Karatay Günlüğüm

Bıktım yaa bir türlü inemedim 70 aşağısına. Yeşil çay içiyorum kendimi şiş hissediyorum

Dün giydigim elbise mde göbeğim olmasa daha şahane olurdu. Çok gıcık alıyorum ondan
Ahhh ahhh benimde dolabimda bekleyen cok elbisem var su gobek olmasa ne guzel olacak.. lesli ve plates lastigiyle yapilan hareket iyi geliyor.yere duz yatip lastikleri ayagina takip bacagi bir kaldirip indirecen alt karin icin super bir hareket.

menümü yazayım ben

sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
peynir
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe

öğlen
1 kaseden az mercimek çorbası
1 kaseden az cacık
(dışarda yedim kaseler büyük göründü gözüme bitirmedim)

ara
1 armut

akşam
1 tavuk baget
2 dilim patates
1 ayran

Bugun koca bi bardak su ictim sonra aklima geldi tarti cikmadim yarin bildirim yaparim sporda kapisalim canim ))
Aslinda yaptigimiz spora puanlama olsa kim daha cok yapmis belli olur )

ay ben de ben de.
ne doktorlara gittim. psikolojik. ben de temiz hava ve duş da buldum şifayı tabi bir de dua.

Ahhh ahhh benimde dolabimda bekleyen cok elbisem var su gobek olmasa ne guzel olacak.. lesli ve plates lastigiyle yapilan hareket iyi geliyor.yere duz yatip lastikleri ayagina takip bacagi bir kaldirip indirecen alt karin icin super bir hareket.
Netten bakayım bir ara yapmaya başlarım. Alt karın sıkıntı bende. 38 beden pantolon dolabimda yılbaşı ndan sonra girmek istiyorum artık icine

Bugun koca bi bardak su ictim sonra aklima geldi tarti cikmadim yarin bildirim yaparim sporda kapisalim canim ))
Aslinda yaptigimiz spora puanlama olsa kim daha cok yapmis belli olur )
Spor ben genelde yürüyüş yapıyorum. Tamam yarın tartıl bakalım kacsin ona göre Kapisalim

Netten bakayım bir ara yapmaya başlarım. Alt karın sıkıntı bende. 38 beden pantolon dolabimda yılbaşı ndan sonra girmek istiyorum artık icine
Ben 67-68 iken 38 giyebiliyordum alt tarafim daha ince daha sıkı...gobekten uste doğru bendeki irilik artiyor

Ayniyiz canım vucud yapımız ayni
Canim , gecen spor salonunda bi bayan dediki... lahana yagi alin karniniza surun sporu oyle yapin dedi goreceksiniz bir haftada incelmeye basliyor dedi... cumartesi bi kac aktara baktim bulamadım....acaba etkili olur mu bizede )

Canim , gecen spor salonunda bi bayan dediki... lahana yagi alin karniniza surun sporu oyle yapin dedi goreceksiniz bir haftada incelmeye basliyor dedi... cumartesi bi kac aktara baktim bulamadım....acaba etkili olur mu bizede )
En kisa zamanda gidecem aktara denemekte fayda var tabii.

Merhaba Ak kelebek
Karatayla 11,5 kilo vermiş, eski karataycı olarak tekrar başlamak niyetindeyim.
Yarın itibariyle bir deneyeceğim.
Tatlı krizlerimi atlatabilirsem inanılmaz çabuk kilo vereceğimi düşünüyorum.

Çok faydalı bir beslenme şekli. Denedim, gördüm, kesinlikle onaylıyorum.

Planım, 10 gibi kahvaltı 7 gibi akşam yemeği. Öğün arası kahve ayran su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…