- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Canım Cuma’dan cumaya tartışmayı düşünüyorum tsh dolayısı ile zorluyor çünkü tartı korkutmasın istiyorumCanım tartildinmi varmı eksilme?
Sabah saat 10.00
Yarım armut
Saat 11.00
2 haşlama yumurta
1 dilim lahmacun
Yeşillk
Peynir zeytin
2 gün kurusu
Sütlü kahve
Akşam 18.15
1 kepçe mercimek çorbası
5 et köfte
Salata
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Evet bende çok severim ceviz koyuyorum çok güzel oluyor bayılıyorumafiyet olsun
Ben karatay yaptığım dönem de kuru kayısının arasına kaynattığım sütün kaymağını koyar yerdim..tatlı krizlerin de çok etkili ve acaip tok tutuyor..
muhakak biliyorsundur da hatırlatmak istedim :)
Evet bende çok severim ceviz koyuyorum çok güzel oluyor bayılıyorum
Karatay candır süper bir yaşam biçimi aslında
O kadar çok çeşit diyet yaptım ki en güzel Karatay geldievet ben de severim karatay beslenmeyi
Anladım yumurta yerine arada muz da yiyebilirsin canım ikincisi de salata yapabilirsin yumurta salatası o zaman da yeniyor ya da çılbır yapabilirsinbende pazartesi başladım bugün 3.günüm
yalnız ben kahvaltıda yumurta yiyemiyorumev ile işyeri mesafem 1,5 saat haşladığımda işyerine gelene kadar kokuyor ve soğuyor onun dışında domates peynir zeytin salatalık şekersiz çay
kahvaltıyı erken yaptığım öğlende yiyorum çorba salata tavuk salata
akşamda yoğurt,salata veya çorba şeklinde yapıyorum
geldiimmm kızlarr
aynen öyle ailevi sıkıntım vardı eşim o yüzden izin yaptı onları hallettik.bugün gidip alşveriş yaptım başladım.bir gireyim bakayım 10 gündür girmemiştim.destek olup devam edelim birlikte.2 öğünde zorlanırım hemen girersem önce 3 öğün başlicam vucudu hazırlayıp 2 öğüne öyle geçicem inşallahasya_01 hadi gel ne yapıyorsun kilo al ver durumu sende de var mı
Gülbe şu ara girmiyor sanırımkatılımcılar daha aktif olsun kızlar. destek olalım birbirimize.ben bugün dip köşe temizlik yaptım spora yarın başıyorum şuan ödem var hemen tartılmicam cumaya kadar kurtulayım şu ödemden ve haftada 1 veya 2 ayran detoksu yapıcam kesinlikle işe yarıyor.eşimin gelmesine 47 gün var 65 i görmek istiyorum
Evet o civardayim. Öyle sıkıntı li süreç gecirdimki en zor gunlerimdi diye bilirim. Ama katılım yapalım sık sık Gulbe de hepimiz de.Gülbe şu ara girmiyor sanırım
Gelir inşallah
Eşin geldi gitti hala 72 kaldıysan helâl sana ben de seninle toparlarım inşallah