Karatay Günlüğüm

Çok geçmiş olsun canım
Sen kendi evinde mi kaldın hep eşin askerde iken zor oldu mu

Evet canım bende 35 haftalık Doğum yaptım oğlumu
Sende çok kilo aldın mı kuzum
72 ile hamile kaldım 100 le doğuma girdim.doğum sonrası 85 kiloydum. bir türlü düzen kuramadım kendime.eşim askere gittiğinde yine 83 lerdeydim. 70 civarıyım şu ara.

Birde şimdi nasıl oğlun ne derece de geçirdin sen kuzum
en ağır şekilde atlattım 10 gün yoğun bakımda kaldım oğlumda küvezde kadı.48 saat uyutmuşlar beni.eşime uyanamayabilir herşeye hazırlıklı ol demişler. oğlum biberona alıştı sonra emmedi beni en çok o üzdü.kısaca ölümden döndük diyebilirim. çok şükür paşa şimdi iyi başta böbrektekalp ritminde sorun çıktı tabi. sonra tüm kntrolleri yapıldı çok şükür grdi yoluna.siz iyisiniz değil mi?

72 ile hamile kaldım 100 le doğuma girdim.doğum sonrası 85 kiloydum. bir türlü düzen kuramadım kendime.eşim askere gittiğinde yine 83 lerdeydim. 70 civarıyım şu ara.
Ay kuzum ben 28-30 kilo arası aldım benden hiç gitmesi kilo meğer tsh lar da uçmuş

Şükür canım bizde iyiyiz küveze girmedi ama çok küçük doğdu bende sıkı kontrolde idim ama değerler den alt üst oldu herşey toplamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…