- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Tamam bana uyar pazertesi olsun tartı günüPazartesi günü olsa daha iyi olur bence hem hafta sonu kacamagini önler. Haftada 1 tartılmak yeterli sürekli tartilinca geriliyor insan. Şahsen ben öyle oluyorum
Evet canlansın bence de asya aklıma gelmişken canımm sen gebeliğinde preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi ) olmultum dimi öyle kalmış aklımda öyle mi idiCanlansin burasii
Evet canım ölümden döndük pasaylaEvet canlansın bence de asya aklıma gelmişken canımm sen gebeliğinde preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi ) olmultum dimi öyle kalmış aklımda öyle mi idi
GeldiimmmmHu hu nerdesiniz kızlar
Başlangıç kilolari pazartesi günü bildirelim. Hafifleme zamaniiTamam bana uyar pazertesi olsun tartı günü
Düzenli menü verelim yarından itibaren çok güzel okur
Bende ikinci hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdiğim sana herhangi bir sebep söylediler miEvet canım ölümden döndük pasayla
Tamam inş pazertesi start veriyoruz bu sürede aynen menü vermeyen de devammBaşlangıç kilolari pazartesi günü bildirelim. Hafifleme zamanii
Akşam hiç Yok nerde ise kuzu ya sabah simit olmuş ama bakalım simit keseceksin dimiKızlar dün fena azittim ben. Birde arada detoks yapıcam ayran detoks u gib gelelim menüne
Saat 13.30 1 has yumurta Peynir salatalik çeyrek simit çay
Saat 15. De 1 havuc 1 bardak ayran
Saat 18.13 1 bardak ayran 1 avuç fistik