Karatay Günlüğüm

Kızlarrr nasilsnz günaydın sabah 6 dk oynadım evde bildignz roman havası oynadım ama baya bacaklarım karnim sızladı yansin yağlar gelsin fit görünüm insallah ya kahvaltı 2 gündür canm istemiyor zorla yiyorum bugün 1 yumurta domates salata tere 5 fındık 4 zeytin 2 yeşil biber

Kahvaltı yi atlama bali. Ki metabolizma çalışsın. Benimde yemegim hazır. Evi toparladim dış bakımı mi yaptım. Paşa uyusun 45 dk yürüyüş yapıcam inş. Dün dua ederek uyudum. Çok istiyorum kilo vermeyi. Oğlum şu an 2 yaşında o 3 yaşına girince çocuk tedavisi ne başlıcam. O zaman a kadar tamamen kurtulmak istiyorum ki oglumda gebelik zehirlenmesi oldu bir daha olmasın diye. En azından en az riske indirmek istiyorum.

Günaydın hanımlar

Ayran deteksonu nasıl yapiyodunuz
Ben yapmıştım 2 gün yapmıştım ben. Sabah yumurta Peynir zeytin çay falan kahvaltı yapıyorsun sonrasında kahvaltı sonrası ne zaman aciktiysan 2 saat arayla tuzsuz ayran iciyorsun. Akşam 8 de son. Sekersiz çay kahve serbest. Ama zorluyor

Insalalh bidaha yaşamazsın kuzum kaç kilodaydın zehirlenme yaşadım çok gecms olsn kahvaltıyı yaptım evet şükür iyi gidiyor şimdilik geçen gün eşim sen incelmişsin dedi çok mutlu oldum tartıda belli değil ama aynada incelmisim baya acaba sıkilastimmi olabilirmi

Ay yaşama kuzum yalayan bilir o olayı bu arada genetik test yaptırdın mı sen canımm

Ee tabi ben dedim ya sana aynaya bakınca fark edersin diye. Aynı şekilde devam canım bırakmak yok. 72 ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim 8 aylik doğdu ama tedaviyle kalmıştım ve 8 ay yatarak geçti. Yatmaktan sistim yemekten degil

Zehirlenme şişiriyor asya

Anladım canım ben buna dayanamam herhalde emziriyorum cunku

Anladım canm böl bol ödem olmuşsun demekki rabbim yasatmasn bidaha inşalalh aynen ya aynaya bakınca göbek inmis basenler azcik çekilmiş ki ediminde dikkatini çektiyse yasasinnnnnnn

Zehirlenme şişiriyor asya
Hadii canimmşok oldum şuan... 7. Aydan itibaren el ve ayaklarım sismeye başladı daha fazla kilo aldım ki hep dikkat ettim. Aşırı beslenmedim. 8. Aya girince mide bulantısı baş ağrısı ve sancı başladı. Hemen sezeryan a aldılar ve benide oğlumu da yoğun bakıma aldılar. Çok kotüydu Allah im yasatmasin bir daha

Hamilelikte zehirlenmenin kaynağına bakmak için canım
Bazen kanda pıhtılaşma olması filan tetikliyor
Birde burda preeklampsi geçiren arkadaşların topiği vardı oraya baksana bi
Bir daha ki tedavi sürecinde dr dan herseye detaylı bakmasını söylerim çünkü kendiliğinden hamile kalamiyorum. Ayy Rabbim yasatmasin o kötü günleri bir daha

Benimde öyle oldu 7. Aya kadar sadece 3 kilo aldım sonra el ayak her yer şişti
Yaşatmasın rabbim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…