- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
evett bu yüzden şimdi bu gelini almaya gidecez ya biz memlekete o 3 gün sıkı durmam lazımmKesinlikle diyette iken planlı olmaz isek olmuyor gün kayıyor bu sefer bıkkınlık oluyor Cide’den
Ay bende tek çocuk değilsenin orası tam spor için uygun bir yer.geçen resim attığında görmüştüm sakin. kuzuyu alıp çıkabilirsin hava soğumadıysa
Ay etli sebzeli birleyler illa ki olur canım benceevett bu yüzden şimdi bu gelini almaya gidecez ya biz memlekete o 3 gün sıkı durmam lazımmonların düzeni nasıl bilmiyorum. kaç gündür bunu düşünüyorum çok tedirginim
spor aletleri falan yok mu.parkta o oynarken sen de sporunu yapsanAy bende tek çocuk değil
Ki 2 tane olunca çıkamıyorum oğlum ile çıkarım da kızım 3 yaşında rahat vermiyor tek oğlan olsa atarım arabaya hiç sıııntı olmaz
umarımmAy etli sebzeli birleyler illa ki olur canım bence
Lahmacun olsa da ayda 2 tane yenebilir kuzum 2 yiumarımmlahmacun falan yapmazlar inşallahh.çünkü hamurişine çok düşkünler
Spor salonu oturmadı daha bir otursa 2 si ile birden gideceğimspor aletleri falan yok mu.parkta o oynarken sen de sporunu yapsan
vallahi onu bile yemek istemiyorumLahmacun olsa da ayda 2 tane yenebilir kuzum 2 yi
Geçmeden yersin
Çok güzel resimler var canım cidden ona göre kurarsın zatenvallahi onu bile yemek istemiyorumpaşamın doğumgünü yaklaşıyor hatta şimdi nasıl bir masa yapabilirim diye bakıyorum netten.o gün hepimiz için mükemmel olsun istiyorum
evett çok beğendimÇok güzel resimler var canım cidden ona göre kurarsın zaten
Ay aynen seneye daha da anlayacak kendisi isteyecek anane Doğum günü pastası arkadaşlarını isteyecek canımevett çok beğendimbiraz masraflı olacak ama feda olsun paşama
Nerde oturuyorsun canımm
Ay evet ben istanbuldayımaynı yerde oturduğumuzu sanmam ama zamanı denk getirebilirizben Gaziantepteyim. forum da genel olarak İstanbulda oluyorlar.
Afiyet olsunbugünkü menümü de yazayım. hafta sonu çok aktif olamayabilirim.
sabah
1 kaşık süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça
1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
(klasik peynir zeytin sıkıyor beni)
ara
1 elma
öğlen
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
2 köfte kadar et
ara
yarım nescafe
birkaç tane leblebi
ara
2 erik
akşam
1 tabak kabak yemeği (kış kabağı ile yapıyoruz etli nohutlu)
1 kase yoğurt
iyi tatiller herkese
Ara öğün leptini bozmuyor mu ?Sabah 9
1 şeftali
Saat 11.15
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 sütlü kahve
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
Ara 15.30
10 adet çiğ fıstık
Akşam 18.00
1 tabak dolusu kabak
1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor yapamadım misafirim var
Bozuyor canım normalde leptin için yoğurt yiyordum Binhan misafirim gelecekti böyle olduAra öğün leptini bozmuyor mu ?