- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Kahve içince uyuyamiyorum yaa. Birde gece uyku problem im var yaklaşık 15 gündür. Acikirsam yoğurt yerim. Ama yemem yememem lazım 15 gün var düğüne 2 kilo daha vermem lazımMükemmel bayıldım asya akşam kahve içebilirsin acıkma olursa eğer
Çok şükür canımmAllah a o kadar şükür ettim ve bir o kadarda irademe kuvvet versin diye yalvardim. Bugunki girdiğim kiyafete girmeyi hayal ediyordum bir kaç ay önce. Ve o kadar zorluk yaşadım ki kızlar. Çok sendeledim ben morali bozukken yemeğe saranlardanim. İyiki birakmamisim iyiki mücadele etmişim. 10 kilo daha vermek hayalim daha kilom çok ama buna da bin şükür ettim bugun
çıktım ayy iyiki çıkmışımmaldım boleroyu evede geldim abiyeyle giydim çok yakıştırdım.15 gün var düğüne.sporla biraz daha toparlarsam şahane olacakk
Çok sevindim eksine insanın hedeflerinin olması da çok güzelgünaydın kızlar.. tartım birazcık düştü şükür. pes etmek yok gidecek yani bu kilolar başka çaresi yok. hedeflerim var .
kilo verince saçlarımı kestirip keratin yaptıracağım. ha kapalıyım ama evde kendime moral olur. sonra Allah izin verirse bebek istiyorum. tabi evde bekleyen küçük bedenli kıyafetlerim de var. son olarak bir de kaban alacağım ama biraz vereyim de ona göre alayım. malum kabanlar ateş pahası. aldım mı giymeliyim birkaç yıl
Güzel canım menüngünaydınlar;
kahvaltım
1 adet muz+peynir zeytin domates biber +şekersiz çay
öğlen
mercimek çorba fırında kanat+yoğurt
Güzel canım menün
Çok sevindim eksine insanın hedeflerinin olması da çok güzelyavaş yavaş olur herşey canm bende keratin yaptırmak istiyorum aslında ama nasıl olur bilemiyorum
inanın 1 aydır hep bu şekilde besleniyorum
78,6 ile başladım 74,40 olmuşum
biraz daha hızlı verebilsem süper olucak :)
saol cnm aynen. kardeşimin saçı maşallah çok gür ve baya kıvırcık yaptırdı. fön makinesiyle kurutunca iyi oluyor. öyle dümdüz değil ama kabarıklık falan gitti. benim saçlarım az ince telli o yüzden daha fazla etki olur diye düşünüyorum
aynı başlamışız. ben de 78.5 ile başladım. 12. günüm 75.9 oldum.
sanırım aynı hızda gidiyoruz. inş bütün kiloları vericez.
ohh ohh iyi yapmışsın maşallah. güle güle kullan cicilerini
İnşallah canım inşallah. Sabır edip verecez bu kilolari. Sonrada kavusursun inşallah minik kuzucunagünaydın kızlar.. tartım birazcık düştü şükür. pes etmek yok gidecek yani bu kilolar başka çaresi yok. hedeflerim var .
kilo verince saçlarımı kestirip keratin yaptıracağım. ha kapalıyım ama evde kendime moral olur. sonra Allah izin verirse bebek istiyorum. tabi evde bekleyen küçük bedenli kıyafetlerim de var. son olarak bir de kaban alacağım ama biraz vereyim de ona göre alayım. malum kabanlar ateş pahası. aldım mı giymeliyim birkaç yıl
siz 12 günde vermişsiniz maşallah ben 1 ayda
İnşallah canım inşallah. Sabır edip verecez bu kilolari. Sonrada kavusursun inşallah minik kuzucuna
Tebrik ediyorum canım hızlı kilo vermek değil kalıcı kilo vermek önemliinanın 1 aydır hep bu şekilde besleniyorum
78,6 ile başladım 74,40 olmuşum
biraz daha hızlı verebilsem süper olucak :)
oo kilo senden zaten hızlı gitmiş şimdi asılmak önemli ödem gitmiştir şimdi yârdan gideceksaol cnm aynen. kardeşimin saçı maşallah çok gür ve baya kıvırcık yaptırdı. fön makinesiyle kurutunca iyi oluyor. öyle dümdüz değil ama kabarıklık falan gitti. benim saçlarım az ince telli o yüzden daha fazla etki olur diye düşünüyorum
aynı başlamışız. ben de 78.5 ile başladım. 12. günüm 75.9 oldum.
sanırım aynı hızda gidiyoruz. inş bütün kiloları vericez.
Kahveden değildir kuzu beynin düşünceler ile dolu ise o uykuyu kaçırırGünaydın kızlar. Geç uyandik bugün. Kahvaltı bitti. Gece uyuyamiyorum kızlar yaa. Halbuki kahve 1 tane içerim kahvaltı sonrası ama uykum kaciyor