- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.061
68 leri görsem daha da motive olurum. Evet boyun gayet iyi massallah. Kasimin 10 u gibi 70 i görsem gerisi gelir Allahın izniyle. 65 e düşmeden hiçbişey almicam kendime söz verdim75.6 çıktım bugün sen çok yakınsın hedefine ozman kilo vermeden ne özgüven nede bakım oluyor işte maşallah güzel kilo vermişsin bende daha ince 84 den 68 e kadar düştüm ama sporla verdiğim için 68 de baya iyi duruyordum boyumda 1.69 ama Suan tipim dagilmis durumda
Hoşgeldin canım. Pek kilon kalmamış doğum sonrası. İnşallah birlikte iyi sonuçlar elde ederizMerhaba hanımlar çoğu mesajı baştan itibaren okudum bende yakın zamanda doğum yaptım.
Hamile kalmadan ince 56 kiloydm. Gebelikte 54 e düştüm ve 72 kiloyla doguma girdim.
4. Aya gidicez bu süreçte çok düzensiz beslendim tatliya hamur işine dur demedim.
Diyemedim.
Spor yapmadın kosturmaktan. 64 kiloydum en son
Ama geçen cuma kendimce başladım spora ve diyete.
Eşim hep geç geir benim işten en erken 9 da 10 da yiyoruz.
Oğlum ise huzursuz gece uyumuyor bugün kahvaltı diye nohutlu aytan asi çorbası içtim. 1 buçukta.
3 4 gibi bir elma yedim
Bol su içmeye çalışıyorm
Sezaryan olduğum için karin egzersizi yapmıyorum.
Benim belimin yanları çok çıktığı için bölgesel calisiyorum inşallah faydası olur..
15 20 dk ve gün içinde fırsat buldukça o hareketlerden yapıyorum..
Akşama da yemek yapmadım.
Yoğurtlu salatalık ve biber yiyecegim. Bie de lahana var. Eşim her yemeği yemediği için çok zorlanacağını düşünüyorum o yüzden şimdilik kendimi kısacağım.
Afiyet olsun canim. Gün içinde pek yoktun bugün balimKızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta dantes salata 1 avuç fındık öğlen arkadaşım geldi bize kısır yaptım ama ben 3 kasik yedim 2 brdk şekersiz çay akşam balık yapicam bide salata 18 30 da cocuklarnokuldan gelince yiycez insallah yemek sonrası 20 squat ve 15 dk eliptik bincem bugün tam 8 gün oldu karatay yapıyorum ve çok huzurluyum kısıtlama yok zararlı şeylerden uzagim şükür ya
Hoşgeldin canım. Pek kilon kalmamış doğum sonrası. İnşallah birlikte iyi sonuçlar elde ederiz
Ooo 6 aya hayal ettiğin kiloya ulaşırsın 10 kilo çok bir kilo değil. Aslında kendini o şekilde motive et. Şu kiloya ulaştıktan sonra alicam kıyafet de. Benimde hedefim var 65 i gördüğüm gibi alesveriseHosbukduk canim
10 kilo kadar fazlam var canım hiç-bir eteğin olmuyor.
Giysi almak istyorum ama bu halime almak istemiyoeum. Cunku bu halimden memnun değilim... ciddi anlamda kendimi sevmemeye başladım
Umarım kalıcı olarak veririz.
Hedefime ulaşmak istiyorum
6 ayda ne kadar vermiş olacağım merak ediyorum
Hatta yılbaşına hedef koy. Biz de hedef koyduk yılbaşına. Sende hedefi belirle. Ki büyük ihtimalle istediğin kiloya inmiş olursunHosbukduk canim
10 kilo kadar fazlam var canım hiç-bir eteğin olmuyor.
Giysi almak istyorum ama bu halime almak istemiyoeum. Cunku bu halimden memnun değilim... ciddi anlamda kendimi sevmemeye başladım
Umarım kalıcı olarak veririz.
Hedefime ulaşmak istiyorum
6 ayda ne kadar vermiş olacağım merak ediyorum
Hatta yılbaşına hedef koy. Biz de hedef koyduk yılbaşına. Sende hedefi belirle. Ki büyük ihtimalle istediğin kiloya inmiş olursun
Müsait olduğunda 2 3 çeşit yemek yap at dolaba ki acikinca gözün dönüp saldirma yemeğe. Benim oğlum 2 yaşına girecek hala öyle yapıyorum. Bugün sabah 10 du karniyarik yaptım cunku biliyorum is yapacam sonra elim ayağım titricek ekmeğe saldiracam.. haa dersen ki niye hala 70 li kilolardasin tek sebebim var benim moralim bozukken yemeye vuruyorum ben. Yaa ne yaptıysam bunun önüne gecemedim. En azından önlem almaya çalışıyorumInşallah canım tekrar en azindan 56 olsam çok sevinicem
Ama bu iradeyi sürdürmek mesele...
