- 9 Ocak 2012
- 14.784
- 28.319
- Konu Sahibi Ak kelebek
Günaydın kızlar. biliyorsunuz taşınma telaşındayım. şükür evin büyük kısmınıı tek başıma toplamayı başardım. az kaldı. perşembe günü Allah dan bir şey olmazsa taşınıyorum.
cnm bak biz iki kişi çalışıyoruz. ben lojmanda oturuyordum ve cüzi bir rakama. bu hafta taşınıyorum inan gözüm korkuyor kira konusunda. eşin asker bak onu orda yıpratma. asgari ücretle taşınma işi gerçekten yorar sizi. 2 kira depozito emlakçı bedeli nakliye falan 10 bini buluyor nerdeyse.
az sık dişini kapıyı kapat duyma onları oğlun büyüsün sen de yavaştan başlarsın çalışmaya. tüm gün devlet anaokulu bulursun oğlanı da oraya yollarsın. sen yet ki kulaklarını tıka onlara.
bebeğin hayırlı olsun Rabbim ömür versin. hoş geldin aramıza. ama daha minnak küçük baya sütüne dikkat et. abur cubur yeme hamur işi kızartma yeme geriye de kısma yani.
bir de benim
nice yıllara inş. Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin kuzuna inş.
Kızlar lütfen bana yardımcı olun. Bir fikir paylaşın. Bu eşimle birbirimizi parcalicaz yoksa. Şimdi bu asgari ücret le nasıl gecinecez deyip burdan çıkma taraftarı değil ben bıktım burda oturmak istemiyorum daha fazla. Ne yapacaz deyip benim psikolojim i alt üst etti. Sizler nasıl geciniyorsunuz. Ya bu adam cildirtiyor beni. Burası miras mali. Millet çıkmam için agzimiza bakıyor. Grurum kırılıyor insanların laf sokmasina hor görmesine dayanamıyorum
cnm bak biz iki kişi çalışıyoruz. ben lojmanda oturuyordum ve cüzi bir rakama. bu hafta taşınıyorum inan gözüm korkuyor kira konusunda. eşin asker bak onu orda yıpratma. asgari ücretle taşınma işi gerçekten yorar sizi. 2 kira depozito emlakçı bedeli nakliye falan 10 bini buluyor nerdeyse.
az sık dişini kapıyı kapat duyma onları oğlun büyüsün sen de yavaştan başlarsın çalışmaya. tüm gün devlet anaokulu bulursun oğlanı da oraya yollarsın. sen yet ki kulaklarını tıka onlara.
Merhaba bende araniza katilmak istiyorum.ikinci cocugumu yeni kucagimiza aldim.emzirdigim icin biraz kacamaklarim olabilir kabul ederseniz.benim icin motivasyon heycani cok onemli.insallah sizlerle kilo verebilirim.tarti gunu hangi gun.tarti gununden itibaren baslicam insallah.
bebeğin hayırlı olsun Rabbim ömür versin. hoş geldin aramıza. ama daha minnak küçük baya sütüne dikkat et. abur cubur yeme hamur işi kızartma yeme geriye de kısma yani.
bu dünyada pasta tatli yiyen en cok benim sanirim. ben bile basariyorsam sende basarirsin.
Sana önerim. Elma yogurt ve tarcin ye. bak gör tatli krizin gitcek
bir de benim
sabah (12:00)
akşam (21:00)
- 1 biberli kekikli omlet
- 2 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- çekirdek
- 1 dilim pasta saati çok geç oldu ama kızımın doğum günü
su:2 lt
Spor: Yoga
nice yıllara inş. Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin kuzuna inş.