- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.041
Pilav ne pilavı idi canımmKızlar kayinvalidem gildeydim menumu vereyim
Sabah
2 haslanmis yumurta 1domates salatalik peynir çay
Saat 12.20 2 gün kurusu sütlü kahve
Saat 15.00
3 kasik pilav
4 kasik türlü
Ayran
Saat 18.20
4 et köfte salata
Su 2 lt Spor yok
Canım bu günlük böyle oldu biliyorum ama daha doyurucu yaparız inş menülerimiziEvert bende menümü yazayim şuraya
Sabah yiyemedim
Oglen14.00 4 kasik bulgur pilav i 1 but 1 tabak salata
Ara bol su
Akşam 2 kase çorba 1 tabak salata
Spor 20 squat
20 dk eliptik yapicam
Afiyet olsun canımmsabah (08:00)
akşam (16:00)
- 2 salçalı kekikli omlet
- Çeçil peyniri
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- 10 zeytin
- Yeşillik
- Merine edilmiş tavuk sote
- Yoğurt
su:3 lt
Spor: Yoga
Misafirim vardı canım şimdi gittiler bende çocukKızlar napiyorsunuz nasil gecti gununuz
Bulgurdu canım oda utanma belası yedim. Habire ekmeği önüme veriyorlar ye yee ekmek ye ye yePilav ne pilavı idi canımm
Canım bu günlük böyle oldu biliyorum ama daha doyurucu yaparız inş menülerimizi
Afiyet olsun canımm
Bu vakit te uyusa geri uyanmaz mi canim. Benim paşa 12 gibi uyuyup sabah 10 gibi uyaniyorMisafirim vardı canım şimdi gittiler bende çocuk
Uyutmaya geçtim şimdi hiç uyuyamadı
Sabah hastane filan sonra misafir ancak
Küçük canımm erken yatıyor büyük daha uyumadıBu vakit te uyusa geri uyanmaz mi canim. Benim paşa 12 gibi uyuyup sabah 10 gibi uyaniyor
Nişan elbisemi giyip çocuklarımla eşim ile resim çektirmek istiyorumKızlar merak ediyorum ideal kilonuza yada mutlu olacağınız kiloya ulaştıktan sonraki hayaliniz nedir
Kolay gelsinGünaydın Kızlar yıllık iZin aldım ev taşıyacağım yarına aktif olamayabilirim ama ptesi bildirim yaparım. Görüşürüz
Benim ki hayal değilde zorunluluk oldu yarıyıl tatiline kadar biraz kilo verip toparlanmak istiyorum öncelikle kimse için istemiyorum tabi. Ki kendim için ama .Yarıyıl da memlekete gidecz eltiler görümcler hep bir Arada olcak benim yanımda zaten kilo iyi değil falan yine kilo almışsın bu lafları duymak istemiyorum 68 sinir koydum kendime şuan üzerime giyecek doğru düzgün bir şeyim yok almicam 68 olayım toplu alışveriş yapicamKızlar merak ediyorum ideal kilonuza yada mutlu olacağınız kiloya ulaştıktan sonraki hayaliniz nedir
Nişan elbisemi giyip çocuklarımla eşim ile resim çektirmek istiyorum
Benimde eşim durumu toparlasin sonrası gidip tiril tiril elbiseler almak. Orami burami kapatma derdi olmadan. GonlumceNişan elbisemi giyip çocuklarımla eşim ile resim çektirmek istiyorum
Bende aynı senin ki gibi. Dün gittimBenim ki hayal değilde zorunluluk oldu yarıyıl tatiline kadar biraz kilo verip toparlanmak istiyorum öncelikle kimse için istemiyorum tabi. Ki kendim için ama .Yarıyıl da memlekete gidecz eltiler görümcler hep bir Arada olcak benim yanımda zaten kilo iyi değil falan yine kilo almışsın bu lafları duymak istemiyorum 68 sinir koydum kendime şuan üzerime giyecek doğru düzgün bir şeyim yok almicam 68 olayım toplu alışveriş yapicam
75.6 çıktım bugün sen çok yakınsın hedefine ozman kilo vermeden ne özgüven nede bakım oluyor işte maşallah güzel kilo vermişsin bende daha ince 84 den 68 e kadar düştüm ama sporla verdiğim için 68 de baya iyi duruyordum boyumda 1.69 ama Suan tipim dagilmis durumdaBende aynı senin ki gibi. Dün gittimböyle kaldılar. Bakımlı olmayı çok seviyorum. Kilo gitse daha iyi olacak. İnşallah hedefe ulasiriz. İlk hedefim 65 olmak. Güncel kilon kaç canım hedefimiz yakın birbirine