Karatay Günlüğüm

Anliyorum seni canim , yinede cok uzulme takmamaya çalış

Sabah 10.00
Soğanlı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık

Ara 16.00
1 Türk kahvesi
1 elma
Yer fıstığı kabuklu 1 avuç

Akşam 18.30
Büyük tabak pırasa
Yoğurt
3 cherry
1 salatalık

Su 2.5 lt
Spor 30 Dk yürüyüş

Menü
Kahvaltı saat 12
Iki yumurta tavada peynirle pişmiş sütlü kahve
Akşam saat 5
Et salata cayın yanında biraz fındık bir adet hurma spor bugün yok çok yoğundum
Iyi geceler kizlar

Pek yoktun gün içinde canım benim. Nasıl geçiyor günün. Büyüğü ana sınıfına yollamiyormusun

Pek yoktun gün içinde canım benim. Nasıl geçiyor günün. Büyüğü ana sınıfına yollamiyormusun
Misafir gönderdim yarın misafir geliyor yorgunluk iş çocuklar öyle o yüzden balım yarım da kayınvalidem ve görümcem geliyor ne kadar kalacaklar belli değil

Misafir gönderdim yarın misafir geliyor yorgunluk iş çocuklar öyle o yüzden balım yarım da kayınvalidem ve görümcem geliyor ne kadar kalacaklar belli değil
Kayinvalide deme bana demekız çocuklu kadinsin misafir üstüne misafir

günaydın kızlar..
Ben 67-68 iken 38 giyebiliyordum alt tarafim daha ince daha sıkı...gobekten uste doğru bendeki irilik artiyor
bende giyebiliyorum boyum 168. vücudumda kilo orantılı dağılmış durumda benim. ya heryerden alıyorum ya heryerden veriyorum

hoş geldin..
Kesinlikle canım ne kıymetli imiş hızlı hızlı gitmişti
İlk doğum sonrası bunda iki
İleri 1 geri bakalım hayırlısı metabolizmam hızlanacak inşallah inanıyorum

tabi ki düzelecek. tedavini oluyorsun yediklerine dikkat ediyorsun bir de paşayı emziriyorsun daha ne olsun tatlım.
ayrıca senin enerjinde bana iyi geliyor. sanki reelde de tanıyormuşum gibi hissediyorum
Bu kaynanam in varya yatacak yeri yok. Dün bu mevzuyu konuştuk eşimle kapattık adam bugün eve geldi canima yapısıyor Allah hakkından gelsin o kadinin

asya beni yanlış anlamada sen bu kadını çok takıyorsun. bence takma. eşine de söylenme annesi için. yani yaptıklarının kıymetini onun bilmesine gerek yok ki. eşin mecbur saygı duyacak annesine kayınların yaptığı doğru değil bence. anneye öyle davranılmaz nolursa olsun. ama mesafe konabilir zararı varsa.
bence sadece meraba meraba yap kaynanla. çok takma yani. sana karı olur emin ol.

afiyet olsun cnm

Günaydınlar kizlar bildirim yapıyorum
Kilo geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.6
Iyi sanki ne dersiniz tam bi diyet uygulaması yapamadım cünkü yarın sohbet var orda yerim perşembe günüm var ordada yersem bu hafta pek gitmez gibi sankineyse elimden geleni yapacam bakalım

harika. 2 paket margarin gitmiş daha nolsun
ben her 250 gramı bir margarin olarak düşünüyorum

Evet doğru tespit çok takıyorum çünkü yılan gibi. Fitne fesat dolu bir kadın. Kayınlari min yaptığı normalde doğru değil ama saygı duyulacak bir kadın değil o onu hak ediyor.olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ben canım

ohh en güzeli cnm. yok farz et. ona en güzel ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…