Karatay Günlüğüm

Kızlar çocuklar çok yoruyor
Sabah 12.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
6 ceviz

Akşam 18.30
Patlıcan yemeği 1.5 tabak
Yoğurt
Sütlü kahve
1 cennet hurması

Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Canım her menün de cennet hurması var bir özelliği var mı yoksa karbonhidrat içeriği çok yüksek de. Çocuklar konusunda ben de sendenim akşama kadar pilim bitiyor. Spora ayıracak vakit ve enerji kalmıyor. 3 çocuk ev iş

Kızlar ben acıktım yarım saat kadar önce. Marul 2 havuç yedim. Baktım bastirmadi az süzme peynir attım ağzıma. Porsiyon u çok azalttim galiba dikkat edicem yoksa bir ara gözüm dönüyor
Yoğurt ye canımm
Domates kaşar peyniri çok iyi bastırıyor

Bir özelliği değil çok sevdiğim için eşim almış son bir tane kaldı o bitince başka meyveye geçeceğim inş
3 mü maşalalh bekarken çok çocuk olsun derdim ama pilim bitti bile çoktan

Kızlar çocuklar çok yoruyor
Sabah 12.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
6 ceviz

Akşam 18.30
Patlıcan yemeği 1.5 tabak
Yoğurt
Sütlü kahve
1 cennet hurması

Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş

menülerine bayılıyorum kısa öz ama hurmayı bırak cnm. şekeri fazla belki de o da engel oluyordur kilo verimine. daha basit bir meyveye geç elma gibi. hem tok tutuyor hem çok hafif

Kızlar ben acıktım yarım saat kadar önce. Marul 2 havuç yedim. Baktım bastirmadi az süzme peynir attım ağzıma. Porsiyon u çok azalttim galiba dikkat edicem yoksa bir ara gözüm dönüyor

asya bence sen bir düzen ver menüne. mesela akşam yemeğinde kuruyemiş ye. ya da sütlü kahve iç çok tutuyor.

Sütlü kahve Uykumu kaciriyor. Porsiyon ayarı vericem

Evet canımm haklısın

Al benden de o kadar ben mi basaramiyorum diyorum bazen sabah altı buçukta kalkıyorum gece yat kalk onu saymiyorum bebeği emzir uyut sonra kızıma kahvaltı yaptir okulda kahvaltı var ama güvenmiyorum birşeyler yiyor servise indir bebek evde diye koş koş geliyorm uykusu beş dk kahvaltı bulaşık ortalık toplama öğlen yemeği iş başa dönüyor tekrar bulasik Camasir desen bitmek bilmiyor her hafta bir misafir geliyor hâlâ bebek görmek olayı bitmedi 10 gundur kuaföre gidemedim

Gunaydin arkadaslar
Kahvalti
2 yumurta.domates.salatalik.zeytin.peynir.ceviz.cay.emzirme cayi.gunde 3 lt su ociyorum
Bende iciyirum emzirme çayı fark var mi emin değilim bebeğin hayırlı uğurli olsun benim de dün tam iki aylık oldu bebegim kilolarımiz da aynı ben tam anlamıyla diyetimi yapamıyorum ama emzirme dönemi en tehlikesi en azından kilo almam yavaş yavaş ne versem kardir

Kızlar kızlarrr bugün kahvaltı yapamadım midem almadı bugün sanattandır hiçbirşey yemedim dünden kalan bulgur pilav i ve 1 parca tavuk var yesem bir sorun olurmu acaba Ak kelebek şimdi yesem aksamada esimle çocuklara makarna yapicam bende çorba ve salata yiycem bugün hiç kacamagim yok tatlı bakimindan alıştım galiba

Olur canımm yiyebilirsin tabi

Kızlar gittim bu gün hastaneye tahlil verdim şükür bakalımm sonuç nasıl gelecek d vitaminine de baktırıyoruz insülin direnci gelişmiş sanırım tsh ile çok zorlar tabi
Seni dedi Dr hanım diyete yaptığımı söyledim çok iyi yapmışsın dedi inş daha iyi olacak herşey zor kilo verirsin direnç kırılana kadar ama kilo verdikçe düzelecek dedi emzirdiğim için zaten ilaç veremezmiş insülin direnci için

Gelelim işin aslına
Kilo her türlü zarar vücudu mahvediyor herşey rahatsız ediyor bunu bir kere daha anladım

Geçmiş olsun öncelikle
Ben de insulin direnci oluşmamış olduğu halde ilk başladığım zamanlar kilo vermem hep zor oluyor ama devam ettikçe vücut oturuyor sanırım ve kilo verme hızlanıyor Önemli olan devam etmek bırakmayınca zaten gerisi kolay.. sağlıklı beslenerek, egzersiz yaparak zayıflamak zaten doğal yoldan İnsülin direncinin ilacı.. sen de ilaca gerek kalmadan dogal yoldan halledersin inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah bende öyle olacağına inanıyorum vazgeçmeden yılmadan devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…