyebilirim. çok şükür paşa şimdi iyi başta böbrektekalp ritminde sorun çıktı tabi. sonra tüm kntrolleri yapıldı çok şükür grdi yoluna.siz iyisiniz değil mi?Birde şimdi nasıl oğlun ne derece de geçirdin sen kuzum
Ay kuzum ben 28-30 kilo arası aldım benden hiç gitmesi kilo meğer tsh lar da uçmuş72 ile hamile kaldım 100 le doğuma girdim.doğum sonrası 85 kiloydum. bir türlü düzen kuramadım kendime.eşim askere gittiğinde yine 83 lerdeydim. 70 civarıyım şu ara.
zamanla geçer. ne kadar oldu ki doğum yapalı. yeniyse daha herkers öyle oluyorYa patlayacak gibi şiştim kuzum anlatmak zor yaşadın biliyorsun
emziriyorsan çabuk verirsin.Ay kuzum ben 28-30 kilo arası aldım benden hiç gitmesi kilo meğer tsh lar da uçmuş
Şükür canım bizde iyiyiz küveze girmedi ama çok küçük doğdu bende sıkı kontrolde idim ama değerler den alt üst oldu herşey toplamaya çalışıyorumen ağır şekilde atlattım 10 gün yoğun bakımda kaldım oğlumda küvezde kadı.48 saat uyutmuşlar beni.eşime uyanamayabilir herşeye hazırlıklı ol demişler. oğlum biberona alıştı sonra emmedi beni en çok o üzdü.kısaca ölümden döndük diyebilirim. çok şükür paşa şimdi iyi başta böbrektekalp ritminde sorun çıktı tabi. sonra tüm kntrolleri yapıldı çok şükür grdi yoluna.siz iyisiniz değil mi?
6 ay oldu canımm Doğum yapalızamanla geçer. ne kadar oldu ki doğum yapalı. yeniyse daha herkers öyle oluyor