- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.901
Bıktım yaa bir türlü inemedim 70 aşağısına. Yeşil çay içiyorum kendimi şiş hissediyorumaynen doğru söylüyorsun. ergenken strese bağlı hastalık diye duyunca saçma gelirdi. ama işin içine girince anladım ki her şey stresten. kendime aynen bunu empoze etmeye çalışıyorum bir şeyin yok buna inan diye. çok saol cnm.
iyi yapmışsın. neyse ki kalan kilo az yavaş da olsa gider. ama artı olmamaya özen göster cnm
Ahhh ahhh benimde dolabimda bekleyen cok elbisem var su gobek olmasa ne guzel olacak.. lesli ve plates lastigiyle yapilan hareket iyi geliyor.yere duz yatip lastikleri ayagina takip bacagi bir kaldirip indirecen alt karin icin super bir hareket.Dün giydigim elbise mde göbeğim olmasa daha şahane olurdu. Çok gıcık alıyorum ondan
Maydanoz suyu yap canim super ödem atarsin..ben yaptigimda etrafta yildiz görüyorum tansiyonumi cok düşürüyorBıktım yaa bir türlü inemedim 70 aşağısına. Yeşil çay içiyorum kendimi şiş hissediyorum
Bugun koca bi bardak su ictim sonra aklima geldi tarti cikmadim yarin bildirim yaparim sporda kapisalim canimOhh ya spordan sonra ki o duş varya psikolojik olarak insan öyle rahat ediyor ki...kıskandım seni..Ben bugun koltuktan kalkamiyorum.yarindan itibaren inşallah düzenli program yapıcam.varmisin kapismaya. Hani sen tartilmadinmi bugun
Benim hala ara ara carpintim olur hemen balkona cikarim derin nefes alırım. Sonra hareketli muzikler acarım aklim dağılır bi bakarim ki carpinti durmuş...
Kardiyolojiye cok gittim efor testi yapildi holter takildi yok bisey diyor drlar...
Evet inşirah süresi bana ilac gibi geliyor tavsiye ederim canimay ben de ben de.
ne doktorlara gittim. psikolojik. ben de temiz hava ve duş da buldum şifayıtabi bir de dua.
Netten bakayım bir ara yapmaya başlarım. Alt karın sıkıntı bende. 38 beden pantolon dolabimda yılbaşı ndan sonra girmek istiyorum artık icineAhhh ahhh benimde dolabimda bekleyen cok elbisem var su gobek olmasa ne guzel olacak.. lesli ve plates lastigiyle yapilan hareket iyi geliyor.yere duz yatip lastikleri ayagina takip bacagi bir kaldirip indirecen alt karin icin super bir hareket.
Yarın kaynatirimMaydanoz suyu yap canim super ödem atarsin..ben yaptigimda etrafta yildiz görüyorum tansiyonumi cok düşürüyor
Spor ben genelde yürüyüş yapıyorum. Tamam yarın tartıl bakalım kacsin ona göre KapisalimBugun koca bi bardak su ictim sonra aklima geldi tarti cikmadim yarin bildirim yaparim sporda kapisalim canim))
Aslinda yaptigimiz spora puanlama olsa kim daha cok yapmis belli olur)
Ben 67-68 iken 38 giyebiliyordum alt tarafim daha ince daha sıkı...gobekten uste doğru bendeki irilik artiyorNetten bakayım bir ara yapmaya başlarım. Alt karın sıkıntı bende. 38 beden pantolon dolabimda yılbaşı ndan sonra girmek istiyorum artık icine
Tamam canimSpor ben genelde yürüyüş yapıyorum. Tamam yarın tartıl bakalım kacsin ona göre Kapisalim
Ayniyiz canım vucud yapımız ayniBen 67-68 iken 38 giyebiliyordum alt tarafim daha ince daha sıkı...gobekten uste doğru bendeki irilik artiyor
Canim , gecen spor salonunda bi bayan dediki... lahana yagi alin karniniza surun sporu oyle yapin dedi goreceksiniz bir haftada incelmeye basliyor dedi... cumartesi bi kac aktara baktim bulamadım....acaba etkili olur mu bizedeAyniyiz canım vucud yapımız ayni
En kisa zamanda gidecem aktara denemekte fayda var tabii.Canim , gecen spor salonunda bi bayan dediki... lahana yagi alin karniniza surun sporu oyle yapin dedi goreceksiniz bir haftada incelmeye basliyor dedi... cumartesi bi kac aktara baktim bulamadım....acaba etkili olur mu bizede)
Yapalım bende tekrar bi bakayim aktara ..lahana yagini surup strecle sarıyormuş bayan...cook etkili dedi ...En kisa zamanda gidecem aktara denemekte fayda var tabii.
Teşekkür ederim canım. Deneyelim bir. Çok rahatsız im alt karindan yaa inşallah işe yararYapalım bende tekrar bi bakayim aktara ..lahana yagini surup strecle sarıyormuş bayan...cook etkili dedi ...
Biraz bulgur pilavi yapsan olur mu corbanin yaninda 3 yk bulgur pilavi yesen gunu kapatsan nasil olur ?Kızlar yaa akşam a çorba yla doyarmiyim diye tereddüt teyim. Of sebzem yok yarın kahvaltı sonrası ilk iş pazara gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?