Karatay Günlüğüm

Biraz bulgur pilavi yapsan olur mu corbanin yaninda 3 yk bulgur pilavi yesen gunu kapatsan nasil olur ?
Çorba nin yanına makarna salata yapıcam küçük porsiyon yersem bişey olmaz galiba ya dimi. Masraf ta yapmak istemiyorum. Eşim ise baslasin aylik tüm ihtiyacım i karsilicam.

Çorba nin yanına makarna salata yapıcam küçük porsiyon yersem bişey olmaz galiba ya dimi. Masraf ta yapmak istemiyorum. Eşim ise baslasin aylik tüm ihtiyacım i karsilicam.
Kucuk porsiyon bisey olmaz canim yarinda sporu biraz fazla yaparsin yakar gider insallah..
Diyet olunca ister istemez bende ozel seyler aldiriyorum masraf artiyor haklısın..

Kucuk porsiyon bisey olmaz canim yarinda sporu biraz fazla yaparsin yakar gider insallah..
Diyet olunca ister istemez bende ozel seyler aldiriyorum masraf artiyor haklısın..
Evet aynen öyle. İşe başlasa biter inşallah sikintilarda. Yarın spor yapmam lazım mutlaka 3 gündür yapamadım.

Evet aynen öyle. İşe başlasa biter inşallah sikintilarda. Yarın spor yapmam lazım mutlaka 3 gündür yapamadım.
Insallah canim rabbim hayirli bol kazançlar nasip etsin...eeee artik yarin spora basliyorsun yoksaaaaaa ben birinci olurummmmm

Canlarim menumu vereyim
Sabah 11 de
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Saat 14.30 da
1 tabak mercimek çorbası

Saat 17 de 2 ceviz kadar şekersiz kurabiye sütlü kahve

Saat 19 da 1 kepçe makarna salata yoğurt

Su 3 e tamamlarim

Kızlar bugün çok açtım daha doğrusu hep açtım kurabiyeyi daha az zararlı diye yedim makarna ya saldirmaktan korktum. Yarın telafi ederim inşallah

Kesinlikle canım ne kıymetli imiş hızlı hızlı gitmişti
İlk doğum sonrası bunda iki
İleri 1 geri bakalım hayırlısı metabolizmam hızlanacak inşallah inanıyorum

Bende yarin sabah bildirim yapsam olur mu ?
Olur canım @Findikfaresi123 sen de öyle yap canım

Afiyet olsun canım enerjin bana iyi geliyor

Aramıza hoşgeldin canım çok çok uzun bir ara acıkmaz mısın bilemedim ki 6-7 saat ideal leptin için ama fazlasını bilemedim canım
Kızlar yaa akşam a çorba yla doyarmiyim diye tereddüt teyim. Of sebzem yok yarın kahvaltı sonrası ilk iş pazara gidecem.
Doymazsın tek çorba ile balım

Kurabiye
Makarna yeme Asya hem de akşama

İnan şu ara gidim gidim harcıyoruz. Evden yaptım mecbur yedim.

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 kozlenmis kırmızı biber
Bir dilim beyaz peynir
1 salatalik
4 findik
Yeşillik

Ara
1 avuc kuru üzüm
8 badem

Aksam 16.40
1 tabak karnabahar
1 kase yogurtlu corba

1 avuc patlamis mısır ( cok guzel koktu ;((

2 lt su icildi.. 60 dakika tempolu yürüyüş yapildi
20 dakika eliptik yapildi...

Bu kaynanam in varya yatacak yeri yok. Dün bu mevzuyu konuştuk eşimle kapattık adam bugün eve geldi canima yapısıyor Allah hakkından gelsin o kadinin
Kv dolduruyor mu canim eşini...
Benim kafa rahat 3 yildir konusmuyorum kv ve kp ))

Kv dolduruyor mu canim eşini...
Benim kafa rahat 3 yildir konusmuyorum kv ve kp ))
Ya yok benim kocam salak ya salak. Kayinlarim ağzına ediyor buda vicdan yapıyor. Kardeşim kadın yılan ya yılan. Başka mevzular da var. Benim Kocam salak olmasa karısını kiskanan hamaratligimi cocugumla ilgilenmemi kiskananan anasını savunmaz

Bizim geleneksel sorunumuz erkeklerin annelerine dur diyememesi.. ilk evlendigimiz yil esim annesinin yanlışına yanlış diyemezdi susardi... en son dayanamadim esime korkma çarpılmazsın dedim.. susarak hata yapıyorsun annene yanlis yaptığında yanlışsin diyebilmelisin oda sınırını bilmeli asıl sen yanlis yapiyorsun diye diye öğrendi şükür ))

Nerdeyse aynı şeyleri soylemisiz bende buna yakın şeyler söyledim. Yahu kaynimgil rezil ediyor rezil it gibi azarliyor. Kadının bir tarafı bize kalkıyor yeter ya Allah ikisinin de hakkından gelsin

Yaa kızlar varya nasil agirima gidiyor anlatamam insan herseyi yazamiyor. Ben 3 5 lira masraf etmemek için bugün kalktım makarna yedim. Sırf kendim için masraf olmasın durumu yok dedim. Adam eve geliyor onun maddi durumu colugu çocuğu umrunda olmayan annesi için karısına saydiriyor. Şu saatten sonra acimak yok ona ya bitti. Yarın kendim için ne almam gerekiyor sa alacam ne hali varsa görsün

Canim yine yokluğu sen ve cocugun yasayacak...o yuzden hic sinirlenme hic esine anlatmayida deneme biraz sinirler yatişsin... yap bir kahve al karsina konus onlarin suan huzurlu evlerinde olduklarini bak olanin sizin eve oldugunu anlat...erkekler kabullenmese o an kabul etmeselerde aslinda senin soylediklerini önemsiyorlar....

Ayy onların umurunda değil yaa. Kadının tarzı bu yılan gibi sokar gider. Artık yeter ben onun için heder oldum canım diyorum ya insan herseyi anlatamiyor. Ben o kadar zor şartlarda kilo verdimki aslında. Yazık yani bana da. Temiz bir kadınım cocuguma ilgiliyim kocama da öyle. Bunlar i hak etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…