Karatay Günlüğüm

Kızlar kayinvalidem gildeydim menumu vereyim

Sabah
2 haslanmis yumurta 1domates salatalik peynir çay

Saat 12.20 2 gün kurusu sütlü kahve

Saat 15.00
3 kasik pilav
4 kasik türlü
Ayran

Saat 18.20
4 et köfte salata

Su 2 lt Spor yok

Evert bende menümü yazayim şuraya

Sabah yiyemedim
Oglen14.00 4 kasik bulgur pilav i 1 but 1 tabak salata

Ara bol su

Akşam 2 kase çorba 1 tabak salata

Spor 20 squat
20 dk eliptik yapicam

sabah (08:00)
  • 2 salçalı kekikli omlet
  • Çeçil peyniri
  • domates biber havuç salatalık turp
  • bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
  • 10 zeytin
akşam (16:00)
  • Yeşillik
  • Merine edilmiş tavuk sote
  • Yoğurt

su:3 lt
Spor: Yoga

Pilav ne pilavı idi canımm

Evert bende menümü yazayim şuraya

Sabah yiyemedim
Oglen14.00 4 kasik bulgur pilav i 1 but 1 tabak salata

Ara bol su

Akşam 2 kase çorba 1 tabak salata

Spor 20 squat
20 dk eliptik yapicam
Canım bu günlük böyle oldu biliyorum ama daha doyurucu yaparız inş menülerimizi
Afiyet olsun canımm

Pilav ne pilavı idi canımm

Canım bu günlük böyle oldu biliyorum ama daha doyurucu yaparız inş menülerimizi

Afiyet olsun canımm
Bulgurdu canım oda utanma belası yedim. Habire ekmeği önüme veriyorlar ye yee ekmek ye ye yeyahu yemiyorm kardeşim. Yddim yedim deyip gecistirdim

Sabah 12.00
Yarım elma yarım armut
Peynirli omlet
Domates salatalık
Zeytin
Yer fıstığı

Akşam 19.00
1 tabak tavuk sote
Domates salatalık

Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş

Günaydın kızlar geçen haftaya göre azaltayim dedim iki gün öyle güzel geçirdim su ve hareketi de arttirdim bugün sabah +800 Gr gördüm modum .Düştü niye böyle oldum

Kızlar merak ediyorum ideal kilonuza yada mutlu olacağınız kiloya ulaştıktan sonraki hayaliniz nedir
Benim ki hayal değilde zorunluluk oldu yarıyıl tatiline kadar biraz kilo verip toparlanmak istiyorum öncelikle kimse için istemiyorum tabi. Ki kendim için ama .Yarıyıl da memlekete gidecz eltiler görümcler hep bir Arada olcak benim yanımda zaten kilo iyi değil falan yine kilo almışsın bu lafları duymak istemiyorum 68 sinir koydum kendime şuan üzerime giyecek doğru düzgün bir şeyim yok almicam 68 olayım toplu alışveriş yapicam

Bende aynı senin ki gibi. Dün gittim böyle kaldılar. Bakımlı olmayı çok seviyorum. Kilo gitse daha iyi olacak. İnşallah hedefe ulasiriz. İlk hedefim 65 olmak. Güncel kilon kaç canım hedefimiz yakın birbirine

Yemegim hazır. Öğle yemegimi de yedim. Şimdi ise devam yazlık kışlık ariyorum beyaz esyalaRimi silip. Bir kaç güne evi sericem eşim geldiginde ona vakit ayırmak istiyorum. Bu arada 20 dk yurudum

75.6 çıktım bugün sen çok yakınsın hedefine ozman kilo vermeden ne özgüven nede bakım oluyor işte maşallah güzel kilo vermişsin bende daha ince 84 den 68 e kadar düştüm ama sporla verdiğim için 68 de baya iyi duruyordum boyumda 1.69 ama Suan tipim dagilmis durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…