- 29 Mayıs 2010
- 31.238
- 84.545
- 798
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.941
Anliyorum seni canim , yinede cok uzulme takmamaya çalışAyy onların umurunda değil yaa. Kadının tarzı bu yılan gibi sokar gider. Artık yeter ben onun için heder oldum canım diyorum ya insan herseyi anlatamiyor. Ben o kadar zor şartlarda kilo verdimki aslında. Yazık yani bana da. Temiz bir kadınım cocuguma ilgiliyim kocama da öyle. Bunlar i hak etmiyorum
ÇalışıyorumAnliyorum seni canim , yinede cok uzulme takmamaya çalış
Pek yoktun gün içinde canım benim. Nasıl geçiyor günün. Büyüğü ana sınıfına yollamiyormusunSabah 10.00
Soğanlı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Ara 16.00
1 Türk kahvesi
1 elma
Yer fıstığı kabuklu 1 avuç
Akşam 18.30
Büyük tabak pırasa
Yoğurt
3 cherry
1 salatalık
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk yürüyüş
Misafir gönderdim yarın misafir geliyor yorgunluk iş çocuklar öyle o yüzden balım yarım da kayınvalidem ve görümcem geliyor ne kadar kalacaklar belli değilPek yoktun gün içinde canım benim. Nasıl geçiyor günün. Büyüğü ana sınıfına yollamiyormusun
Kayinvalide deme bana demeMisafir gönderdim yarın misafir geliyor yorgunluk iş çocuklar öyle o yüzden balım yarım da kayınvalidem ve görümcem geliyor ne kadar kalacaklar belli değil
Valla aynen öyle birde ne kadar kalacaklar bilmiyorum 31 Aralık’ta ben anneme gidyorym amaKayinvalide deme bana demekız çocuklu kadinsin misafir üstüne misafir
Be cezası aldın kuzum bu gün bildir istersenKızlar ceza aldım bildiri yapamadım
Bugün yumrutlai patlıcanlı patates ve zeytin
Akşam balık ve salata
bende giyebiliyorum boyum 168. vücudumda kilo orantılı dağılmış durumda benim. ya heryerden alıyorum ya heryerden veriyorumBen 67-68 iken 38 giyebiliyordum alt tarafim daha ince daha sıkı...gobekten uste doğru bendeki irilik artiyor
hoş geldin..MerhabaAk kelebek
Karatayla 11,5 kilo vermiş, eski karataycı olarak tekrar başlamak niyetindeyim.
Yarın itibariyle bir deneyeceğim.
Tatlı krizlerimi atlatabilirsem inanılmaz çabuk kilo vereceğimi düşünüyorum.
Çok faydalı bir beslenme şekli. Denedim, gördüm, kesinlikle onaylıyorum.
Planım, 10 gibi kahvaltı 7 gibi akşam yemeği. Öğün arası kahve ayran su...
Kesinlikle canım ne kıymetli imiş hızlı hızlı gitmişti
İlk doğum sonrası bunda iki
İleri 1 geri bakalım hayırlısı metabolizmam hızlanacak inşallah inanıyorum
Bu kaynanam in varya yatacak yeri yok. Dün bu mevzuyu konuştuk eşimle kapattık adam bugün eve geldi canima yapısıyor Allah hakkından gelsin o kadinin
Ya yok benim kocam salak ya salak. Kayinlarim ağzına ediyor buda vicdan yapıyor. Kardeşim kadın yılan ya yılan. Başka mevzular da var. Benim Kocam salak olmasa karısını kiskanan hamaratligimi cocugumla ilgilenmemi kiskananan anasını savunmaz
Sabah 10.00
Soğanlı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Ara 16.00
1 Türk kahvesi
1 elma
Yer fıstığı kabuklu 1 avuç
Akşam 18.30
Büyük tabak pırasa
Yoğurt
3 cherry
1 salatalık
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk yürüyüş
Günaydınlar kizlar bildirim yapıyorum
Kilo geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.6
Iyi sanki ne dersiniz tam bi diyet uygulaması yapamadım cünkü yarın sohbet var orda yerim perşembe günüm var ordada yersem bu hafta pek gitmez gibi sankineyse elimden geleni yapacam bakalım
Yatılı ve uzun kalacak misafirValla aynen öyle birde ne kadar kalacaklar bilmiyorum 31 Aralık’ta ben anneme gidyorym ama
Evet doğru tespit çok takıyorum çünkü yılan gibi. Fitne fesat dolu bir kadın. Kayınlari min yaptığı normalde doğru değil ama saygı duyulacak bir kadın değil o onu hak ediyor.olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ben canımgünaydın kızlar..
bende giyebiliyorum boyum 168. vücudumda kilo orantılı dağılmış durumda benim. ya heryerden alıyorum ya heryerden veriyorum
hoş geldin..
tabi ki düzelecek. tedavini oluyorsun yediklerine dikkat ediyorsun bir de paşayı emziriyorsun daha ne olsun tatlım.
ayrıca senin enerjinde bana iyi geliyor. sanki reelde de tanıyormuşum gibi hissediyorum
asya beni yanlış anlamada sen bu kadını çok takıyorsun. bence takma. eşine de söylenme annesi için. yani yaptıklarının kıymetini onun bilmesine gerek yok ki. eşin mecbur saygı duyacak annesine kayınların yaptığı doğru değil bence. anneye öyle davranılmaz nolursa olsun. ama mesafe konabilir zararı varsa.
bence sadece meraba meraba yap kaynanla. çok takma yani. sana karı olur emin ol.
afiyet olsun cnm
Evet doğru tespit çok takıyorum çünkü yılan gibi. Fitne fesat dolu bir kadın. Kayınlari min yaptığı normalde doğru değil ama saygı duyulacak bir kadın değil o onu hak ediyor.olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ben canım
Benim sulu köftem var canim akşam yaptım turşu filan bugün böyleKahvaltı faslı bitti. Eşim bir iş görüşmesine gitti. Gelsin onunla pazara gidecem hemen. Akşam a balık var.sizin günlük plan nedir kizceler
Ohh missBenim sulu köftem var canim akşam yaptım turşu filan bugün böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?