- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.121
Evet baya zorluyorAnladım canım ben buna dayanamam herhalde emziriyorum cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baya zorluyorAnladım canım ben buna dayanamam herhalde emziriyorum cunku
Aynen söyle muhakkak iğnesi var hamiliklta pıhtılaşma için vuruyorsun kolayBir daha ki tedavi sürecinde dr dan herseye detaylı bakmasını söylerim çünkü kendiliğinden hamile kalamiyorum. Ayy Rabbim yasatmasin o kötü günleri bir daha
AminnnBenimde öyle oldu 7. Aya kadar sadece 3 kilo aldım sonra el ayak her yer şişti
Yaşatmasın rabbim canım
Eee ben onu kullanıyordum zaten. 8 ay boyunca pıhtılaşma için karin dan iğne vurdumAynen söyle muhakkak iğnesi var hamiliklta pıhtılaşma için vuruyorsun kolay
Asya aspirin kullandın mı pekiEee ben onu kullanıyordum zaten. 8 ay boyunca pıhtılaşma için karin dan iğne vurdum
Anladım canım ben sade ayran sandimCanım ayran içinde nohut bulgur mercimek ve salatalık da var tek ayran değil emzirdiğin için 2 gün uzun ama tek gün yapabilirsin
Yok canim kullanmadımAsya aspirin kullandın mı peki
Benim yaptığım sade ayran di canım bu da başka bir detoksAnladım canım ben sade ayran sandim
Kızlar çat kapı kv geldi spor yalan oldu. Bende oglani ilgilensin diye verdim kalktım halıları mi serdim. hısım cikti
Milyon kere söyledim mahsus aynı şeyi yapıyor o öyle yaparsa bende böyle yaparım. Kış temizliği m bitti. Eşimin gelmesine 6 gün var her günü sporla degerlendiricem. Sporun da çıktı aradanBu kv ler hep aynı canım. Cat kapı gelmeseler işleri rahat ericek.
40 dk leslie yaptim
Iyi bari canimMilyon kere söyledim mahsus aynı şeyi yapıyor o öyle yaparsa bende böyle yaparım. Kış temizliği m bitti. Eşimin gelmesine 6 gün var her günü sporla degerlendiricem. Sporun da çıktı aradan
Tabi olur. İncelme yi 15 güne aynaya bakınca fark edersin.Iyi bari canim
Bende birkere cat kapı gledi kapıyı açmadım onun olduğunu da bilmiyodum.
Gorumcem aradi bende dilenci sandım ondan açmadım tuvalettydim dedim
Aman uzak olsunlar.
Leslie basit ama etkili olur mu ki acaba.
Aspirin de önemli preeklampsi engellemedeYok canim kullanmadım
Afiyet olsun canımMenum Sabah 10.20
2 has yumurta salatalik peynir domates çay
Saat 11.40 sütlü kahve
Saat 14.00
Karniyarik salata
Saat 17.50
4 et köfte yanına domates nane roka
Sonrası çay icecem yanına 2 gün kurusu
Ölümden döndük velhaskelam. Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah
Aspirin de önemli preeklampsi engellemede
Aynılarını yaşadım canım çok iyi anlıyorumÖlümden döndük velhaskelam. Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah