- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.101
Kahvaltı yi atlama bali. Ki metabolizma çalışsın. Benimde yemegim hazır. Evi toparladim dış bakımı mi yaptım. Paşa uyusun 45 dk yürüyüş yapıcam inş. Dün dua ederek uyudum. Çok istiyorum kilo vermeyi. Oğlum şu an 2 yaşında o 3 yaşına girince çocuk tedavisi ne başlıcam. O zaman a kadar tamamen kurtulmak istiyorum ki oglumda gebelik zehirlenmesi oldu bir daha olmasın diye. En azından en az riske indirmek istiyorum.Kızlarrr nasilsnz günaydın sabah 6 dk oynadım evde bildignz roman havası oynadım ama baya bacaklarım karnim sızladı yansin yağlar gelsin fit görünüm insallah ya kahvaltı 2 gündür canm istemiyor zorla yiyorum bugün 1 yumurta domates salata tere 5 fındık 4 zeytin 2 yeşil biber
Sabah yumurta mutlaka ekle ki tok tutsun. Bugunluk böyle olsunKahvaltı
2 biber bir salatalık biraz peynir u
Yeşillik.
Ocagi yakamadım ondan yumurta yok
Ben yapmıştım 2 gün yapmıştım ben. Sabah yumurta Peynir zeytin çay falan kahvaltı yapıyorsun sonrasında kahvaltı sonrası ne zaman aciktiysan 2 saat arayla tuzsuz ayran iciyorsun. Akşam 8 de son. Sekersiz çay kahve serbest. Ama zorluyorGünaydın hanımlar
Ayran deteksonu nasıl yapiyodunuz
Insalalh bidaha yaşamazsın kuzum kaç kilodaydın zehirlenme yaşadım çok gecms olsn kahvaltıyı yaptım evet şükür iyi gidiyor şimdilik geçen gün eşim sen incelmişsin dedi çok mutlu oldum tartıda belli değil ama aynada incelmisim baya acaba sıkilastimmi olabilirmiKahvaltı yi atlama bali. Ki metabolizma çalışsın. Benimde yemegim hazır. Evi toparladim dış bakımı mi yaptım. Paşa uyusun 45 dk yürüyüş yapıcam inş. Dün dua ederek uyudum. Çok istiyorum kilo vermeyi. Oğlum şu an 2 yaşında o 3 yaşına girince çocuk tedavisi ne başlıcam. O zaman a kadar tamamen kurtulmak istiyorum ki oglumda gebelik zehirlenmesi oldu bir daha olmasın diye. En azından en az riske indirmek istiyorum.
Ay yaşama kuzum yalayan bilir o olayı bu arada genetik test yaptırdın mı sen canımmKahvaltı yi atlama bali. Ki metabolizma çalışsın. Benimde yemegim hazır. Evi toparladim dış bakımı mi yaptım. Paşa uyusun 45 dk yürüyüş yapıcam inş. Dün dua ederek uyudum. Çok istiyorum kilo vermeyi. Oğlum şu an 2 yaşında o 3 yaşına girince çocuk tedavisi ne başlıcam. O zaman a kadar tamamen kurtulmak istiyorum ki oglumda gebelik zehirlenmesi oldu bir daha olmasın diye. En azından en az riske indirmek istiyorum.
Ee tabi ben dedim ya sana aynaya bakınca fark edersin diye. Aynı şekilde devam canım bırakmak yok. 72 ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim 8 aylik doğdu ama tedaviyle kalmıştım ve 8 ay yatarak geçti. Yatmaktan sistim yemekten degilInsalalh bidaha yaşamazsın kuzum kaç kilodaydın zehirlenme yaşadım çok gecms olsn kahvaltıyı yaptım evet şükür iyi gidiyor şimdilik geçen gün eşim sen incelmişsin dedi çok mutlu oldum tartıda belli değil ama aynada incelmisim baya acaba sıkilastimmi olabilirmi
Yok canim o ne icinAy yaşama kuzum yalayan bilir o olayı bu arada genetik test yaptırdın mı sen canımm
Zehirlenme şişiriyor asyaEe tabi ben dedim ya sana aynaya bakınca fark edersin diye. Aynı şekilde devam canım bırakmak yok. 72 ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim 8 aylik doğdu ama tedaviyle kalmıştım ve 8 ay yatarak geçti. Yatmaktan sistim yemekten degil
Hamilelikte zehirlenmenin kaynağına bakmak için canımYok canim o ne icin
Anladım canım ben buna dayanamam herhalde emziriyorum cunkuBen yapmıştım 2 gün yapmıştım ben. Sabah yumurta Peynir zeytin çay falan kahvaltı yapıyorsun sonrasında kahvaltı sonrası ne zaman aciktiysan 2 saat arayla tuzsuz ayran iciyorsun. Akşam 8 de son. Sekersiz çay kahve serbest. Ama zorluyor
Anladım canm böl bol ödem olmuşsun demekki rabbim yasatmasn bidaha inşalalh aynen ya aynaya bakınca göbek inmis basenler azcik çekilmiş ki ediminde dikkatini çektiyse yasasinnnnnnnEe tabi ben dedim ya sana aynaya bakınca fark edersin diye. Aynı şekilde devam canım bırakmak yok. 72 ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim 8 aylik doğdu ama tedaviyle kalmıştım ve 8 ay yatarak geçti. Yatmaktan sistim yemekten degil
Hadii canimmZehirlenme şişiriyor asya
Canım ayran içinde nohut bulgur mercimek ve salatalık da var tek ayran değil emzirdiğin için 2 gün uzun ama tek gün yapabilirsinAnladım canım ben buna dayanamam herhalde emziriyorum cunku
Bir daha ki tedavi sürecinde dr dan herseye detaylı bakmasını söylerim çünkü kendiliğinden hamile kalamiyorum. Ayy Rabbim yasatmasin o kötü günleri bir dahaHamilelikte zehirlenmenin kaynağına bakmak için canım
Bazen kanda pıhtılaşma olması filan tetikliyor
Birde burda preeklampsi geçiren arkadaşların topiği vardı oraya baksana bi
Benimde öyle oldu 7. Aya kadar sadece 3 kilo aldım sonra el ayak her yer şiştiHadii canimmşok oldum şuan... 7. Aydan itibaren el ve ayaklarım sismeye başladı daha fazla kilo aldım ki hep dikkat ettim. Aşırı beslenmedim. 8. Aya girince mide bulantısı baş ağrısı ve sancı başladı. Hemen sezeryan a aldılar ve benide oğlumu da yoğun bakıma aldılar. Çok kotüydu Allah im yasatmasin bir daha