- 9 Ocak 2012
- 14.780
- 28.313
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
merhaba kızlar.tadım yok bugün enerjim düşükkahvaltı faslı bitti kendime geleyim bir kahve yapıcam.ama hepmizin maşşallahı var çok iyi gidiyoruz.abiyeye bolero almaya gidecektim modum düşük diye çıkmayım bugün dedim.
Şakın pes etme kuzum pes etsen fazlası ile dönecek bu sefer de daha çok moralin bozulacak saba yeme düzenini değiştirelimgünaydın kızlar.. bugün diyetimin 11. günü. şükür tehlikeli 10 günü geride bıraktım. ama tartım hiç iyi sonuç vermiyor. eskiden bu yaptığım diyetle her gün gram gram eksilirdim. şimdi artı bile çıkıyorum. lütfen destek olun pes etmeyim. sonunda metabolizmayı bozmayı başarmıştım. al ver al ver. o ne yapsın di mi??
Muz ekleyebilirsin kahvaltına ya da yumurta salatası yap o zaman koku olmuyorkahvaltı
peynir zeytin domates biber fındık+şekersiz çay
merhaba kızlar.tadım yok bugün enerjim düşükkahvaltı faslı bitti kendime geleyim bir kahve yapıcam.ama hepmizin maşşallahı var çok iyi gidiyoruz.abiyeye bolero almaya gidecektim modum düşük diye çıkmayım bugün dedim.
Ses yok napiyorsunuz kızlar
Kızlar kuaförde idi m ancak geldim aktif olursak daha çok motive oluruz tabievet bugün çok sessiz buralar.
Birde öyle deneyenim bakalım Nası etkibu arada benim kilo vermemi engelleyen şeyi düşündüm buldum bugün. ben menülerimi düzgün hazırlayıp yiyorum. kaçamak yok. öğle araları 1 saat yürüyorum. suyu bol içiyorum. geriye tek bir nedne kalıyor. eşim bu hafta full gececi. ben de oğlanı yatırmaya gidince uyuyakalıyorum erkenden. yediğim akşam yemeği daha erimeden uyuyorum yani. o yüzden bugün temizlik yapıp geç yatacağım.
Moral bozma akşam tartı 2 kilo fazla gösterir şimdiye kadar menü de hurma dışında sıkıntı YokMerhaba
Dün akşam kendi evime gittiğimde tartıldım ve şooook 74,4 çıktımaşırı sıvı tükettim dün bilemiyorum annemin evinde baskül olmadığından sabah kalkar kalkmaz tartılamıyorum.
Yılmıycam.
Bugün ki menüm
Sabah kalkar kalkmaz Bir bardak su
Sabah 08:00
1 bardak şekersiz çay
1/2 çay bardağı ceviz
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin , salatalık , peynir.
***Bal Yok
Ara 11:00
1 Fincan Türk Kahvesi
1 Adet Minik tatlı mı tatlı hurma
Öğlen 13:00
1,5 kase sebze çorbası
3 ad.bulgurla yapılmış lahana sarması
1/2 kase yogurt
2 - 2, 5 Lt. Su ve Bitki çayları + Granül Kahve
Akşam eltime gideceğiz mecbur yemeğe kalıcaz.Umarım az yerim.
Şakın pes etme kuzum pes etsen fazlası ile dönecek bu sefer de daha çok moralin bozulacak saba yeme düzenini değiştirelim
Merhaba
Dün akşam kendi evime gittiğimde tartıldım ve şooook 74,4 çıktımaşırı sıvı tükettim dün bilemiyorum annemin evinde baskül olmadığından sabah kalkar kalkmaz tartılamıyorum.
Yılmıycam.
Bugün ki menüm
Sabah kalkar kalkmaz Bir bardak su
Sabah 08:00
1 bardak şekersiz çay
1/2 çay bardağı ceviz
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin , salatalık , peynir.
***Bal Yok
Ara 11:00
1 Fincan Türk Kahvesi
1 Adet Minik tatlı mı tatlı hurma
Öğlen 13:00
1,5 kase sebze çorbası
3 ad.bulgurla yapılmış lahana sarması
1/2 kase yogurt
2 - 2, 5 Lt. Su ve Bitki çayları + Granül Kahve
Akşam eltime gideceğiz mecbur yemeğe kalıcaz.Umarım az yerim.
Eğer şu şöyle böyle dersen olmaz balım ben yemeyeceğim diyeceksin bitecek belli bir süredestekler için sağolun kızlar.
Annem evde aşure yaptı bunu nasıl atlatıcam sizce ?
Herşey sınav sanki
çıktım ayy iyiki çıkmışımmmevsimden böyleyiz bence. ne yaz ne kış ne bahar. bizim buralar baya sıcak ama hava basık. ben de bir tuhafım yani. git bence alış verişe iyi gelir. ben de öğle arası avm gittim annemlerle buluşup kahve keyfi yaptım biraz.
yürüyerek gidip geldim alışverişe.orda dolanmamı saymıyorum gidiş geliş duraksamadan 80 dk yürüdümKızlar kuaförde idi m ancak geldim aktif olursak daha çok motive oluruz tabi
Süpersin canımm maşallah diyorumkızlar pes etmek yok ya bugünkü bu giydiğim abiye üstümde böyle durduysa pes etmediğimden.3 ay önce bu abiyeye kolumu geçiremezdimçok şükür bin şükür inşallahh daha da iyi olacak herşey
Mükemmel bayıldım asya akşam kahve içebilirsin acıkma olursa eğerKızlar menum
Saat 10 da
2 has yumurta salatalik peynir domates çay
Saat 14.00 de
1 tabak yeşil fasulye
Saat 18.30 da 4 et köfte salata yoğurt
Su 3 e tamamlarim
Spor 80 dk yürüyüş