Karatay Günlüğüm

merhaba kızlar.tadım yok bugün enerjim düşük:KK51:kahvaltı faslı bitti kendime geleyim bir kahve yapıcam.ama hepmizin maşşallahı var çok iyi gidiyoruz.abiyeye bolero almaya gidecektim modum düşük diye çıkmayım bugün dedim.

mevsimden böyleyiz bence. ne yaz ne kış ne bahar. bizim buralar baya sıcak ama hava basık. ben de bir tuhafım yani. git bence alış verişe iyi gelir. ben de öğle arası avm gittim annemlerle buluşup kahve keyfi yaptım biraz.

bugünkü menümü de paylaşayım.

sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça (bunları ekmeğe sürüp yiyorum)
1 haşlanmış yumurta

ara
1 elma

öğlen
1 sütlü kahve
5 tane kahveli draje çok minikti (annemlerle avm de buluştum da)

ara
1 avuç kadar kıyma
1 kase yoğurt
3 kaşık kadar havuç salatası (öğlen dışarda olunca ikindi yedim)

akşam
tavuk sote 5 kaşık kadar
1 bardak ayran

bu arada benim kilo vermemi engelleyen şeyi düşündüm buldum bugün. ben menülerimi düzgün hazırlayıp yiyorum. kaçamak yok. öğle araları 1 saat yürüyorum. suyu bol içiyorum. geriye tek bir nedne kalıyor. eşim bu hafta full gececi. ben de oğlanı yatırmaya gidince uyuyakalıyorum erkenden. yediğim akşam yemeği daha erimeden uyuyorum yani. o yüzden bugün temizlik yapıp geç yatacağım.

günaydın kızlar.. bugün diyetimin 11. günü. şükür tehlikeli 10 günü geride bıraktım. ama tartım hiç iyi sonuç vermiyor. eskiden bu yaptığım diyetle her gün gram gram eksilirdim. şimdi artı bile çıkıyorum. lütfen destek olun pes etmeyim. sonunda metabolizmayı bozmayı başarmıştım. al ver al ver. o ne yapsın di mi??
Şakın pes etme kuzum pes etsen fazlası ile dönecek bu sefer de daha çok moralin bozulacak saba yeme düzenini değiştirelim

merhaba kızlar.tadım yok bugün enerjim düşük:KK51:kahvaltı faslı bitti kendime geleyim bir kahve yapıcam.ama hepmizin maşşallahı var çok iyi gidiyoruz.abiyeye bolero almaya gidecektim modum düşük diye çıkmayım bugün dedim.
Ses yok napiyorsunuz kızlar
evet bugün çok sessiz buralar.
Kızlar kuaförde idi m ancak geldim aktif olursak daha çok motive oluruz tabi

bu arada benim kilo vermemi engelleyen şeyi düşündüm buldum bugün. ben menülerimi düzgün hazırlayıp yiyorum. kaçamak yok. öğle araları 1 saat yürüyorum. suyu bol içiyorum. geriye tek bir nedne kalıyor. eşim bu hafta full gececi. ben de oğlanı yatırmaya gidince uyuyakalıyorum erkenden. yediğim akşam yemeği daha erimeden uyuyorum yani. o yüzden bugün temizlik yapıp geç yatacağım.
Birde öyle deneyenim bakalım Nası etki
Edecek

Merhaba

Dün akşam kendi evime gittiğimde tartıldım ve şooook 74,4 çıktım :kızgın:aşırı sıvı tükettim dün bilemiyorum annemin evinde baskül olmadığından sabah kalkar kalkmaz tartılamıyorum.
Yılmıycam.

Bugün ki menüm

Sabah kalkar kalkmaz Bir bardak su

Sabah 08:00
1 bardak şekersiz çay
1/2 çay bardağı ceviz
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin , salatalık , peynir.

***Bal Yok

Ara 11:00

1 Fincan Türk Kahvesi
1 Adet Minik tatlı mı tatlı hurma

Öğlen 13:00

1,5 kase sebze çorbası
3 ad.bulgurla yapılmış lahana sarması
1/2 kase yogurt

2 - 2, 5 Lt. Su ve Bitki çayları + Granül Kahve

Akşam eltime gideceğiz mecbur yemeğe kalıcaz.Umarım az yerim.

Merhaba

Dün akşam kendi evime gittiğimde tartıldım ve şooook 74,4 çıktım :kızgın:aşırı sıvı tükettim dün bilemiyorum annemin evinde baskül olmadığından sabah kalkar kalkmaz tartılamıyorum.
Yılmıycam.

Bugün ki menüm

1 bardak şekersiz çay
1/2 çay bardağı ceviz
1 haşlanmış yumurta

***Bal Yok

1 Fincan Türk Kahvesi

1,5 kase sebze çorbası
1/2 kase yogurt

Moral bozma akşam tartı 2 kilo fazla gösterir şimdiye kadar menü de hurma dışında sıkıntı Yok ❤️

Merhaba

Yılmıycam.

Bugün ki menüm

1 bardak şekersiz çay
1/2 çay bardağı ceviz
1 haşlanmış yumurta

***Bal Yok

1 Fincan Türk Kahvesi

1,5 kase sebze çorbası
1/2 kase yogurt

pes etmek yok elbet bi yerde kırılma noktası olucak bu yağların :)

mevsimden böyleyiz bence. ne yaz ne kış ne bahar. bizim buralar baya sıcak ama hava basık. ben de bir tuhafım yani. git bence alış verişe iyi gelir. ben de öğle arası avm gittim annemlerle buluşup kahve keyfi yaptım biraz.
çıktım ayy iyiki çıkmışımm:KK36:aldım boleroyu evede geldim abiyeyle giydim çok yakıştırdım.15 gün var düğüne.sporla biraz daha toparlarsam şahane olacakk:KK71:

kızlar pes etmek yok ya bugünkü bu giydiğim abiye üstümde böyle durduysa pes etmediğimden.3 ay önce bu abiyeye kolumu geçiremezdim:KK12:çok şükür bin şükür:dua:inşallahh daha da iyi olacak herşey:KK36:

Kızlar menum
Saat 10 da
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Saat 14.00 de
1 tabak yeşil fasulye

Saat 18.30 da 4 et köfte salata yoğurt

Su 3 e tamamlarim
Spor 80 dk yürüyüş

Sabah 09.45
1 şeftali
Saat 10.30
Peynirli omlet