Bazen oğlandan dolayı yemek yiyemiyorum düzensizlik çok zor oyuzden
Hırsımi devamli tutarsam veririm inşallah
.
Allah yardımcın olsun canım inş hemen olurGünaydın Kızlar yıllık iZin aldım ev taşıyacağım yarına aktif olamayabilirim ama ptesi bildirim yaparım. Görüşürüz
Sporu uzun zamandır yapmayıp birden yaptı isen kas şişmesi olmuş olabilir kuzumGünaydın kızlar geçen haftaya göre azaltayim dedim iki gün öyle güzel geçirdim su ve hareketi de arttirdim bugün sabah +800 Gr gördüm modum .Düştü niye böyle oldum
Olursun canımm hiç kasma 10 kilo bişe yok verilir inşBenim ki hayal değilde zorunluluk oldu yarıyıl tatiline kadar biraz kilo verip toparlanmak istiyorum öncelikle kimse için istemiyorum tabi. Ki kendim için ama .Yarıyıl da memlekete gidecz eltiler görümcler hep bir Arada olcak benim yanımda zaten kilo iyi değil falan yine kilo almışsın bu lafları duymak istemiyorum 68 sinir koydum kendime şuan üzerime giyecek doğru düzgün bir şeyim yok almicam 68 olayım toplu alışveriş yapicam
Sen yine 10 da ben 8 de karnıyarık yaptım 6 da çamaşır asarken . buluyorum. KendimiMüsait olduğunda 2 3 çeşit yemek yap at dolaba ki acikinca gözün dönüp saldirma yemeğe. Benim oğlum 2 yaşına girecek hala öyle yapıyorum. Bugün sabah 10 du karniyarik yaptım cunku biliyorum is yapacam sonra elim ayağım titricek ekmeğe saldiracam.. haa dersen ki niye hala 70 li kilolardasin tek sebebim var benim moralim bozukken yemeye vuruyorum ben. Yaa ne yaptıysam bunun önüne gecemedim. En azından önlem almaya çalışıyorum
Canım hoş geldin aramızaMerhaba hanımlar çoğu mesajı baştan itibaren okudum bende yakın zamanda doğum yaptım.
Hamile kalmadan ince 56 kiloydm. Gebelikte 54 e düştüm ve 72 kiloyla doguma girdim.
4. Aya gidicez bu süreçte çok düzensiz beslendim tatliya hamur işine dur demedim.
Diyemedim.
Spor yapmadın kosturmaktan. 64 kiloydum en son
Ama geçen cuma kendimce başladım spora ve diyete.
Eşim hep geç geir benim işten en erken 9 da 10 da yiyoruz.
Oğlum ise huzursuz gece uyumuyor bugün kahvaltı diye nohutlu aytan asi çorbası içtim. 1 buçukta.
3 4 gibi bir elma yedim
Bol su içmeye çalışıyorm
Sezaryan olduğum için karin egzersizi yapmıyorum.
Benim belimin yanları çok çıktığı için bölgesel calisiyorum inşallah faydası olur..
15 20 dk ve gün içinde fırsat buldukça o hareketlerden yapıyorum..
Akşama da yemek yapmadım.
Yoğurtlu salatalık ve biber yiyecegim. Bie de lahana var. Eşim her yemeği yemediği için çok zorlanacağını düşünüyorum o yüzden şimdilik kendimi kısacağım.
Afiyet olsun canım bu hafta Başka bulgur türevi yeme emi canım ödem yapmasınKızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta dantes salata 1 avuç fındık öğlen arkadaşım geldi bize kısır yaptım ama ben 3 kasik yedim 2 brdk şekersiz çay akşam balık yapicam bide salata 18 30 da cocuklarnokuldan gelince yiycez insallah yemek sonrası 20 squat ve 15 dk eliptik bincem bugün tam 8 gün oldu karatay yapıyorum ve çok huzurluyum kısıtlama yok zararlı şeylerden uzagim şükür ya
Afiyet olsun canımmKızlar menum
Sabah 10.20
1 yum ile Menemen
1 koz patlıcan
Salatalık domates peynir çay
Saat 14.50
2 patlıcan di porsiyon belirtmek için söylüyorum karni yarık
3 kasik bulgur pilavı salata
Aksam 18.00 de öğlen le aynı
Spor yok tüm gün durmadim ama
Su 2.5 lt
Bende sana yazacaktım nereleresinn diye sonuçlar çıktı mıKızlar 2 gündür yoğun geçiyor kusura bakmayın her an gelemiyorum
Mecbur canım ya yoksa çocuktan ev işinden abuksubuk şeyler yiyoruz. Ama sabah 9 gibi uyanıp kahvaltı sonrası yapıyorum sen baya erken uyanıyor sunSen yine 10 da ben 8 de karnıyarık yaptım 6 da çamaşır asarken . buluyorum. Kendimi
İşleri halletikten sonra ihmal etme bizi kaptanKızlar 2 gündür yoğun geçiyor kusura bakmayın her an gelemiyorum