- 17 Temmuz 2018
- 76
- 65
- Konu Sahibi Ak kelebek
yumurta konusunda bu aralar kafam karışık
hangi markayı öneriyorusnuz? organiklerin fiyatları baya bir yükseldi :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şok marketten organik alıyorum canımyumurta konusunda bu aralar kafam karışık
Tebrik ediyorum canım hızlı kilo vermek değil kalıcı kilo vermek önemli
oo kilo senden zaten hızlı gitmiş şimdi asılmak önemli ödem gitmiştir şimdi yârdan gidecek
Keratin bende de iyi etki edebilir o zaman. Benim de inçe telli saçlarım
Nerde oturuyorsun canımmevet genel duruma bakınca verdim gene de. önceden daha da hızlı giderdi ama olsun buna da şükür. yaptıralım beraber
evet düşünüyorum tabi.eşim geldikten sonra iş bulabilecek mi diye düşünüp duruyorumKahveden değildir kuzu beynin düşünceler ile dolu ise o uykuyu kaçırır
Onlar kuzum beynini kemiriyorevet düşünüyorum tabi.eşim geldikten sonra iş bulabilecek mi diye düşünüp duruyorum
Zorlama kuzum kendini kasların şişmesinnapıyorsunuz kızlar? ben paşayı uyuttum şimdi bişeyler yiyorum. yürüyüş yapayım dedim ama her yanım ağrıyor dün çok yürüdüm. bugunu ya pas gececem yada akşamüstü ağrı dinerse dışarda yürürüm
sol bacağıma kramp giriyor.baya da tempolu yürüdüm. geçerse yürürüm geçmezse de izin veririm bugün kendme. ama biliyormusun sporun çok etkisi var ya sporsuz olmuyor.tartıda aman aman etki olmasa da görüntüde çok fark ediyor 10 günde bile yaniZorlama kuzum kendini kasların şişmesin
Tabi ki spor vücudu topluyorsol bacağıma kramp giriyor.baya da tempolu yürüdüm. geçerse yürürüm geçmezse de izin veririm bugün kendme. ama biliyormusun sporun çok etkisi var ya sporsuz olmuyor.tartıda aman aman etki olmasa da görüntüde çok fark ediyor 10 günde bile yani
arada adım sayarları açıp yarışalımTabi ki spor vücudu topluyor
Aynen tüyo ver bakalım günde hiçarada adım sayarları açıp yarışalım
inan hiç öyle adımsayarı açmadımama hareketli geçiyor günüm 7 bine yakın oluyordurAynen tüyo ver bakalım günde hiç
Spor yapamadım desen ne kadar adım atıyorsun
Bende spor yapmayacağım dediğim gün bile 2-3 km 3 bin adım oluyorinan hiç öyle adımsayarı açmadımama hareketli geçiyor günüm 7 bine yakın oluyordur
Kabak var bende canım onu yiyeveğim ama misafirim varakşama ne yemek yapacaksınız?
bende ne yapsam diye düşünüp duruyorum.önceden hazırlıyorum ki abuk subuk şeyler yemeyeyim diye.Kabak var bende canım onu yiyeveğim ama misafirim var
Onlara ikram hazırlıyorum
senin orası tam spor için uygun bir yer.geçen resim attığında görmüştüm sakin. kuzuyu alıp çıkabilirsin hava soğumadıysaBende spor yapmayacağım dediğim gün bile 2-3 km 3 bin adım oluyor
Kesinlikle diyette iken planlı olmaz isek olmuyor gün kayıyor bu sefer bıkkınlık oluyor Cide’denbende ne yapsam diye düşünüp duruyorum.önceden hazırlıyorum ki abuk subuk şeyler yemeyeyim diye.