Karatay Günlüğüm

Allah a o kadar şükür ettim ve bir o kadarda irademe kuvvet versin diye yalvardim. Bugunki girdiğim kiyafete girmeyi hayal ediyordum bir kaç ay önce. Ve o kadar zorluk yaşadım ki kızlar. Çok sendeledim ben morali bozukken yemeğe saranlardanim. İyiki birakmamisim iyiki mücadele etmişim. 10 kilo daha vermek hayalim daha kilom çok ama buna da bin şükür ettim bugun

Çok şükür canımm

günaydın kızlar.. tartım birazcık düştü şükür. pes etmek yok gidecek yani bu kilolar başka çaresi yok. hedeflerim var .
kilo verince saçlarımı kestirip keratin yaptıracağım. ha kapalıyım ama evde kendime moral olur. sonra Allah izin verirse bebek istiyorum. tabi evde bekleyen küçük bedenli kıyafetlerim de var. son olarak bir de kaban alacağım ama biraz vereyim de ona göre alayım. malum kabanlar ateş pahası. aldım mı giymeliyim birkaç yıl

Çok sevindim eksine insanın hedeflerinin olması da çok güzel yavaş yavaş olur herşey canm bende keratin yaptırmak istiyorum aslında ama nasıl olur bilemiyorum

Çok sevindim eksine insanın hedeflerinin olması da çok güzel yavaş yavaş olur herşey canm bende keratin yaptırmak istiyorum aslında ama nasıl olur bilemiyorum

saol cnm aynen. kardeşimin saçı maşallah çok gür ve baya kıvırcık yaptırdı. fön makinesiyle kurutunca iyi oluyor. öyle dümdüz değil ama kabarıklık falan gitti. benim saçlarım az ince telli o yüzden daha fazla etki olur diye düşünüyorum

inanın 1 aydır hep bu şekilde besleniyorum
78,6 ile başladım 74,40 olmuşum
biraz daha hızlı verebilsem süper olucak :)

aynı başlamışız. ben de 78.5 ile başladım. 12. günüm 75.9 oldum.
sanırım aynı hızda gidiyoruz. inş bütün kiloları vericez.

siz 12 günde vermişsiniz maşallah ben 1 ayda

İnşallah canım inşallah. Sabır edip verecez bu kilolari. Sonrada kavusursun inşallah minik kuzucuna

Günaydın kızlar. Geç uyandik bugün. Kahvaltı bitti. Gece uyuyamiyorum kızlar yaa. Halbuki kahve 1 tane içerim kahvaltı sonrası ama uykum kaciyor

inanın 1 aydır hep bu şekilde besleniyorum
78,6 ile başladım 74,40 olmuşum
biraz daha hızlı verebilsem süper olucak :)
Tebrik ediyorum canım hızlı kilo vermek değil kalıcı kilo vermek önemli
oo kilo senden zaten hızlı gitmiş şimdi asılmak önemli ödem gitmiştir şimdi yârdan gidecek

Keratin bende de iyi etki edebilir o zaman. Benim de inçe telli saçlarım

Evet kızlar tartı gününe az kaldı pazertesi tartı günümüz eksimizin yüzümüzü güldürmesi için hafta sonu kaçamaklarına aman dikkat ediyoruz emi
Hiç bir yiyeceğin tadı tartıda gördüğümüz eksiye değmiyor zaten yeterince yedik içtik ve kilo aldık şimdi her önümüze çıkan engele hayır deme vakti ben inanıyorum başarabilirim vücuduma güveniyorum demek çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…