Karatay Günlüğüm

emziriyorsan çabuk verirsin.
Emiyor canım ama işte tsh değerlerim oturmadı Dr bu değerler oturmadan ağılınla kuş tutsan kilo veremezsin dedi dikkat et daha fazla alma dedi şimdi oturması in kontrole gidiyorum bakalım 100 mg ila alıyorum

Emiyor canım ama işte tsh değerlerim oturmadı Dr bu değerler oturmadan ağılınla kuş tutsan kilo veremezsin dedi dikkat et daha fazla alma dedi şimdi oturması in kontrole gidiyorum bakalım 100 mg ila alıyorum
Ya kimi dr felaket senaryosu yazmayı seviyor. Sen düzenini kur başla eskisi gibi. İlacı da baslamissin bak nasıl gidiyor p kilolar

Kacamaksiz 40 güne başladım bugün 1. Gün du. Çok şükür iyi geçti. Oğlumun doğum günü kasimin 7 si. O gün şahane görünmek için elimden geleni yapıcam inşallah

Kacamaksiz 40 güne başladım bugün 1. Gün du. Çok şükür iyi geçti. Oğlumun doğum günü kasimin 7 si. O gün şahane görünmek için elimden geleni yapıcam inşallah
Çok iyi bende yarın 1. Gün olarak başlayayım o zaman 40 gün saymak süper oluyor

Gülbecim selam...
neredeydin sen ,yoktun epey... Ziyarete gelmiştim seni :)
Ay canım ban yemişim daha sonra açıldı msj attılar ceza da almamışsınız neden kapatıldınız anlamadık diye geldim ama şükür nasılsın
Beni merak etmişsin ne kadar incesin

Ay canım ban yemişim daha sonra açıldı msj attılar ceza da almamışsınız neden kapatıldınız anlamadık diye geldim ama şükür nasılsın
Beni merak etmişsin ne kadar incesin

Hoşgeldin
NAsıl gidiyor ilaç kullanmaya başladınmı ? İnsallah faydasını görüyorsundur canım..
bize de bekleriz ugra 90 lara

Hoşgeldin
NAsıl gidiyor ilaç kullanmaya başladınmı ? İnsallah faydasını görüyorsundur canım..
bize de bekleriz ugra 90 lara
İnaşşalh canım
İlaç kullanıyorum doz oturtmaya çalışıyoruz 25 mg du 50 mg oldu yetmedi 75 mg oldu şimdi 100 mg çıktı bu gün başladım 100 mg a 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne olacak artık kilo vermek istiyorum canım yoruldum

Ne kadar arttırmışlar dozajı..
Haklısın yorulmakta.. Çabalarının karşılığını görmemek insanı demoralize eder doğal olarak...
Fakat sen ne sabırlı ve dayanıklısın maşallah...
O yüzden güzel sonuçlar görmeyi hakediyorsun..

İnşallah canım çok teşekkür ediyorum
Evet yeterli gelmedi diğer dozajlar şimdi yeter diye düşünüyorum tsh değerlerim normale otursun vereceğime inanıyorum bende yenacım bu sefer kalıcı olur bende senin gibi fit bir hatun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…