Karatay Günlüğüm

Bu gün menü vereceğim inşllah kendime inanmam lazım dimi

Sabah saat 10.00
Yarım armut
Saat 11.00
2 haşlama yumurta
1 dilim lahmacun
Yeşillk
Peynir zeytin
2 gün kurusu
Sütlü kahve

Akşam 18.15
1 kepçe mercimek çorbası
5 et köfte
Salata

Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş

afiyet olsun

Ben karatay yaptığım dönem de kuru kayısının arasına kaynattığım sütün kaymağını koyar yerdim..tatlı krizlerin de çok etkili ve acaip tok tutuyor..
muhakak biliyorsundur da hatırlatmak istedim :)

Evet bende çok severim ceviz koyuyorum çok güzel oluyor bayılıyorum
Karatay candır süper bir yaşam biçimi aslında

bende pazartesi başladım bugün 3.günüm
yalnız ben kahvaltıda yumurta yiyemiyorum ev ile işyeri mesafem 1,5 saat haşladığımda işyerine gelene kadar kokuyor ve soğuyor onun dışında domates peynir zeytin salatalık şekersiz çay
kahvaltıyı erken yaptığım öğlende yiyorum çorba salata tavuk salata
akşamda yoğurt,salata veya çorba şeklinde yapıyorum

Anladım yumurta yerine arada muz da yiyebilirsin canım ikincisi de salata yapabilirsin yumurta salatası o zaman da yeniyor ya da çılbır yapabilirsin

Sabah 10.00
1 armut
Saat 11.30
2 yağda yumurta
Yeşillk peynir zeytin
2 gün kurusu içine 2 ceviz
1 bardak süt

Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt

Su 3 lt
Spor yok

Hiimm.
Dün komiser mune yakalamis sanirim.
Diyeti bozmadan dinlenin birkacgun.
Guzel eksili haberlerle dönün.
Son yaziniza ulaşmaya caliştim ama bulamadim.(merak ettim,niye uzduler sizi diye)

asya_01 hadi gel ne yapıyorsun kilo al ver durumu sende de var mı
aynen öyle ailevi sıkıntım vardı eşim o yüzden izin yaptı onları hallettik.bugün gidip alşveriş yaptım başladım.bir gireyim bakayım 10 gündür girmemiştim.destek olup devam edelim birlikte.2 öğünde zorlanırım hemen girersem önce 3 öğün başlicam vucudu hazırlayıp 2 öğüne öyle geçicem inşallah

katılımcılar daha aktif olsun kızlar. destek olalım birbirimize.ben bugün dip köşe temizlik yaptım spora yarın başıyorum şuan ödem var hemen tartılmicam cumaya kadar kurtulayım şu ödemden ve haftada 1 veya 2 ayran detoksu yapıcam kesinlikle işe yarıyor.eşimin gelmesine 47 gün var 65 i görmek istiyorum

Gülbe şu ara girmiyor sanırım
Gelir inşallah
Eşin geldi gitti hala 72 kaldıysan helâl sana ben de seninle toparlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…