Karatay Günlüğüm

Baya baya zorlandim beynim yemek düsünüyor baska birsey degil. Cok acim suan. ama ilk gün normal sanirim.
Bitki cayi icip yaticam. En son aksam 7 de yedim mercimek salatami(7-8 kasik) ve yanina yogurt

Baya baya zorlandim beynim yemek düsünüyor baska birsey degil. Cok acim suan. ama ilk gün normal sanirim.
Bitki cayi icip yaticam. En son aksam 7 de yedim mercimek salatami(7-8 kasik) ve yanina yogurt
İlk 21 gün çok zor her an atak gelebilir canım
Baş ağrısı mide bulantısı çok normal vücut temizlenşyor :KK66:

Sabah 11.00
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
1 avuç çiğ fındık

Ara 15.30
1 cennet hurması

Akşam 20.00 ( çocuklardan bir türlü yiyemeden)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt

Su 2.5 lt
Spor maalesef yapamadım

afiyet olsun cnm. bol bol eksi getirsin inş. :KK200:

benim bugün 23. günüm mesela bana da ara ara atak geliyor ama tartım da eksilince o ataklar geçip gidiyor.
bir de canımın istediği şeyleri not aldım kafama :KK70: hedefe ulaşınca küçük porsiyonlar halinde yerim dedim. zaten midem baya küçüldü. çok açım diye oturuyorum 2 kaşık da tıkanıyorum :KK66: dayan çok başındasın

Kizlarrrrr 600 gram gitmis dünden bugüne. Tabi yag degil. ama yinede sevindim tartida azaldigink görünce. Hühüühü.
Simdi bir türk kahvesi ictim.
12 de yine 2 yumurta ve salatalik domates kuruyemis yiycem.
Aksam 6-7 de de mercimek salatasi ve bir porsion balik.

afiyet olsun cnm. bol bol eksi getirsin inş. :KK200:

benim bugün 23. günüm mesela bana da ara ara atak geliyor ama tartım da eksilince o ataklar geçip gidiyor.
bir de canımın istediği şeyleri not aldım kafama :KK70: hedefe ulaşınca küçük porsiyonlar halinde yerim dedim. zaten midem baya küçüldü. çok açım diye oturuyorum 2 kaşık da tıkanıyorum :KK66: dayan çok başındasın
Tartıda ki mutluluk gibis var mı cidden :KK66:

Kizlarrrrr 600 gram gitmis dünden bugüne. Tabi yag degil. ama yinede sevindim tartida azaldigink görünce. Hühüühü.
Simdi bir türk kahvesi ictim.
12 de yine 2 yumurta ve salatalik domates kuruyemis yiycem.
Aksam 6-7 de de mercimek salatasi ve bir porsion balik.
Canımm kaçta kalktın sen neden 12 yi bekliyorsun ?

Canim sabah 8 de kalktim. ama
aksam 10 a kadar calisiyorum buyüzden kahvaltimi 12 de yapiyorum is yerinde de aksam bi ögün yiyorum. sabah 8 de yesem aksama kadar cok acikirim
Canım bak 3 öğün yap o zaman Canan Karatay diyor ki sabah kalktıktan sonra 2 saat içinde yapılan kahvaltı 5 km koşmuş gibi metabolizma hızlandırır o yüzden 8 de kahvaltı yap 12.30 da ister kahvaltı yap ister çorba köfte salata ye mesela ihmal etme :KK66:

Merhaba kizlar dün kacirdim baya. Bugün sabah tan pazara gidip geldim. Koltuk lari sildim. Evi yikadim. Kabak yaptım ocaga koydum. Birazdan çamaşır katlayip. Ütü yapıcam. Sonra si tüm hafta bana ait. Full spor yapıcam eşim gelene kadar. Çok çok evi bir süpürurum. Paşayi salliyorum ayagimda. Tam 15 gün var eşimin gelmesine iyi degerlendirmem lazım

Kızlar ben yarin şekersiz 21 güne başlıyorum. Benimle başlayan varmı yarin. Pasamin doğum gününe tam 21 gün var. Gobusu yok etmek lazım

Tartıda ki mutluluk gibis var mı cidden :KK66:

yani yok tabi :KK70:
hepimize gülsün tartılar emeklerimiz boşa çıkmasın inş.

Merhaba kizlar dün kacirdim baya. Bugün sabah tan pazara gidip geldim. Koltuk lari sildim. Evi yikadim. Kabak yaptım ocaga koydum. Birazdan çamaşır katlayip. Ütü yapıcam. Sonra si tüm hafta bana ait. Full spor yapıcam eşim gelene kadar. Çok çok evi bir süpürurum. Paşayi salliyorum ayagimda. Tam 15 gün var eşimin gelmesine iyi degerlendirmem lazım

tabi düğünde iltifatları alınca kaçırdın hemen :KK70: toparlan cnm. bak az kalmış. biraz daha versen iyi olur ama sonra devam zaten sonuna kadar.

bu arada şeker orucu ben yapamam sanırım. az az da olsa her şeyden tadıyorum. yoksa kendimi çok kasınca olmuyor. sana başarılar. karataya uygun zaten sıfır şeker.

bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça (hem ev salçası hem de cnm acı bir şeyler istiyor ondan salça yiyorum :KK70: )
1 dilim ekmek
biraz peynir

ara
nescafe şekersiz

öğlen
2 kepçe etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 elma

akşam
1 kase patlıcan yemeği
1 bardak ayran

ara
nescafe (dizim var bugün keyif yapıcam )

bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça (hem ev salçası hem de cnm acı bir şeyler istiyor ondan salça yiyorum :KK70: )
1 dilim ekmek
biraz peynir

ara
nescafe şekersiz

öğlen
2 kepçe etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 elma

akşam
1 kase patlıcan yemeği
1 bardak ayran

ara
nescafe (dizim var bugün keyif yapıcam )
Nescafeler tırmalıyor sadece onun dışında menü süper

yani yok tabi :KK70:
hepimize gülsün tartılar emeklerimiz boşa çıkmasın inş.

tabi düğünde iltifatları alınca kaçırdın hemen :KK70: toparlan cnm. bak az kalmış. biraz daha versen iyi olur ama sonra devam zaten sonuna kadar.

bu arada şeker orucu ben yapamam sanırım. az az da olsa her şeyden tadıyorum. yoksa kendimi çok kasınca olmuyor. sana başarılar. karataya uygun zaten sıfır şeker.
Evet yaa. Gevşeme oldu sanki:işsiz:aşırı yorgunluk var kriz gibi geldi aslında. Yaa sıfır karbonhidrat olucak ama etkisi büyük oluyor. İlk etapta 5 kilo versem şahane olur. En son şekersiz 21 günde 3 kilo vermiştim. İnşallah yine öyle olur

Bende menumu vereyim

Sabah 10 da
2 has yumurta salatalik domates 3 dil kaşar çay

Saat 12 gibi 1 elma

Saat 15 30 da 1 tabak kabak ve ayran

saat 16 da 1 dil kek:duduk: elim ayağım titredi:KK43:

Saat 18.30 da
1 tabak kabak ayran

Kızlar çok saçma oldu ama dünyanın işini yaptım. Sonrası 10 gun bana ait. Kendime zaman ayiricam

X