Karatay Günlüğüm

Akşam misafir gelecek eşim son dk söyledi.
Daha yeni hastaneden eve geldik donrrken tartıştık biraz.Ev toparlanmadi yemek yok.
Birde o gelcek misafirlerin erkekleriyle gezmeye gidicekmis. Ben kadinlarla oturacakmışım . Babanneme geldim. Burda ne varsa onu yicem.
Off yemek yok ken nasıl davet etmiş. Ne yedireceksin peki

Balım o tok karna idi zaten 1 kilo zaten çık gör bak 71 li bir rakam gelcek
Yap canım maksimum 2 gün yap ama
Canım ben yarin detoks yapıcam da bu senin söylediğin gibi 4 er kasik mercimek nohut bulgur haşladım. Kız bu bir leğen oldu:KK70:bunu yersem kilo alirim:KK70:bunu 2 gün yiyim ben

Kızlar menum
Sabah 11 gibi
1 has yumurta 1 sandviç ekmeği ile tost domates çay

Saat 15.00
3 et köfte salata
Yarım elma

Saat 18.00
Büyük tabak salata Peynir zeytin Mısırlı
4 çatal makarna

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Asya sabah ekmek akşam makarna mısır kilonu durdurabilir canım :KK66:

Akşam misafir gelecek eşim son dk söyledi.
Daha yeni hastaneden eve geldik donrrken tartıştık biraz.Ev toparlanmadi yemek yok.
Birde o gelcek misafirlerin erkekleriyle gezmeye gidicekmis. Ben kadinlarla oturacakmışım . Babanneme geldim. Burda ne varsa onu yicem.
Hadi ya habersiz misafir kötü olmuş

Sabah 11.30
1 elma
Omlet
Zeytin
Domate salatalık
Yer fıstığı yarım çay bardağı

Ara 13.15 kahve

Ara 16.00 sütlü kahve

Akşam 18.45
Yarım balık çorba
Balık
1 kase kısır ( misafirliğe gittim bulgur niyetine yedim ama iri domatesli filan dı yeşillikli )
2 küp tahin helvası

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Katılım daha fazla olsa daha keyifli oluyor burasi da. Kızlar bir görünüp bir kayboluyor. 2 3 kişi aktifiz. Ne kadar çok paylaşım o kadar motive aslında
Aynen canım kesinlikle katılıyorum mesela tam menüler de gelmedi o zaman kaçamak var gibi geliyor bana

Aynen canım kesinlikle katılıyorum mesela tam menüler de gelmedi o zaman kaçamak var gibi geliyor bana
Ben sürekli aktif olmaya çalışıyorum ama... tabi burası motive ediyor bak ben eşimin memlekete giderken aklım sürekli burdaydi döndüğümde daha fazla arti cikmamak için frenliyordum. Gelir gelmez de buraya yazdım.

Ben sürekli aktif olmaya çalışıyorum ama... tabi burası motive ediyor bak ben eşimin memlekete giderken aklım sürekli burdaydi döndüğümde daha fazla arti cikmamak için frenliyordum. Gelir gelmez de buraya yazdım.
Kesinlikle özellikle insan tek başına hiç yapamıyor motive olamıyor :KK66:

X