- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Emiyor canım ama işte tsh değerlerim oturmadı Dr bu değerler oturmadan ağılınla kuş tutsan kilo veremezsin dedi dikkat et daha fazla alma dedi şimdi oturması in kontrole gidiyorum bakalım 100 mg ila alıyorumemziriyorsan çabuk verirsin.
Çok şükür canım toparlar sin Allah in izniyleŞükür canım bizde iyiyiz küveze girmedi ama çok küçük doğdu bende sıkı kontrolde idim ama değerler den alt üst oldu herşey toplamaya çalışıyorum
Ee daha çok yeni. Düzene girer hepsi.6 ay oldu canımm Doğum yapalı
Ya kimi dr felaket senaryosu yazmayı seviyor. Sen düzenini kur başla eskisi gibi. İlacı da baslamissin bak nasıl gidiyor p kilolarEmiyor canım ama işte tsh değerlerim oturmadı Dr bu değerler oturmadan ağılınla kuş tutsan kilo veremezsin dedi dikkat et daha fazla alma dedi şimdi oturması in kontrole gidiyorum bakalım 100 mg ila alıyorum
Süpersin canım ya1 saat spor yapıldı
İnşalalh canım gidecek inanıyorum bendeYa kimi dr felaket senaryosu yazmayı seviyor. Sen düzenini kur başla eskisi gibi. İlacı da baslamissin bak nasıl gidiyor p kilolar
Kesinlikle spor insana can veriyor ya. Kendime geldimSüpersin canım ya
Çok iyi bende yarın 1. Gün olarak başlayayım o zaman 40 gün saymak süper oluyorKacamaksiz 40 güne başladım bugün 1. Gün du. Çok şükür iyi geçti. Oğlumun doğum günü kasimin 7 si. O gün şahane görünmek için elimden geleni yapıcam inşallah
Ay canım ban yemişim daha sonra açıldı msj attılar ceza da almamışsınız neden kapatıldınız anlamadık diye geldim ama şükür nasılsınGülbecim selam...
neredeydin sen ,yoktun epey... Ziyarete gelmiştim seni :)
Ay canım ban yemişim daha sonra açıldı msj attılar ceza da almamışsınız neden kapatıldınız anlamadık diye geldim ama şükür nasılsın
Beni merak etmişsin ne kadar incesin
İnaşşalh canımHoşgeldin
NAsıl gidiyor ilaç kullanmaya başladınmı ? İnsallah faydasını görüyorsundur canım..
bize de bekleriz ugra 90 lara
İnaşşalh canım
İlaç kullanıyorum doz oturtmaya çalışıyoruz 25 mg du 50 mg oldu yetmedi 75 mg oldu şimdi 100 mg çıktı bu gün başladım 100 mg a 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne olacak artık kilo vermek istiyorum canım yoruldum
İnşallah canım çok teşekkür ediyorumNe kadar arttırmışlar dozajı..
Haklısın yorulmakta.. Çabalarının karşılığını görmemek insanı demoralize eder doğal olarak...
Fakat sen ne sabırlı ve dayanıklısın maşallah...
O yüzden güzel sonuçlar görmeyi hakediyorsun..